אוייי כמה שאני אוהב אצ פינק פלויד אני לא יכול להסביר כמה זה הכל
E edlessme New member 27/6/04 #2 אוי כמה שאני אוהב נאצוז, אני גם לא ממש יכול להסביר למה.. וזאת רק ההתחלה!
צ ציףציף1000 New member 27/6/04 #5 Edless, מה עם הרעיון שהיה לך בזמנו להמלצות על "אלבום השבוע"? נראה לי שלכבוד הקיץ שהגיע, כדאי לעורר אותו. שמא תעלה שוב את הרעיון לדיון?
Edless, מה עם הרעיון שהיה לך בזמנו להמלצות על "אלבום השבוע"? נראה לי שלכבוד הקיץ שהגיע, כדאי לעורר אותו. שמא תעלה שוב את הרעיון לדיון?
E edlessme New member 27/6/04 #7 הממממ... האכזבה האכזבה.... לא יודע.. אחרי השיברון לב שהיה לי מהפרוייקט.... עדיף... לא יודע... שמישהוא אחר ינהל...
הממממ... האכזבה האכזבה.... לא יודע.. אחרי השיברון לב שהיה לי מהפרוייקט.... עדיף... לא יודע... שמישהוא אחר ינהל...
B brotos New member 28/6/04 #9 המלצה לאלבום של פלויד? או שבוא-נהיה-אקלקטיים-כי-אין-לפינק-פלויד-כל-כך-הרבה-מה-להציע תופס כאן?
נ נימרודל New member 27/6/04 #3 אוי כמה שאני אוהבת את ג'ת'רו טל וקינג קרימזון וקאמל ויס ורש וג'נטל ג'יאנט וכמובן את פינק פלויד. גם אני לא יכולה להסביר
אוי כמה שאני אוהבת את ג'ת'רו טל וקינג קרימזון וקאמל ויס ורש וג'נטל ג'יאנט וכמובן את פינק פלויד. גם אני לא יכולה להסביר
N NIR Y New member 28/6/04 #8 אני באמת מצטער על ההודעה הזאת... אני לא התכוונתי לכתוב "אצ" במקום את זה היה לגמרי בטעות מצטער...