אויי גברים גברים.. טוב שאתם קיימים בעולם הזה, אחרת.... בשביל מה הייתי חיה?
F free soul New member 21/12/03 #1 אויי גברים גברים.. טוב שאתם קיימים בעולם הזה, אחרת.... בשביל מה הייתי חיה?
S Sefy New member 21/12/03 #4 בשביל שנוכל לאהוב אותך ../images/Emo140.gif מה נעשה בלי הבנות המקסימות והמתוקות!
S Sefy New member 21/12/03 #8 אני אלך לפי החתימה שלך עכשיו... אני מחייך המון המון ואני מקווה שהריץ' והרץ' מקדימה
ק קרחונית נמסה New member 21/12/03 #9 אח..אחח...מה נעשה איתכם ומה בלעדיכם (; הייתם ותמיד תישארו סוטים..חח טוב נו..בסדר בסדר..מודה..גם לנו לא חסר (;
אח..אחח...מה נעשה איתכם ומה בלעדיכם (; הייתם ותמיד תישארו סוטים..חח טוב נו..בסדר בסדר..מודה..גם לנו לא חסר (;
ק קרחונית נמסה New member 26/12/03 #28 לפעמים..אל תגזים (; יש בי הרבה צדדים.. מה עשית ממני!??!? עוד יחשבו שאני סוטה..חח
S Sefy New member 26/12/03 #29 יש בך המון צדדים מקסימים ../images/Emo8.gif אבל כל מי שמבקשת להפתיע את החבר שלה, את מציעה להכניס עוד בחורה
יש בך המון צדדים מקסימים ../images/Emo8.gif אבל כל מי שמבקשת להפתיע את החבר שלה, את מציעה להכניס עוד בחורה
S Sefy New member 22/12/03 #11 אתה לא אוהב בכלל סקס ../images/Emo3.gif ואני לא עושה, אז יש פה תחרות שווה
ת תיתי האחת New member 22/12/03 #14 את הריץ את הרץ את הריץ רץ נפתח ונראה עולמות משונים... זוכרים?..................
ת תיתי האחת New member 22/12/03 #16 מתוקתי... ממש נוסטלגיה .. מריץ ורץ יוצא ריצרץ... מינשוף וחמור יוצא??????? דרך אגב הצלחתי להוריד את השיר ויש לי אותו, אבל אני לא יודעת להעביר אותו דרך הפורם. אז אם בא לך לשמוע תשלחי איימל. יום טוב ומקסים לך
מתוקתי... ממש נוסטלגיה .. מריץ ורץ יוצא ריצרץ... מינשוף וחמור יוצא??????? דרך אגב הצלחתי להוריד את השיר ויש לי אותו, אבל אני לא יודעת להעביר אותו דרך הפורם. אז אם בא לך לשמוע תשלחי איימל. יום טוב ומקסים לך