אוטמים ישנים וחדשים בראש

עדי פרי

New member
אוטמים ישנים וחדשים בראש

שלום לכולם.. זמן רב לא כתבתי בפורום - ועכשיו שוב אני כאן! אמי עברה בדיקת C.T. ואובחן שיש לה אוטמים חדשים בראש (חוץ מהאוטם הישן שלא הזיק לה) כלומר החשד לאלצהיימר אינו נכון,,, אולם הזיכרון שלה במצב הכי ירוד שהכרתי בחיי. אני מבינה שאין זה משנה אוטמים או אלצהיימר מאחר והסמפטומים דומים, בשני המקרים תאים רבים במוח מנווונים אמי מקבלת ממוריט (לא עוזר) ואנו משלמים מחיר מלא... 640 ש"ח מאחר ובמכתב של הנאורולוגית לא כתוב "אלצהיימר" כך הסבירו לנו .. אנחנו לא יודעים מה לעשות,, ובכלל מה לעשות עם אמי שאינה מתפקדת כמעט. היא עדיין גרה בבית אבות של משען במחלקת עצמאים מאחר ולהעביר אותה הם דורשים 8.000 ש"ח לחודש + דמי העברה למרות שאמי דיירת ותיקה שם 12 שנים. היא הגיעה כאשר הייתה בריאה ואף התנדבה שם בסיעודי תקופה ארוכה. הם מבינים רק את שפת הכסף. לא אכפת להם מהדיירים שלהם ובכל ישיבה שלנו הם מדברים רק על כסף כאשר הם יודעים שאמי מכרה את הדירה על מנת להיכנס לבית האבות.. טוב אני מבינה שכאן לא המקום לדון בכך סליחה פשוט נסחפתי... השאלה למי עלי לפנות עם כל הבעיות האלו כולל התרופה..? מה לעשות עם אמי? האם מסוכן להשאיר אותה לבד? הבעיה שבבית אבות אסור להחזיק עובדת זרה או מטפלת שתשן בחדר. אשמח לקבל תגובות -- חג שמח לכולם למרות הכל עדי

שלום עדי!

את צודקת. לבתי האבות וגם לקופות החולים איכפת רק מהכסף. מבחינתם שהחולה ייתפגר באיזה חור. לגבי החזקת עובדת זרה - אולי איפה שאמך מתגוררת ובעוד בתי אבות אחרים, אבל יש לי קורבת משפחה (דודה של הבעל של דודה של אימי), והיא מתגוררת בבית גיל הזהב בת"א הרבה שנים. עד לפני כמה שנים היא היתה עצמאית, אבל עכשיו יש לה בעיות פיזיות (לא שיכחה ודברים כאלו), היא על כסא גלגלים, ויש לה עובדת זרה (פיליפינית), שגרה איתה, מטפלת בה, וצמודה אליה כל הזמן.

עדי פרי

New member
מירי , תודה לתגובתך

הבעיה היא שאין לנו אפשרות להעביר אותה לשום מקום אחר מאחר וכל בית אבות דורש בכניסה עשרות אלפי דולרים רק בכניסה...מושחתים.. מנצלים את מצב הקשישים מבלי להניד עפעף. את כל כספי אמי מהדירה שמכרנו שילמנו לבית אבות שהיא גרה בו היום וגם הם דורשים על כל מעבר למחלקה אחרת אלפי$ חוץ מהתשלום החודשי הקבוע...

