אוטיזם שלום האם ידוע לך על אוטיסטים אשר עברו טיפול זה? (שאלה רצינית!!) תודה
א איריסקוץ New member 17/10/04 #1 אוטיזם ../images/Emo5.gif שלום האם ידוע לך על אוטיסטים אשר עברו טיפול זה? (שאלה רצינית!!) תודה
ד דורון יואלי New member 17/10/04 #2 אוטיזם לא לצערי לא ידוע לי על אוטיסטים שטופלו אם כי בארה"ב אני יודע שמנסים להבוד עם אוטיסטים קלים כ PDD או אספרגר בעזרת ביופידבק שניקרא HEG דורון
אוטיזם לא לצערי לא ידוע לי על אוטיסטים שטופלו אם כי בארה"ב אני יודע שמנסים להבוד עם אוטיסטים קלים כ PDD או אספרגר בעזרת ביופידבק שניקרא HEG דורון
א איריסקוץ New member 17/10/04 #3 לפי תשובתך אני מבינה ש... שיש כמה סוגים של ביופידבק? אני עברתי טיפול כזה בגלל הפרעה כפייתית שקיימת אצלי - אבל זה לא עזר לי.
לפי תשובתך אני מבינה ש... שיש כמה סוגים של ביופידבק? אני עברתי טיפול כזה בגלל הפרעה כפייתית שקיימת אצלי - אבל זה לא עזר לי.
י יובל עודד New member 19/10/04 #4 תשובה ישנם דיווחים על ילדים ששייכים לספקטרום האוטיסטי שעברו טיפול מוצלח בנוירופידבק.תוכלי להתקשר אלי לברר פרטים 0544-999044 יובל
תשובה ישנם דיווחים על ילדים ששייכים לספקטרום האוטיסטי שעברו טיפול מוצלח בנוירופידבק.תוכלי להתקשר אלי לברר פרטים 0544-999044 יובל
א איריסקוץ New member 19/10/04 #5 ../images/Emo24.gif תודה אבל שאלתי כי חשבתי שיש אפשרות כזו ולא כי אני צריכה להפנות משהו לטיפול