אוטסורו בונה רוגארו ונבואות אנשי ההופי

nrtood

New member
אוטסורו בונה רוגארו ונבואות אנשי ההופי

דברים שמצאתי. הא, ונבואת ההופי... בטוח חוצן. מחשבות שלכם?

hamamin

New member
עבודה בעיניים,הכל.

לפני כעשרים שנה עשיתי תרגיל\מחקר מעניין--- הלכתי,לפני אירוע חד וברור לכמה רואי עתידות מסוגים שונים--- כ-50% תיארו את העתיד נכון + ספיחים מבולבלים שיקריים לגמרי. 50% מאפס זה הרבה בכדי לדעת ,מדעית, שהם יודעים משהו על העתיד. אבל גם בו זמנית 50% שקרים ודימיונות מספיק בכדי לא לקחת אותם ברצינות. בקשר לציורים היפנים--- התנ"ך משופע בחוצנים מסוגים שונים. ואפילו נראים טוב אם תקח ברצינות את הסיפור על החוצנים שביקרו אצל לוט בבית. ------ מיכוון שרוב הנבואות מכל הסוגים אפילו לא התממשו ברמת "ניתן להבחנה" ומיכוון שהחוצנים ועבמיהם משחקים איתנו בחתול ועכבר [יתכן שאנחנו דווקא החתול בעינהם] כל הנושא הוא לגבינו,האזרח השקט הממוצא,קוריוז מעניין עם הבטחות לעתיד,בלבד. כל זה אמור במקביל גם על ישויות מסוגים שונים---מלאכים,אלים,שדים ופלסמות הולוגרפיות ממינים שונים. ----- זאת עמדה רשמית שלי משום שאיני מכיר שום נינז'ות,דרקונים ומדריכי-רוח באופן אישי ויש לקחת אותי בע"מ כמתחייב מזה.

nrtood

New member
הי, המאמין, FIRE SNAKE

מצאתי סרט שנקרא "המנפולציה של הזוחלים על האנושות- הסיפור המלא", נראה לי שהגברת שם באותו ראש איתך. לשם נוחות אני מצרף רק קישור אחד, אתה יכול בקלות למצוא את השאר. שווה הצצה בכל מקרה. ל-FIRE SNAKE לא הייתי במחשב בימים האחרונים והשרשור ירד למטה, שנמשיך או לא?

hamamin

New member
לא רק דיוויד אייק,גם הקבלה

מדברת מליפני מאות שנים,לפחות שבע מאות,על "אחיזת הקליפות" העופפת את תודעה והמציאות האנושית וניזונה מהם---- למשה כל אגדות האלים היוונים,ההודיים,והעיבריים הם השתלה עם כוונות מניפולטיביות של תמונת העולם המציאותית. הרובד ה"הרוחני" הבא נקרא העולם הבא בלשון העם או ה"שמיים התחתונים",הנמוכים,המשיקים אלינו---- הוא נקרא גם "עולם האמת" לעומת העולם הזה שנקרא "עלמא דה שיקרה",בארמית, או עולם השקר בעיברית. וזה דווקא די הפוך למעשה---- שם,בעולם הרוחני התחתון,שליטת הישויות השליליות היא מושלמת לעומת פה. הדרך של בודהה,למשל, היא לעקר את נקודות התורפה לאפשרות להיות ניצוד על ידי הרשיות השליטות, לתרגל אפטיות מוחלטת כי האנרגיה הריגשית היא המזון שלהם. שיטה אחרת היא "לעלות תדר" או לזכך את האנרגיה הריגשית לכיוון אהבה זכה,שיטת ניואייז',נצרות מודרנית. השיטה היהודית היא לזכך על ידי סבל את האגו ולהפוך למזון דל קלוריות..... השיטה שלי היא ---הכר את האוייב ואל תיפול ברשתו, לתרגל חירות וחופש מאמונות כוזבות,כאן על הכדור ,בכדי שהרמאים בהמשך הדרך, ימכרו לוקשים לאחרים ולא לנו.... היקום הוא החירות---- וכל היתר מניפולציות שילטוניות.

