אויש אנשים! מה נסגר איתכם?!

ריקי90

New member
אויש אנשים! מה נסגר איתכם?!

אני פשוט לא מאמינה שנפתח פורום לתיאוריה הלא הגיונית הזאת!!!!

ריקי90

New member
יואל גבע טוען שהיא הגיונית?!

WTF?! ידעת שאיינשטיין גם האמין ב - ID????? מה תגיד על זה?!?! הא?!

איך את מעזה!

את משווה בין יואל גבע לאיינשטיין ? האחד גאון מתמטי,השני בסך הכל הגה את תורת היחסות הפרטית והכללית.

ריקי90

New member
אתה רציני או ציני?

כאילו... באמת שאני אבין..? או שמא אתה פשוט היפוכו של חכם?

רציני!

כאילו, מה איתך ?? את יכולה להשוות בין יואל גבע האגדי, האיש שכתב כל כך הרבה ספרי מתמטיקה מבריקים לאלברט איינשטיין שבסך הכל הגה איזו תורה טיפשית ??

ריקי90

New member
רונן אלפרין. מאחר ואתה רציני

ואין לך מושג אילו מחשבות אני חושבת על מה שאמרת כרגע... אני רק יכולה לומר שאני מרחמת עליך ועל טיפשותך. וסלח לי.

ריקי אני איתך ../images/Emo8.gif האנשיפ פה ( מבלי

להעליב כמובן) נמצאים ברמת מודעות ארצית הגובלת בבהמיות.. מבחינה סטטיסטית אין מצב להתפתחות כזו של החיים מעצמה מבלי איזשהו יד מכוונת.

נניח

ונניח שאתה צודק, מניין לך מי זו אותה יד מכוונת שאתה מרבה לדבר עליה? אולי היו אלה חייזרים עם 4 ראשים ו8 עיניים שתכנתו אבולוציונית ואז השתילו את מקור החיים הראשוני בכוכב ארץ ? והגו את ה"תורה" המוכרת לך כדי לטשטש את המעשה ?

בעבר גם לןי היו ספקות וקראתי כל

מיני תיאוריות על הרכב העולם ע"י "החייזירים".. אך אחרי זה הבנתי שגם את החייזירים (שגם הם כביכול מכונות משוכללות) היו חייבים להיווצר על ידי כוח אינלגנטי חזק וגדול.. כי גם לחיזרים יש עיניים ומערכות שונות בגוף - וגם לאלה הייה חייב להיות יוצר.. כשאנחנו רואים את התמונה של המונה ליחזה - בחיים לא נחשוב שהיא נוצרה בצורה כל שהיא של התפתחות כמו האבולוצייה שהתפתחה מעצמה.. תאמינו לי גם אתם בחיים לא תאמינו אם יגידו לכם שהתמונה התפתחה מעצמה במשך מאות אלפםי שנים.. כל וחומר גוף האדם!!! החיות, העצים, הפירות וכו'

לאניק

New member
......

רק חבל שה"בורא" שלך לא חשב כשהוא עשה את העין האנושית והיא בנויה הפוך, אבל המוח שלנו מתקן את הטעות או שאולי בגלל שלא הגיוני שישות כל כך חכמה תעשה טעות כזו מטופשת...אולי לא בראו אותנו...אם מישהו היה יוצר אותנו הוא היה בונה את הגוף האנושי בלי כול הטעויות האלו. ואתה יכול לומר שזה בשביל לבחון אותנו אבל בדוגרי אתה יודע שזה לא ככה

מה הקשר בשביל לבחון אותנו?!!?

המוח הופכת את הראייה בגלל סיבה מסוימת - לכל מערכת בגוף האדם יש סיבה. רק אם תסתכל על העין ועל המוח אז תבין באמת איזה מוצר נפלא אנחנו

worrywort

New member
המקומות היחידים שיש בהם סיבה

זה איפה שאתם מחפשים. תעייני בחתימה שלי.

AdonAsda

New member
לא לא לא.

זה לא "cause"(-סיבה, גורם.) המילה הנכונה היא כמובן because, או אם אתה מתעקש להשתמש בסלג אז "Coz"
.

lightofgod

New member
אין בעולם סימטריה אתה מטעה!

המונה ליזה היא ודאי יצירה אינטלגנטית כי יש לה משמעות לצורה וסימטריה. אם תגיע לאי בודד ותראה עצים מפוזרים על החוף תדע שהיה שם אדם? לא.. ואם תראה אותם מסודרים בצורת הצילו. אז כן. למה? סימטריה, ותכנון. בעולם אין סימטריה מליון תהליכים שהורגים אחד את השני. לפנים שלנו אין ערך מלבד מה שאנחנו רגילים. היינו רגילים לשלוש עיניים, אז זה היה הנורמלי וה"סימטרי" בעיננו. כדי שבקוטב יהיו "בתכנון הרמוני" חיות לבנות. כל החיות השחורות המסכנות היו צריכות לכחד. רק מעבעבועות שחורות מתו במאה ה20 300 מיליון איש 1/14 מכל אדם שמת במאה האחרונה. זו סתם מלחמת הישרדות ביננו לבין חידקים. איפה ההרמוניה? ובלי קשר, תסביר למה יש לגברים פטמות? עצם זנב? (לפעמים גם נולדים עם זנב) איפה התכנון פה?

AdonAsda

New member
אתה והרוחניות שלך, שניהם

גשמיים כבהמה בהריון מתקדם.

ריקי90

New member
ברור שאין סיכוי...

אין מנוס מלהודות בעובדה הבלתי ניתנת לערעור שהעולם נברא ע"י ישות אינטליגנטית מסויימת. לא רק מבחינה סטטיסטית אין סיכוי לאבולוציה, גם מבחינה ביולוגית, מבחינה פיסיקלית, ומבחינה לוגית. ניתן להפריך את התיאוריה המטופשת הזאת מכל כיוון והעולם לצערנו מתחיל רק עכשיו אט אט להבין את זה.

ריקי עזבי אותם -בעוד 100 שנה כשכולם

פה "ימותו"(עזיבת הנשמה למימד הרוחני) אזי הם יראו שתודעתם עדיין קיימת ואז הם יראו איך הם בזבו את כל החיים שלהם על התעשקות בתיאורייה מבישה וחסרת כל הגיון כמו האבולוצייה..

worrywort

New member
אולי בעוד 100 שנה שכולם ימותו

לא יהיה כלום אחרי זה, והם אפילו לא יוכלו להרגיש רע שביזבזו את כל החיים שלהם בישיבה ובגידול מאה ילדים ובחיים בעוני ובדוחק במאה השערים?

למעלה