אוישששש.........

danaaa

New member
אוישששש.........

איזו נפילה......... הכל מסתחרר לי.

danaaa

New member
תשובה קצת באיחור

לפני יומיים לא הייתי מסוגלת לכתוב..שחררתי חצי משפט וברחתי. זה כל מה שיכולתי. הכל היה נראה פסימי וכבד למדי ונדמה היה לי שלנסות ולקום מהמקום בו הייתי הוא חסר סיכוי. עברו יומיים. השמיים עדיין מעלי. אני איכשהו מתפקדת ולמרות שהכל נראה די רעוע ומייאש אני שמחה לפחות שאני מסוגלת לחזור לתפקוד, גם אם תפקוד בסיסי לעת עתה. אני כבר שבועיים מנהלת דו שיח או יותר נכון דו שיח של חרשים עם החבר שלי. לגבי הסוגיה מה הוא צריך לדעת ומה לא. הוא טוען שהוא איתי בטוב וברע ואולי הגיע הזמן שאכניס אותו לתוך המעגל הזה של ה"רע" שהוא מרגיש די מרוחק וחסר אונים בכל פעם שאני מרגישה רע. האמת היא שזה דבר שמלווה אותנו במשך כל הקשר הזה (שלוש שנים) אבל לאחרונה זה תפס תאוצה ובשבועיים האחרונים הרגשתי שאני כבולה ושאין לי דרך מילוט. לא רציתי לספר ולא רציתי להוסיף. הוא יודע מה קרה לי באופן כללי ויש לי מטפלת מקסימה שאיתה אני עובדת על עצמי ואני לא רוצה ולא מרגישה מוכנה שהוא יכנס לתוך המעגל הזה. אז במשך שבועיים היו לנו ויכוחים די חריפים והאמת היא שהרגשתי די רע עם עצמי כי אני מבינה את חוסר האונים שלו ואת הרצון להיות איתי גם שקשה ואת האטימות שלי. הוא ניסה להיות אמפתי וניסה בכל השיטות ואני התעקשתי יותר. הוא נפגע. היתה לנו שיחה קשה שנבעה סביב הקשר וסביב ביטחון ואמון. הוא אמר לי דברים קשים וצודקים ואחרי שיחה ארוכה החלטנו שאנחנו לוקחים פסק זמן. וכאן החלה ההיתדרדרות או החשיכה המוחלטת שפקדה אותי לפתע. כל העולם שלי התערער בשניות. הרגשתי כעס ועוד המון דברים ועמוק בפנים ידעתי שהוא צודק. עכשיו אני כאן ופסק הזמן איכשהו נשבר לו מידי פעם עם שיחות טלפון די ארוכות שאנחנו מנהלים. לא יודעת מה יהיה...עדיין מדוכדכת...

דנה יקרה

אנשים לא יודעים איך להתייחס למה שקרה למישהו שנפגע. הם לא מבינים שיקח לך זמן וחייבים לתת לך את הזמן הזה, לדבר איתו על הכל או אפילו על חלק. וזה לא אומר שאת לא אוהבת אותו. זה פשוט אומר שקשה לך עדיין לדבר על זה. את יכולה להדפיס ולתת לו בלי להוסיף דבר, לקרוא את המאמר הקטן הזה שהכנו ב"מקום". אולי הוא משקף את מה שאת רוצה להגיד לו על היחס שהיית רוצה לקבל. והנה מאמר יותר אינפורמטיבי, שאולי יעזור לו להבין. וזה מאמר שמיועד לבני זוג של. גם אם חסרות לך מלים, את יכולה "להשאיל" מלים ממישהו שניסח את הדברים, אם מה שנאמר שם מתאים למה שאת מרגישה. וזו דילמה קשה כל כך, האם לבטל את עצמך כאן ולדבר למרות שאת לא רוצה עדיין, כדי שהוא לא יפגע - או לקחת לעצמך עוד זמן, תוך שאת מסכנת את הקשר ביניכם... לא פשוט. אבל אולי אם הוא יבין יותר, דרך קריאה של הדברים, הוא יהיה מסוגל לקבל את מה שקורה כמו שזה ולא להילחם בך.

danaaa

New member
תודה תודה

המאמרים האלה אכן עזרו הרבה יותר משחשבתי. קודם כל הם עזרו לי להבין יותר. כולם הודפסו בשני עותקים. לי ולו. הכל יותר ברור עכשיו לשנינו. שוב, תודה גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה