אויש איזה לילה מוזר שעבר עליכן פה..

yellowt

New member
אויש איזה לילה מוזר שעבר עליכן פה..

אחת מהצד ועצובה...אולי תסבירו לי מה קרה כאן אתמול איזה לילה הזוי שכזה..מה זה כל השטויות האלו של הפביאן הזה/זאת...ממש לא ברור .... נכנסתי לכאן הבוקר אחרי שחזרתי אתמול בלילה מחופשה בצפון נסענו ל"נוח" קצת...איזה מנוחה ואיזה נעליים....לנסוע עם תינוק בן 3 חודשים וכול הזמן לטרטר אותו זה לא קל...בקיצור היו מעט מאד רגעים של מנוחה בשלושת הימים הללו בצפון....וחשבתי שאוכל להרגע קצת..מהכול...אבל חזרתי פי שניים עצבנית ממקודם... לליאת של שי היקרה, רציתי לאמר שקראתי את מה שכתבת כאן על החוזק כביכול שלך והיה לי מאד קשה לקרוא מה עובר עליך כי אני מכירה את זה באופן אישי ולי יש דוקא תחושת בטן שאת הרבה יותר חזקה ממה שאת מרגישה כרגע ואת יודעת ,זה עוד כל כך טרי ואת לא יכולה לצפות מעצמך להרגיש כרגיל...יש שלבים רבים בדרך אבל נראה לי שאת בפנים אשה אמיצה... עצם זה שאת כותבת ופתחת את הפורום של שי זה כבר אומר הרבה עליך ...לא כול אחד במצב שכזה יכול להיות כול כך רציונלי ולפעול כמוך.אז אני חושבת שכן מגיע לך חיזוק על כל מה שאת עושה מסביב ורציתי שתדעי שאני כאן בשבילך ותמיד מוכנה להיות לך לאוזן קשבת גם בטלפון אם תרצי ומחכה ממך למכתב אם תרצי כמובן... ולכולם פה שאני כול יום קוראת, גם אם לפעמים לא כותבת אבל תמיד אני כאן...לא תמיד אני מסוגלת לכתוב לפעמים ממש לא בא לי ולפעמים אני לא יכולה בלי לכתוב...אוהבת את כולכם ומאחלת לכולם שנה יותר קלה מהקודמת בכל בתחומים שרק יהיה לנו טוב יותר.... שלכם תותי

למעלה