רותי57

New member
לעדי

אני לא יודעת היכןאתם גרים אך יש ליד בית חולים איכילוב מרכז לפסיכוגריאטריה ושם הם מאבחינים את מחלת האלצהיימר. הם מבצעים בדיקות זיכרון, בדיקות גופניות וממליצים על ממוריט. וכל זאת חינם אין כסף. צריכים רק לגבוע תור. על פי ההמלצה תוכלו לקבל את הממוריט אך אם זה לא עוזר אז אולי אין צורך בממוריט. בכל מקרה היתי מבצעת את האיבחון

עדי פרי

New member
רותי 57 - הייתי עם אמי בפסיכוגריאטה

היינו שם (ליד איכלוב) הכניסו אותנו לפסיכיאטרית, לאחות, לעובדת סוציאלית ולרופא שבדק את אמי 4 שעות רצוף.. מסקנה סופית דינמציה ואף אמי עברה סריקת C.T. וכך קבעו אוטמים ישנים וחדשים. אילו הרופאה הייתה קובעת אלצהיימר היו מאשרים לנו את הממואיט או אקסלון. לקחתי אותה גם לניאורולוגית עם תוצאות ה-C.T שגם היא לא כתבה במכתב אלצהיימר.. בכל מקרה אני לא חושבת שהתרופות עוזרות לה מאחר והזיכרון שלה גרוע ביותר בכל אופן תודה לך מכל הלב עדי

zs1957

New member
במגדלי הים התיכון ישנן עובדות זרות

המתגוררות עם המטופלים , מסייעות ומטפלות בהן.אני מדברת על הדיירים המתגוררים בדיור מוגן. זהבה שחם

zs1957

New member
לבדוק במשרד הבריאות מה אומר החוק

אני לא ממליצה להשאיר את אמך לבד.היא זקוקה לסיוע ולהשגחה. תבדקי במשרד הבריאות מה אומר החוק לגבי העזרות בעובד זר בדיור המוגן? לדעתי הם רוצים להעביר אותה לסיעודית ולהרוויח מכם 8000 ש"ח לחודש. ביתאבות הוא עסק מסחרי ומה שמעניין אותו זה כסף ואיך לעשות הרבה כסף ולא החולה.תעמדי על שלך תבדקי ותבואי אליהם מוכנה. לפעמים הם מוכרים גם לוקשים בתקווה שאת אינך מבינה ולא בדקת. בהצלחה במשימה.תקבלי מאתנו תמיכה לאורך כל הדרך. זהבה שחם

עדי פרי

New member
זהבה - אני מיואשת לגמרי ../images/Emo10.gif

בדקתי את כל האפשרויות - לצערי לאף אחד לא מעניין החולה ובכל מקום מדברים איתנו רק על כסף. אני מבינה שזה העסק שלהם וכל בית אבות אחר לגיטימי שצריך לשלם דמי כניסה. (דמי שחיטה) איזה סכומים אסטרונאים שצריך להיות מיליונר בזיקנה.. שלא לדבר על הסכום החודשי שמשלמים. קשה לי לעקל שאמי דיירת במשען שנים רבות ועכשיו שהיא צריכה לעבור לאינדבדואלי או אחר מנסים לסחוט לא רק את אמי, גם אותנו ילדיה.. משלמים עבור כל דבר בנפרד... אוכל, מטפלת פרטית לכמה שעות, אישה שדואגת לתת לה תרופות,, ועוד כהנה וכהנה בלי סוף. בכל בית האבות יש רק רופא אחד שעובד 3 פעמים בשבוע ובכל פעם שעה או שעתיים בשעות שהדיירים אוכלים צהריים כלומר אם יש צורך ללכת לרופא מוותרים על האוכל. איפה נשמע דבר כזה? בכל אופן תודה על תמיכתך ותודה על הפורום הזה שיש אפשרות לפתוח את הלב עדי

zs1957

New member
לא יהיה מנוס מלהפעיל עו"ד

שיגן על אמך ועלייך מפני הגזל שלהם.בנוסף בהתייצות עם עו"ד הייתי פונה לתקשורת וכן מגישה תלונה למשרד הבריאות למשור תלונות הציבור.גם הייתי פונה למועצה לצרכנות מתלוננת עליהם. תכתבי שאינך מסוגלת לעמוד בתשלום הגבוה של 8000 ש"ח לחודש,אתם מכרתם את הדירה שלה כדי שהיא תגור שם ,ולא כדי שישליכו אותה החוצה לעת זקנה. הייתי פנה למיק רוזנטל מערוץ 2 או לגדעון רייכר כתב מעריב עש לו טור בעיתון שנקרא:רייכר מתרגז והוא מסייע לאנשים בבעיות כמו שלך. בהצלחה במאבק, זהבה שחם