hamamin

New member
על מנת להדגיש עד כמה

הקליפות פועלות על ידי המאמינים הפאנטים בשליטה בעולם הזה, אני מקשר אותך למרכז האמריקאי להגנה על העולם החופשי--NSA . כאן תוכל לבחון את עצמך האם אתה מאמין במניפולציות "רוחניות" מסוגים רבים ושונים, האיסלם היא מרכז שלטון השטן,למשל. בדוק לעצמך את מה אתה רואה כאמיתי [?]

fire snake

New member
זה לא עניין כל כך אינטלקטואלי

לצאת משליטת הטפילים - צריך לנתק את הassemblage point ממקומה המקובע, ולהיות מסוגל להניעה למיקומים אחרים הassemblage point,נקודת האיסוף, לפי דון חואן מורה קסטנדה, היא נקודה ש"הרואים" רואים, המצויה במרחק זרוע מאחורי להב השכמה הימני. התפיסה היא יישור amenations of the eagle - שפיעות, או בתרגום אחר האצלות, של הנשר - יחידות אנרגיה בסיסיות בצורת סיבים או מיתרים - שנמצאות בתוך "הביצה הנוגהת", ההילה, של האדם, עם כאלה שמצויות מחוצה לה. היישור הזה עובר דרך נקודת האיסוף (בהֶרת, בלשון האגֻר^ה). ה"מעופפים", או לא משנה - מי שלא יהיו אלה שמשתלטים עלינו, מתחילים בעקיצה בעורף, שמזריקה לרך הנולד מנה של אישיות הטורף - אגו נפוח, קטנוניות, פחד היסטרי מרעב... הם משתלטים על תודעתנו בפועל כשאנחנו מתחילים לדבר, בינקות, בכך שהם מנתבים אותנו לדיאלוג פנימי בלתי פוסק, שמשכיח מאיתנו את השקט הפנימי, את הידיעה השקטה, ומחזיק אותנו במצב של סערת-סרק נפשית כל הזמן. כדי לצאת מזה צריך לתרגל את עצירת הדיאלוג הפנימי (יש מלא טכניקות) ואז להתחיל לשחרר את האנרגיה התפוסה ב"קליפה" (הקרמה השלילית) באמצעות שחזור (תיאור טוב של הטכניקה מצוי ב-sorcerers' cross של Taisha Abelar, תלמידה של קרלוס, ובאחד הספרים של קרלוס - אבל לא בטוחה איזה. fire from within? שניהם מאינטרנט, אם מישהו יחפש ולא ימצא - תחזרו אלי ואמצא לכם.) יש עוד כמה וכמה טכניקות להיות ללוחם, ולהפסיק להיות טעים לטורפים - דברים כמו להתמודד עם petty tyrant, עריץ קטנוני מעצבן - הכי טוב אם אתה יכול לארגן לך אחד עם שליטה בגורלך ברמת חיים או מוות. הצעד הראשון, תמיד, זה לאסוף כוונה, באמצעות פעולה, לא משנה איזו, שתחזור עליה שוב ושוב לא משנה מה - זה אמצעי לקבע כוונה.

hamamin

New member
ומה שכתבת פה זה לא "אינטלקטואלי" ?

את חושבת שילדי הגן בישראל יודעים מה זו נקודת המאסף של קסטנדה ובכיתה ו כבר קופצים מהגגות ונהפכים לענן חלקיקים מודע לעצמו ? [מכסימום נופלים מטשטוש מגז פריאון של המזגנים] דיוויד אייק ודרקוניו החוצניים מדבר על ניהול ,בקרה, שליטה ותיסרוט האפיזודות האנושיות הגלובליות כמו כלכלה ומלחמות---- לא על חסימת העוצמה הרוחנית של האינדבידואל. [הכרתי פעם חוזר בתשובה,די מטושטש,שחווה כמה פעמים את הענן וכמו הרבה,מרוב הלם,השקיע בתורת משה, את כל מה שנשאר ממנו]

fire snake

New member
אם בא לך ויש לך עוד מה לומר לי -

הבא קישור לפתיל הישן וצטט כרגיל מה שאתה עונה עליו.

למעלה