אוינק

• פותח הנושא moe7
  • פורסם בתאריך

moe7

New member
אוינק

לפני זמן מה קיבלתי הזמנה מזר נדיב בפורום זה ממש, ניסיתי את המערכת ולא התלהבתי (למרות שהמהירות מטורפת וההדלפות, אומרים, אין קץ). למחפשי עתיקות כמוני אין הרבה מה לעשות, אם המגה-יוזרים (שאושרו על ידי המערכת כטסטרים הראשיים של התכנים המוזרמים לאתר) לא העלו את השיט למערכת, זה פשוט לא נמצא, ולא מדובר באלבומים זניחים מהסבנטיז או שירי פופ אבודים מהפיפטיז. הו לא! חורים שלמים בהשכלה של החזרזיר הזה הביאו לידי סלידה של ממש, ממנו ומהבאז סביבו. קיפלתי את הזנב בשם הטעם שלי וברחתי. גם אין גישה לכל החפץ וגם הפוליסה מביאה לידי כך שמשתמשים זוטרים שלא עושים שימוש בחשבונם למעלה מ-6 שבועות, נמחקים אוטומטית ואם ירצו לשוב למערכת, יאלצו לתור אחר הזמנה חדשה. איזה חרא. החזיר רעב תמיד.

PrinceOFdespair

New member
../images/Emo12.gif

אוי אוי אוי! זה אוינק! אבל אבל אבל! עדיין אין כמו סולסיק ובלוגספוט!

את חורצת דינם של דברים מהר מדי,

אני דווקא מצאתי את החזיר נחמד למדי, כאופציה משלימה לסולסיק, שהולך וגוסס לאיטו. גם העיצוב הוורדרד (הפרימיטיבים שסביבי תמיד מגחכים כשאני נכנס לשוטט בו בשעות העבודה), והמבחר לא *כזה* דל. ואם חסר, אז מבקשים, מנסיון, הבקשות שלי התמצאו על ידי משתמשים חביבים במהירות מפתיעה. אהבתי במיוחד את היכולת להוריד קבצים בפורמט FLAC. הלאה MP3ים מחורבנים, יחי ה-Losless audio! זה כמעט כמו לקנות דיסק בחנות.

PrinceOFdespair

New member
FLAC

זה טוב רק אם יש לך כמהה טרות פנויות לא מתאים למי שאוסף דיסקוגרפיות כמוני והסולסיק לא גוסס! פעם חיטטת בבלוגספוט? בהעלאות הנדירות של היוזרים שם?<

PrinceOFdespair

New member
.....

בלוגים שהכותבים מעלים לשם קישורים להורדה "דירקט" של קומפילציות שלהם או של אלבומים או של כל דבר אחר

זה שווה לי את שטח הדיסק,

היום אפשר כבר לקנות כונן קשיח של 200 ג'יגה בעלות של ארבעה דיסקים בחנות. ואם חבר מקום במחשב, אפשר גם לקנות בקר חיצוני בזול. זה נשמע כל כך הרבה יותר טוב מ-MP3, פשוט תענוג צרוף (וזה תלוי כמובן, בכרטיס הקול שלך. רוב מה שנמכר בשוק - זבל מוחלט).

PrinceOFdespair

New member
תחשוב לבד,

ותעשה חשבון מה זה אומר לגבי מי שמחזיק 25000 קבצים , בשביל דבר כזה בפלאק אתה צריך ארון סטורג`, שלא לדבר על זמן עיבוד ועל צרות אחרות, קצת מעשיות ידידי , בשביל זה עשו את האמפי , כדי שלא תסחב ותתקע עם קבצי אאודיו בגדלים אסטרונומיים, ולגבי לוסלס אאודיו- מביטרייט של 224 ומעלה אין שום הבדל בשמיעה מדיסק, וכל מה שבאמת משנה זו ההגברה והאיכות של האאוטפוט דבייסס שלך...

PrinceOFdespair

New member
וכמובן!

כל זה לא תקף בטרנסקודינג מביטרייטים נמוכים/פורמטים נחותים כגון WMA ...

אני לא אומר שהכל צריך להיות בFLAC,

אבל מה שבאמת חשוב, ואין דרך להשיג בדיסק או בתקליט, FLAC זו התשובה בעיני. MP3, לא משנה באיזו איכות, תמיד יישמע ירוד ליד FLAC. ושוב - איחסון היום זה בזול. כשאני שומע מוסיקה אני משתמש בכרטיס קול ישן של Creamware, עם ממירי DA מעולים, מגבר FLAT ומוניטורים של JBL שממוקמים על ספוג אקוסטי בדיוק בגובה האוזניים. אני חושב שזה סידור שאיכותו מספקת, כדי שאוכל לומר בוודאות שאני מבדיל בין MP3, (לא חשוב באיזה ביטרייט), לבין FLAC. עשיתי מספיק השוואות. הלוסלסים (FLAC, APE) פשוט קנו אותי. אין מה להשוות בכלל. למעשה, האזנה ל-FLAC עדיפה על האזנה לדיסק המקורי, שכן ה-DA במחשב שלי איכותי יותר מזה של כל CD-Deck מצוי :)

EgeBamayasi

New member
שמשהו יהיה נחמד

וישלח לי הזמנה ואז אני אוכל להתלונן איתך ולהגיד לך כמה שאתה צודק וחכם רק תשלחו לי הזמנה :)

למעלה