ענתי44

New member
עדי חומד../images/Emo24.gif

ראשית כאן זה המקום לשפוך הכל!!! הכל לגיטימי. הנהלת בית האבות מבינה רק שפת כסף? אז אולי פרסום שלילי שעלול להפחית את הכנסתם העתידית יכול לעזור. תפני להנהלה ותבקשי שיחה.שם תודיעי להם, לא תבקשי שאמא שלך זקוקה לעבור לסיעודי ושאי אפשר לשלם דמי העברה. אם הם לא יסכימו תודיעי שאת מבקשת את הסירוב שלהם בכתב. ותאיימי בשערוריה. לגבי הממוריט,אולי תנסי שהרופאה תוסיף למכתב אלצהיימר? אם לא תנסי לערער. איתך כל הזמן

עדי פרי

New member
ענתי 44 החמודה

כבר כתבתי רבות בפורום זה לפני כמה חודשים ובמיוחד איתך לגבי הממוריט הרופאה לא רצתה להוסיף את המילה אלצהיימר למרות שהאוטמים גורמים לאותם התופעות כמו האלצהיימר ובפרוש היא אמרה את זה!!! אני אומרת לך כולם עושים יד אחת נגד הדיירים והחולים לטובת משען אנימתכוונת לפנות רדיו לטלויזיה בתוכנית של אמנון לוי ולכל מקום שרק יכולים לעזור לנו שאמי תעבור בבית האבות ששם היא נמצאת וללא תוספת של אגורה אחת!!! תודה לך ענתי.. אני רואה שאת ממשיכה לתמוך בכולם למרות הצרות שלך. יישר כח ושמרי על עצמך עדי

ענתי44

New member
ויש כמובן גם את

גדעון רייכר ואת נתן זהבי שילחמו עבור הצדק. תפני בלי בושה! הם חצופים. ותודה על דבריך החמים. אני לא פחות נתרמת מאשר תורמת. יש גם לי המון רגעי שפל שפה תומכים בי.

ענתי44

New member
יכול להיות שכן

כרגע הכינוי הזה לא אומר לי כלום. אבל יכול להיות שנפגשנו במפגש הראשון או שדיברנו. למה?

אירילה

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo88.gif מחיקת הודעות אחרונות

פורום אלצהיימר נועד לתמיכה בלבד , עם כל הצער אין כאן במה להתנגחויות או להשמצות במוסדות שונים ,הנהלת תפוז מגנה על עצמה מפני אפשרויות של הגשת תביעות אפשריות מצד מוסדות כנגד תפוז ,ההודעות האחרונות בנושא משען אין מקומן בפורום , עומדת לשותכם מערכת המסרים ושם תוכלו להעביר אחת לשניה את דעתכן האישית על מוסד זה או אחר ,אולם בשום פנים לא ע"ג גוף הפורום עצמו. ולעתיד ,נא הימנעו מהזכרת שמות מוסדות בפורום (לטוב או לרע). צר לי על כך שנאלצתי למחוק את ההודעה של עב. מחיקת הודעה ראשית גוררת אחריה מחיקת התגובות אוטומטית על ידי המערכת. ולכן עם ברצונכן להגיב שוב ,בברכה , אולם ללא הזכרת שמות מוסדות. ולמען הסרת הספק , חסימה של גולש נעשית רק לאחר שמנהל הפורום התריע על כך בפני הגולש ולא מיידית ,לשמחתי מספר החסימות שהיו כאן בפורום הגיע לשתיים בלבד. תודה על תשומת הלב גרשון/מנהל הפורום

למעלה