אוטיזם וצבא, הילכו שניהם יחד?

hillator

New member
תגובה

דבר ראשון אני מתייגת את זה ומוסיפה למאמרים באישורך. דבר שני תגובתי: * בנושא השירות לדעתי יש לתת 21 (רפואי לא נפשי) ולא 45 כי יש שלל הקלות שמגיעות לחייל עם 21 כמתנדב שלא מגיעות לחייל עם 45. אני תמיד נותנת אותי כדוגמא שההיתי פרופיל 45 הרופא בצבא לא נתן לי לבצע בדיקות דם ושההיתי 30 היה מסוגל לשלוח אותי הביתה רק כי הלחץ דם שלי היה קצת נמוך. מספיק שחיל כזה עם 45 יפול על מפקד לא נכון וכבר יהיה שמח. * בנוגע לתפקידים לצערי זו בעיה חמורה כפי שכתבתי בפורום שלכם והיום פניתי בנושא שוב לתא מתנדבים אני מחכה לתשובה מהם. * כמו כן אני באופן כללי הולכת להציע להם (לא יודעת אם הם יקבלו את הצעתי) שכל מפקד שיקבל מתנדב עם בעיות מהסוג שהוזכרו יקבל שיחת תדרוך לגבי יחס לחיל למה לצפות וכל זה כדי שלא יהיו בעיות בהמשך. מה שכתבת לגבי שירות שתלוי במפקד ובאנשים נכון לגבי כל אחד בצבא לא רק מתנדבים. בברכה

תודה על ההוספה ועל הקישור (כמובן שמאשר)

אני מסכים עם מה שאת כותבת. יתכן שהפרופיל המתאים לאוטיסט שמתגייס הוא 30 ולא 45... גם אני חושב שתדרוך למפקד מאוד חשוב. חשוב גם שיהיה מישהו בקרבת מקום שיהיה בר סמכא עם הדרכה מתאימה שיוכל לייעץ במקרה הצורך, למשל קב"ן או קצינת ת"ש. חשוב להעביר אותם הדרכה לגבי הלקויות השונות.... נכון שכל שירות תלוי במפקד ובאנשים, אבל אצל אוטיסטים ומתנדבים זה נכון פי כמה, כי הנזק יכול להיות הרבה יותר חמור. תודה.

למעלה