אוייש הרישום הזה מעצבן... עכשיו

SamSunG2002

New member
אוייש הרישום הזה מעצבן... עכשיו

שישי, וואהו כבר 4, עוד פעם וויקאנד, עוד פעם לבד, אני קורא ספר שלא בא לי לקרוא, מעשן סגריה, אוכל שוקולד מריר, הזמינו אותי לארוחת ערב כבר ביום שני אבל התלבטתי ובסוף סרבתי, אז אני אשב בבית ואראה רק בישראל והבורגנים ואלי מקביל והכי קוויר שיש, אני רוצה ללכת לריינבו, לא מפסיקים לדבר עליו, אה כן וניקיתי את הכיור במטבח עם סנו וזה הכתים לי את החולצה החגשה של פוקס שקבלתי ליום הולדת (30) בשבוע שעבר בשרוול הימני, וזה מעצבן, יש למישהו משהו לספר לי?

SamSunG2002

New member
בכלל, אני חושב שפורומים זה דבר

קצת מעצבן, עד שאתה רושם משהו ומחכה לתגובה לוקח ים זמן ואז כולם כבר יורדים עלייך ועוברים לנושא הבא ואף אחד לא ממש מתייחס ברצינות אם אין לך משהו באמת חכם לומר, לא שאני גם מאמין בצ´טים, צ´טים זה לאנשים שחיים עם הפנטזיה של עצמם במציאות המדומה שלהם ולא במציאות האמיתית, הומואים אוהבים את זה, אני יודע, זה הרבה יותר נוח מאשר ללכת לגן או לחטוף מנדבוצ´קס בסאונה אבל למען השם איפה אפשר להכיר באמת אנשים נחמדים לדבר איתם, לבלות איתם בלי כל הסטוצים המעצבנים האלה שאחרי שגומרים אומרים שלום יפה (במקרה הטוב) ואז אולי נפגשים שוב באאוט או בקפקא ומתעלמים באלגנטות, אני חושב שלא באמת מסוגלים להכיר אנשים בגיל 30, כולם עסוקים יותר מדי בחרדות הקיומיות שלהם ולא מסתכלים סביב

SamSunG2002

New member
אגב, אני מצטער אם זה נשמע יותר מדי

דכאוני, לי זה נשמע קצת כמו יומנה של אנה פרנק, אבל אולי יש מישהו שמרגיש כמוני ואולי יש לו משהו לחדש לי או מישהו שמחפש את אותו הדבר כמוני? סתם מישהו שלא חושב שהוא כ"כ מיוחד, או לא כ"כ יפה או לא מלך העולם אבל גפ לא משעמם ופסיבי (ולא במובן המיני) ושלא מוכן להסתפק רק בקשר וירטואלי?

SamSunG2002

New member
ושלא תחשבו שאין לי נסיון בצ´טים

אולי יותר מדי אפילו, אפשר לומר שהייתי מכור, הכרתי שם אנשים מקסימים שנפגשתי איתם ונהניתי איתם, הכרתי שם אנשים שעיצבנו ודיכאו אותי, סה"כ היה ממש נחמד, אבל בסופו של דבר הכל סובב שם סביב האינטרסים האישיים מה ייצא לי ממנו מה לו ייצא ממני ובלה בלה בלה, מי הוא מכיר שכדאי לי להכיר דרכו, וכל האלה, כאילו דהההה ככה זה באמת עובד? אני לא חושב ולא מאמין בזה יותר, יש אמת אחרת

ביג דיל.

New member
זה בסדר גמור

ברוך הבא לפורום בנים בלבד. אולי תבוא למסיבה בדום היום?

ביג דיל.

New member
חמודי,

הזמינו אותי למסיבה היום בדום. ענייני עבודה, אתה יודע, ואני חייב ורוצה ללכת. חוץ מזה, לא מוסר טלפונים לאנשים שאני לא מכיר, ובטח לא מגיע אליהם הביתה

SamSunG2002

New member
מה שאני יודע זה שהזמנת אותי

לדום, אתה רוצה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

ביג דיל.

New member
ועכשיו ברצינות

אני נכנס להתקלח, כי אני לא רוצה שאנשים ימותו כשאני עובר לידם. אתה אמרת שאתה לבד בבית, אז שאלתי אם אתה רוצה לבוא לדום. נורא פשוט, נורא לא מחייב. אתה רוצה לבוא? כשאני אצא מהמקלחת אני אראה מה תשובתך, ולפי זה נראה מה קורה. קפיש?

ביג דיל.

New member
אוקי, ונעבור לשלב הבא

נתראה בכניסה בשעה 23:20 יש לי מכנסיים כחולים ענקיים וצמיד כסף על יד ימין קוראים לי גלעד.

איכשהו אני מניח שזה ../images/Emo32.gif

מצטער על ההיעדרות השבוע. שבוע קשה עבר על כחותינו. אז למה שירשרתי לכאן אתם שואלים ? כי חיפשתי אתכם בצ´אט ולא מצאתי אז אני מניח שכולכם ב"דום"...שבת שלום !

dodobird

New member
צ´טים צ´טים בלה בלה

טוב. אז בתור מי שיצא לו כבר להפגש עם מספיק אנשים דרך צ´אט,
אני חייב להגיד שההכללה הזאת (כמו רוב ההכללות) היא בעייתית. הקטע של האינטרסים- קיים אצל כולם, כל הזמן, בצורה גלויה או מודחקת, וברמות שונות. בצ´אט יכולים להיות גם אנשים שהאינטרס שלהם הוא למצוא אהבה. וכאן בדיוק הבעיה לדעתי. זה רק אני, או שאצל גייז יש תחושת בדידות חריפה יותר? אם תשוו בחור סטרייט בן 23 בלי חברה, ולא טיפוס של מסיבות, ביישן כזה שלא כל כך יעיז להתחיל עם מישהי ברחוב, לבחור הומו במצב דומה- משום מה נראה לי שההומו יפנה למציאת פרטנר (לכל מטרה) דרל האינטרנט ודומיו -מין מציאת קשר באופן יזום כזה- יותר בקלות, ושהתרבות הוירטואלית של גייז יותר חזקה. ואני חושב שאפשר להתעלם לעניין זה מהקטע של הארון. בקיצור- שאלתי אליכם (ואני שואל גם את עצמי, ויש בי די הרבה כאב על זה
למה אנחנו נותנים לקטע של מציאת בן זוג לתפוס משקל כל כך כבד בחיים שלנו? מה ספציפית שונה בגיי מסטרייט בעניין הזה? איזה כבדות... טוב. אני הולך לצ´אט עכשיו

MARMELAD

New member
בזה לפחות אנחנו לא שונים מסטרייטים

גם אנחנו וגם סטרייטים מקטרים כל היום שאין לנו חבר/חברה/זיון גם אנחנו וגם הם מסתכלים על כל אובייקט ברחוב ושוכחים מה התחלנו להגיד גם אנחנו וגם הם יוצאים למקומות שאנחנו יודעים שקל להשיג בהם סטוץ סה"כ אין הרבה הבדל

למעלה