אויש איזה סקר שווה!!!

The Abbott Girl

New member
אויש איזה סקר שווה!!! ../images/Emo72.gif

ברור שפיליס הכי מתאימה לג'ק, הם כ"כ דומים כ"כ רואים את המתח המיני בניהם, ממש מעניין לראות לאן זה מוביל

The Abbott Girl

New member
אגב ../images/Emo46.gif ../images/Emo72.gif

מי הצביע לדיאן?
הפלוצה הקטנה ממש לא מתאימה לו!!!

ים כחול

New member
צודקת../images/Emo6.gif וסקר חדש קליל רק לפה...

למי דייאן מתאימה ?? (יהיה לי כואב אפילו על וורטון אם היא יצמידו אותה אליו
)

Pete® Pan

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo88.gif&*&^)*&*%$

איכסה-פיכסה
זה אישששה!!!
(למרות שבמקרה של דיאן, זה די מוטל בספק!) פחחחחחחחעעע!!! (סתתתתם! זה סתם משהו שעשו ב"רק בישראל" או ב"חלומות בהקיציס" על מייקל ג'קסון אחרי הראיון שלו עם מרטין באשיט "איכסה-פיכסה! זה אישששה!!!" חחחח
) צהובון! תיזההההר! אתה רוצה נבוט בראש?! או איזה סרטון פלאש מוקדש במיוחד בשבילך, משהו בסגנון הזה?! לא משדכים לי אף אחת \ אחד! - במיוחחחחד לא את דיאן הכּוּנפה, ס'עמק! העלית לי את הפיוזים עכשיו!
(יש לקרוא במבטע עיראקי כבד): אִינָעָל עָלָה כוּסָ'ל אוּמָק! חָרָא בזוּבּוּ'ל אָבּוּ-אָבּוּק! ^$^#&$&*&^)*&*%$#%#!$#%!$#%~^~&^%*&^)*()(ֲֲִִֵֵֶֶֶַַַָָ

אני לא יודעת באיזה שרשור לרשום

תגובה לפרק היום, אבל מאחר ויש לי רק דבר אחד לומר אז זה ממש לא משנה: אהבתי את חיוך הניצחון של ויקי ופיליס!!! מגיע לאבוטים (במיוחד לג'יל) כשויקי "תחטוף" להם אותה. האבוטים מספיק קיבלו קרדיטים הקיץ (ואנחנו רק פיהוק אחד גדול מכל האתר הזה) ועכשיו הגיע זמן הניומנס'... מה שלא הסתדר לי זה, איך יכול להיות שפיליס לא מכירה את ויקטוריה ניומן האחת והיחידה???

בהחלט חיוך מנצח

זה היה חיוך של שתי נשים על רמה אבל דווקא אני מרחם על האבוטים (חוץ מג'יל בעעע) בלי פיליס הם על הפנים. ואם אכן הגיע ניומנס' טיים ז'ובו הולכים ליפול על הקרשים.... ובאמת איך פיליס לא מכירה את וויקטוריה הרי היא עבדה אצל וויקטור פעם (אם אפשר לקרוא לזה עבודה) והייתה צריכה להיתקל בוויקטוריה פעם אחת לפחות. טוב בכל אופן זה היה השיא של הפרק היום....

ויקי חטפה את פיליס...

אבל הן עדיין לא חתמו על חוזה (מן הסתם היא לא הזעיקה עו"ד למסעדת ג'ינה עם חוזה מגובש
) אז טכנית עדיין לג'ק יש סיכוי, אם יציע הצעה משתלמת... תענוג לראות את שתי הנשים שלי באותה הסצינה. ויקי ופיליס זה בהחלט שילוב מנצח.

KOBEMANIA

New member
הרמוניקה

מה שלא מסתדר לך זה שאת חייבת תמיד להיכנס לפרטים הקטנים מה זה משנה איך לא ומה כן העיקר שפיליס תעבור את הגבול לתעשיות ניומן

מיכי2

New member
../images/Emo9.gif סליחה שאני מתפרצת...

לא יודעת מה היה הסקר... רק רציתי לספר ששמעתי שפיליס עוד תתחתן עם ג'ק, האם זה נכון?

Jolleen

New member
ספויילר כתשובה לשאלה שלך..

כן הם יתחתנו אבל יש עוד זמן לזה..

סליחה???!

פרט קטן??? אני דורשת התנצלות ומיד! ואם לא הייתי כ"כ שמחה מהחזרה של שחר הייתי דופקת לך כאן ועכשיו מונולוג על יחי הפרטים הקטנים! אבל לא משנה, לא ניכנס לפרט הקטן הזה בשלב זה. אין לי כח. הפרקים האחרונים התישו אותי...

למעלה