אויש! חברה של ידיד עברה תקיפה מינית

אויש! חברה של ידיד עברה תקיפה מינית

בדיוק דיברתי עם ידיד שלי וחברה שאני לא מכירה...היא בדיוק מדברת איתו בטלפון....היא עברה תקיפה מינית....אלוהים....מה שקורה במדינה הזו! מה דעתכן בנות?! הביעו דעה בנושא זה...זה חשוב.... תפתחו אותו...אולי תגיעו למסקנה או משהו טוב שרק יעזור לנו.. שינה ערבה ובוקר אור למשקימות... בהביי

No Doubt

New member
טוווב...

עקב מה שקרה לה... החלטתי לספר לכן למה זרקתי את החבר האחרון שלי... הייתי איתו חצי שנה, הוא גדול ממני ב-4 שנים, כולם אמרו לי שהוא מנצל אותי מינית, אבל הייתי עיוורת מאהבה....לקח לי זמן לקלוט שכולם צודקים, זה דיכא אותי זרקתי אותו כמו ששמתן לב בטח, אני לא בן אדם דיכאוני, אני אף פעם לא נכנסת לדיכאונות, בכל אופן, יצאתי מכל הקטע הזה מהר והתגברתי עליו חשבתי לעצמי שילך להזדיין הבן אדם הוא לא שווה שאני אהיה בדיכאון ועכשיו אני כאן, שמחה, אני לא חושבת על זה מעט מאוד אנשים יודעים על זה...זה דיי קשה לדבר על זה אבל זו השיטה הכי טובה אין, עכשיו, אך אחד לא יכול עלי
זה כ"כ חיזק אותי...אין לכן מושג כמה...

dominogrose

New member
הזכרת לי עכשיו את החבר הקודם שלי...

גם החבר הקודם שלי לפי דעתי סתם ניצל אותי מינית.... ובגלל זה זרקתי אותו... אמרו לי את זה והזהירו אותי ממנו, אבל לא הקשבתי... לא רציתי להאמין, כי אהבתי אותו... ועכשיו אני מבינה את המשפט "האהבה עיוורת"... בנות, באמת כדי להיזהר מבנים נצלנים כאלה... כי כל מה שהם מחפשים זה רק **** (אתן יודעות מה....) וכשאני חושבת על זה, זה לא בעיה לזהות בנים כאלה... בנים כאלה לא משקיעים כל כך בקשר. ולקנות פרחים ולבזבז כסף עליך זה לא הכל. צריך גם להשקיע מבחינה נפשית וריגשית. ואני מתכוונת לשיחות בטלפון, וכשעצוב לך הוא לא יעזוב אותך עד שלא תחייכי, תצחקי וכשאת צריכה עזרה גם באמצע הלילה הוא יהיה לצידך ויעשה כל מה שצריך כדי לעזור. שהוא יהיה זמין בשבילך 24 שעות ביממה כשצריך.... מה אתן אומרות, בנות? מסכימות איתי? ***סיון***

No Doubt

New member
סיון....

אולי זה הזמל של שתינו....
יש בנים שהם כ"כ זונות...כל מה שהם רוצים זה סקס וזה מעצבן.... ודווקא שתינו נפלנו על שניים כאלה.... שטויות, העיקר שהתגברת ושגם אני התגברתי

wildflower!

New member
אז לי כנראה יש מזל.....

לי עוד לא יצא לפגוש בן שהדבר היחיד שהוא רצה ממני זה סקס...... פגשתי מישהו מדהים...... בן אדם חבל"ז... רק חבל שאנחנו כבר לא חברים... אבל ידידים טובים זה גם משהו!!!!!!!! :) אוהבת בר

למעלה