אויש.. אני לא מורידה את הסדרה.

My Little Fairy

New member
אויש.. אני לא מורידה את הסדרה.

וגם לא רוצה להוריד. טוב לי לצפות באיכות של הלויין. לצערי מאיך שהעונה השניה הסתיימה, אני מבינה שרוז טיילר לא תהיה בעונה הבאה, אלא תהיה שם הכלה הדוחה הזו. מילא החליפו את הד"ר החמוד של עונה 1 בפריק הנוכחי, גם הפריק חמוד, אבל להחליף את רוז טיילר ביאקית הזו, זה כבר מוגזם. וסליחה ממי שצופה בעונה השלישית וכבר הספיק להתאהב בה... בכל אופן, האם העונה השלישית תגיע לארץ, והאם ידוע מתי?

Ratu

New member
דווקא אני אוהב יותר את דוקטור הנוכחי,

ואני כן אוריד את זה אבל אם אתם יודעים מתי תשודר העונה ה3 בארץ ואם זה יהיה בקרוב אני לא אוריד =\

faina s

New member
../images/Emo58.gif

זאתי בשמלת הכלה לא מחליפה אותה יש מישהי אחרת שתחליף אותה לדעתי הדוקטור הנוכחי הרבה הרבה הרבה יותר חמוד מהראשון
עוד לא ידוע מתי היא תתחיל אבל אני מניחה שהיא תגיע לארץ

My Little Fairy

New member
תודה לאל!

כנראה היא הייתה אמורה להחליף אותה, ובזמן אמת הבינו שהיא
. חמוד? הראשון היה יותר סקסי! ותגידי... מה נסגר בסוף עם הקטע עם הכלה? הוא ממשיך בעונה השלישית?

Yaki J

New member
היא לא

קת'רין טייט (דונה הכלה) היא אחת הקומיקאיות הכי אהובות ומצליחות בבריטניה (משהו כמו העדי אשכנזי שלהם) והיא שחקנית האורח הראשית של פרק ספיישל חג המולד "הכלה הנמלטת". היא מעולם לא תוכננה להיות קומפניונית קבועה לדוקטור, מה גם שמישהי בסדר גודל שלה לא תבוא לשחק תפקיד משנה לדוקטור באופן קבוע.

TheSegal

New member
אני מתנצלת בפני מעריצי עדי אשכנזי

אבל להשוות את קתרין לעדי זה ביזיון... קתרין הרבה יותר טובה...

קורה

New member
אני גילתי את קייטרין רק לאחרונה../images/Emo58.gif

ואמנם היא מצחיקה במערכונים שלה אבל בפרק היא הייתה ממש בילתי נסבלת,כנראה צריך לצרוך אותה במנות קטנות. אבל בקטע שלה ושל הדוקטור בקומיק רליפ היא הייתה קורעת,ורק אחר כך הבנתי שזאת דמות קבועה שלה בתוכנית שלה.

TheSegal

New member
../images/Emo58.gif

בפרק היא עיצבנה גם אותי, רציתי להכאיב לה !!!! אבל במערכונים שלה היא גדולה!!!

TheSegal

New member
../images/Emo58.gif דרך אגב... שמתם לב שבפרק המיוחד

לחג המולד עם קתרין הדוקטור רצה שהיא תצטרף אליו למסע ועם מרתה הוא היה שונה לגמרי ?

orw93

New member
כן../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

אבל היא אמרה לא וטוב שככה
ואת הפרק עם מרתה ראיתי רק את הטריילרים אז אני לא יכולה להגיד. אבל עכשיו אני הולכת לראות אותוD:

orw93

New member
אוקי, ראיתי../images/Emo205.gif

נראלי שהוא בחן אותה או משו, והוא ראה שהיא חכמה והיא יכולה להיות בת לוויה, אבל רוז יש רק אחת חח
כאילו, כבר בתחילת הפרק הוא בחן אותה עם העניבה

../images/Emo58.gif עד 301 - כולל

אני חושבת שהוא ניסה למצוא איזה "ריבאונד" או אולי סתם לא רצה להיות בודד, אבל ברגע שהיא סירבה הוא די הבין עם עצמו שהוא רוצה או צריך להיות לבד, שככה הוא ישאר תמיד, אז למה להתחי לחפש עוד כאבי לב? הוא נראה כל כך מיוסר. אם הוא כל כך בודד אני הייתי שמחה להתלוות אליו

a8145060

New member
שבוע הבא במקום דוקטור הו- טורצווד

טורצ`ווד - פרק 1 טורצ`ווד היא ספין-אוף של הסדרה דוקטור הו, שתיהן פרי עטו של ראסל ט. דייויס. הסדרה מתרחשת בקרדיף, אנגליה, ועוקבת אחר קבוצה של חוקרים העובדים בארגון סודי בשם טורצ`ווד

Yaki J

New member
קרדיף, ווילס - לא אנגליה

ווילס היא חלק מבריטניה, בדיוק כמו אנגליה, סקוטלנד ואירלנד הצפונית.

Jason2

New member
ולמי שלא שם לב ולא ידע

Torchwood זה Doctor Who בסכול אותיות.

AnnaScott

New member
זה התחיל

בגלל שמישהו היה גונב מהBBC קלטות של הפרקים לפני ששודרו ובמקום לכתוב על זה DW כתבו על זה TW אז הם אימצו את הרעיון :)

למעלה