אויי כמה שבא לי לחנוק את מימי וקרן

אויי כמה שבא לי לחנוק את מימי וקרן

זהירות חפירה! מימי כל כך מפגרת. כל פעם שכאילו בוחרים בה לעלות לשופטים היא כאילו: "כל הזמן נגדי זו כבר הפעם השנייה שהם מעלות אותי לשופטים אולי באמת יש פה כאלה שרוצות שאני באמת יעוף". אבל היא כל כך סתומה!!!! אולי העלו אותה פעמיים לשופטים כי היא פשוט לא מתאימה להיות דוגמנית?! אוף איתה!!!! ושרון שהיא כאילו הכי יפה הכי חכמה פשוט כפול שמונה מכולם ביחד אותה דווקא העיפו. כאילו איזה טימטום????? רק בגלל שמימי עושה רייטניג??? יאללהההה הייתי מקרקפת לכולם שם ת'צורה. כל כך סתומים. והקרן הארנבת הזאת: "זה לגיטימי שהם יקנאו בי" כאילו מי מקנא בך יא מכוערת????? יאללה אני כל כך מעוצבנת מהתוכנת הזאת שבא לי לפוצץ ת'מחשב. טוב סליחה אם קצת התפרצתי. פשוט שפכתי הכל. אם קראתם תכתבו "קראתי"

ס פ י ר 12

New member
קראתי ו..

אני לא כל כך מסכימה איתך... בקשר למימי- הבנות כבר התחברו אחת עם השניה ואני חושבת שהם בוחרות לפי החברויות ולא לפי מקצועיות בקשר לשרון- לדעתי באמת מגיע לה לעוףף..היא בקושי משתתפת בדברים שיש בתוכנית וכל הזמן מחפשת תירוצים. זה קרה עם סאבלימינאל והצל ובעוד כמה דברים שהיא לא רצתה לעשות...יכול ליהיות שבהתחלה היא רצתה להשתתף בתוכנית אבל גם בכתבה עם גיא פינס היא אמרה שזאת סתם תוכנים ובהתחלה היא הייתה מרוצה אבל אחר היא ראתה שזה סתם חרא..נכון שבהתחלה לפני שהתחילה הסדרה וראיתי את התמונות שלך כל המשתתפות אמרתי שהיא בטוח תנצח (ואני לא היחידה) אבל יופי זה לא מספיק בתוכנית. ההדחה שלה הייתה מוצדקת לדעתי. בקשר לקרן- קרן ממש יפה והיא הייתה אחת מהפייבוריות שלי..נכון שהיא נשמעת קצת סנובית והיא מתנשאת אבל יש לה ממש כישרון. חוץ מהשיניים- היא מהממת. אני לא יודעת אם יש לך כוח לקרוא הכל, אבל תקראי..כדאי

קראתי הכל ו...

למרות הכל אני עדיין חושבת ששרון הכי מתאימה להיות דוגמנית. כאילו היא הכי יפה. אז מה אם היא לא יודעת ללכת על עקבים? כאילו לא תמיד דוגמנית חייבת ללכת על עקבים. יש גם נעליים מאוד נשיות ויפות בלי עקבים. לא חייבים לדעתי. לא ידעתי בכלל שמימי עם עדשות. בדוגרי היא באמת לא הייתה שורדת בלעדיהן. וקרן לדעתי לא יפה. עם ההתנהגות שלה לא מתאים לה להיות דוגמנית. כאילו היא סתם מכוערת אפשר למצוא עוד אלף כמוה... דרך אגב אני חדשה ויש לי יום הולדת היום!!! מזל טוב לעצמי. (בת 13!!!)

אההה...

אני מסכימה איתך אבל לא בהכול את צודקת מימי באמת קצת מעצבנת והיא לא ממש מתאימה להיות דוגמנית בגלל הגובה אבל זאת דעתי וגם יש לה עדשות ובלי העניים היא לא הייתה כול כך יפה (אולי אני טועה לא יודעת)ושרון נכון היא יפה היא חכמה אבל גם היא לא מתאימה כול כך להיות דוגמנית כי הליכה שלה פשוט נוראית היא לא יודעת ללכת על עקביים בגרוש אולי אם הזמן היא הייתה לומד ....אבל השופטים בהחלט לא נותנים לאף אחד הזדמנות תמונה אחד רעה וזהו הביתה וזה ממש לא נכון מה שהם עושים לשרון בהחלט יש עתיד בדוגמנות ...וקרן אם כול הביטחון שלה אז עדיף שאני לא יגיב בכלל כי אותי היא מעצבנת ברמות נ.ב >>>>>אני חדשה שמי אוקסנה חחחח מקווה להשתלב מהרר

NooMait

New member
../images/Emo12.gif

את מכירה את המושג סימני פיסוק? כדאי שתתחילי להשתמש בהם. בקושי מבינים מילה ממה שכתבת
תארי לעצמך הייתי כותבת את הכל ככה: "את מכירה את המושג סימני פיסוק טוב כדאי שתתחילי להשתמש בהם בקושי מבינים מילה ממה שכתבת" לא היית מבינה כלום. אז תנסי.

קראתי

הצחיק אותי "קרן הארנבת". מסכים שהניסיון של קרן ליצור אשליית ביטחון עצמי עצום של סטארית בלתי מעורערת הוא מאוד לא אמין. בכל פעם שהיא מדקלמת "יש לי ביטחון עצמי" - זה רק ממחיש כמה אין לה. אדם עם ביטחון עצמי לא זקוק עד כדי כך להצהרות על מוצלחותו. מימי? אולי היא צודקת חלקית, אבל היא לא היחידה שעלתה לשופטים, ובפעם האחרונה היא יצאה נגד ניראל שהעלתה טענות בדבר שיפוט לא רלוונטי, אז ... נאה דורש נאה מקיים.

למעלה