אוישש אני כל כך רוצה את זה.....

אוישש אני כל כך רוצה את זה.....

בגק´שה אנשים היו לי המון משחקים ישנם אך לצערי הם נמחקו שינובי 1 ו-2 OUTRUN האפרוח הזה עם החיצים בבל בבל ועוד ועוד מה אני עושה אם אני רוצה אותם?? היכן אני יכול למצוא אותם??? תודה רבה למי שיעשה אדם אחד קטן ומכוער למאושר ברי שבת שלום לכולם דרך אגב

אוףףףףף למה זה מגיע לי??? ל--מ--ה

שעות שעות אני מנסה לחפש אני לא יודע מה יש באינטרנט המסריח הזה הלכתי לךמנועי חיפוש כמו גוגול ואחרים הקלדתי את כל הצירופים האפשריים של המשחקים להורדה שאני רוצה הביא לי 7896 תוצאות מכל אתר שאני מוריד ניפתח לי חלון דוס מסריח שאו שחסרים קבצים או שיש קבצים לא מתאימים בכלל הלכתי גם לאתר הזה ושם הורדתי את שינובי אני רוצה להפעיל אותו הוא מבקש ממני דיסק. אוףףף גם ה- OUTRUN יורד לי בלי קול לא יודע מה יש היום ולחשוב שפעם היו לי 300 משחקים ישנים במחשב רק מפגר כמוני שלא כל כך ידע להפעיל מחשב בהתחלה קיבל 6785 וירוסים והכל נמחק. יש למישהו משחקים למכירה אני רוצה לקנות נשבר לי כבר מהאינטרנט אני מחפש משהו ישן כמו SHINPBI OUTRUT BUBBLE BUBBLE יש את האפרוח עם החיצים יש את BUBBLE BUBBLE2 ועוד ועוד כל המשחקים השינשים והטובים אפילו למינגס הראשון הזכור לטוב תודה רבה לכל מי שיעזור לי או שיתן לי אתר אחד נורמלי ושיעבוד ואני אוכל להוריד את המשחקים תודה רבה רבה ויום טוב לכולם ברי סחרוף המיוא=--------ש

liranon

New member
אתר מעולה

תשמע גם לי הייתה בעיה דומה לשלך וחיפשתי בפורומים ומצאתי אתר של משחקים ישנים טוב מאוד. אני חיפשתי כבר חודשים משחק ישן ורק באתר הזה מצאתי אותו. זה אומר עד כמה הוא מעולה. האתר בעברית ומסודר לפי קטגוריות אתה תמצא שם מלא משחקים ישנים וטובים שאפשר להנות מהם גם היום ולהיזכר בימים הטובים. אז אם נכנסת אליו ונהנת ממנו תכתוב בחזרה ותגיד לי מה דעתך עליו טוב??

למעלה