אויש, החרדה מתחילה...

Et tu Brute

New member
אויש, החרדה מתחילה...

תקציר הפרקים הקודמים: הצטרפתי לפורום בעודי בהריון, וילדתי בספטמבר.
הפרק הנוכחי: מסתגלת לחיי ההורות בחצי הכדור הדרומי.
הפרק הבא: טסה לביקור ארוך בארץ. שתי טיסות בנות 12 שעות כל אחת, עם לילה הפסקה באמצע. אמאלה! מה חשבתי לעצמי? להקיף את כדור הארץ עם תינוקת בת שלושה חודשים! הצילו!

carlimi

New member
מצד אחד

אני בהחלט יכולה להבין את החרדה.
גם לי הייתה כזו בדיוק שנה שעברה לפני שנסעתי לבד עם שניים לביקור ראשון בארץ.
מצד שני, יכולה לנסות לנחם אותך עם שתי עובדות - ראשונה - שזו רק אחת ... ושהיא רק בת שלושה חודשים...
זה עוד גיל יחסית קל שישנים בו הרבה. תחשבי אם היא הייתה בת שנה וחצי? גם עלייך וגם לא ישנה ...חחח
יהיה בסדר! אם את מניקה אז בכלל יהיה לך יותר קל, אבל גם אם לא, יש בקבוקים ויש מנשא ויש עגלה לבין לבין.
ואפשר גם לבקש עזרה

&nbsp

מאוד מבינה את החרדה שלך, אבל מנסיוני, כשמגיעים לגשר עוברים

אותו בקלות רבה יותר, והחרדות הן, סתם עוד סיוט שעברת לחינם. מה שהכי מנחם זה שגם עם זה יהיה סיוט, זה נגמר בסוף, ואת בידיים האוהבות של המשפחה בישראל (אני מקוה).

כמו שכתבה crlimi, זה הגיל הכי קל. אח"כ הם צריכים לזוז כל הזמן, צריך להעסיק אותם, נשפך פה, מתלכלך שם, אין להם בסבלנות לתורים ועוד ועוד. גם זה יגיע

אל תנסי להיות גיבורה, תבקשי עזרה כאשר את צריכה.

יש המון חומר על טיסה עם תינוקות בפורום. שווה לעשות חיפוש אם לא עשית זאת עדין.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/faq/Category.aspx?forumid=689&cId=1456

אם יש לך שאלות ספציפיות, אנחנו כאן, רוב הזמן
ורובנו טסנו עם הילדים די הרבה (יותר או פחות שעות).

alphadelta

New member
זה יעבור. ותגיעי.

כל כך מבינה. אמנם פעם ראשונה שטסתי לבד היא הייתה בת 11 חודשים, אבל אני זוכרת את החששות. ארזתי לה בתיק עליה למטוס המון בגדים להחלפה, וגם לי וחיתולים וכו׳. היו גם המון צעצועים אבל היא בעצם שיחקה רב הזמן בכוס פלסטיק שהדיילת נתנה לה. תוך התעלמות מוחלטת מכל המשחקים החינוכיים שטרחתי להביא. היא ישנה עלה בביבי ביורן. לקטנטנים יש תכונה של קליטת המצב בו המבוגר נמצא. ולכן אם בזמן הטיסה את תהי רגועה גם התינוקת. לא לשכוח לנשום. ובעיקר להתעלם מ״מה חושבים״ וכולי. האם בחניית הלילה אתם ישנות במלון בשדה? פעם היו לי 8 שעות כשטסים כבר עם שניים ולמרות המחיר האסטרונומי להחריד הלכתי למלון בשדה (הזמנתי מראש) והם שכשכו באמבטיה, ישנו קצת ורצו הלוך ושוב בצהלות שמחה בתוך החדר ( לבני שנה ושנתיים וחצי חדר במלון נראה ענקי ?? ) רעננים וטובי לב ,עלינו לטיסה השניה. אוקיי , רעננים זו הגדרה חזקה מדי. חה חה.

כל כך נכון שהקטנים האלה מרגישים את מצב הרוח שלנו,

אז אם אנחנו רגועים ובכייף גם הם כך, ואם אנחנו לחוצים ועצבניים...... לא צריך אפילו לכתוב
המסר ברור

Et tu Brute

New member
כן, לקחנו חדר במלון ללילה הזה

היא נוטה לפלוט הרבה, אז חשבנו שמקלחת בין הטיסות תהיה מאוד מועילה, לה וגם לנו
.

alphadelta

New member
מנסיון ...

להביא בתיק עליה למטוס בגדים להחלפה גם למבוגרים. ושקיות "זיפ לוק" גדולות.

Et tu Brute

New member
תודה לכל מי שענתה!

תגידו, מה הנוהג לגבי צעצועים מרשרשים, מצפצפים וכדומה? אפשר להביא לטיסה או שזה לא מתחשב בנוסעים האחרים?

carlimi

New member
הייתי מוותרת

בעיקר על המצפצפים ...זה ממש מעצבן, גם אותי בתור הורה ...חחח
ובמיוחד אם זו טיסת לילה ....
לגיל 3 חודשים יש מלא צעצועים, נשכנים, גומיים, שלא צריכים להרעיש יותר מידי ...
אני בטוחה שגם דברים על המטוס יהיו מאוד מעניינים עבורה, הכל חדש ויש מלא "אקשן" גם ככה.
הרבה פעמים מרוב כל האקשן הזה יכול להיות שהיא תישן יותר, כי זה נורא מעייף.
ויכול להיות שיהיה לה קשה להירדם עם כל הרעש/אורות/אנשים .... זה נורא תלוי באופי הילד ולמה שהוא הורגל.

Et tu Brute

New member
בעיקרון מאוד השתדלנו שהיא תתרגל

שלא צריך דממת אלחוט בשביל לישון - היא רגילה לישון כשיש רחשים רגילים של בית מסביב - דיבורים, וסיקה, שטיפת כלים, טרטור של מכונת קפה - נראה איך היא תישן במטוס.

forglemmigej

New member
שתיכן תעבורנה את זה כמו גדולות

זה מה שכיף לגור באורופה, שותים קפה ראשון בבית אחד וקפה שני אחרי כחמש שעות או שש בבית השני וגם המחירים זולים

forglemmigej

New member

גם אם יש לי קונקשן דרך וינה או פרנקפורט זה לא יותר משמונה שעות , אבל רוב אלו שאני מכירה ביטלו טיסות קונקשן כי יש זמן ממש קצר מאיפה שהמטוס נוחת לבידוק בפרנקפורט זה ממוקם כל כך רחוק ויש רק ארבעים דקות להגיע , באמת טיסות ישירות זה קל יותר.

למעלה