אויש, מה אני עושה

Tal2012

New member
אויש, מה אני עושה ../images/Emo35.gif

סורי שאני פותחת הודעה חדשה, לא יודעת מה לעשות עם עצמי מרוב עצבנות על אמא חח. יום שבת לא ראיתי את הפרק מפני שאבא שלי ראה חדשות ואתמול בערב אמרתי לה להקליט לי ב20:40 , אפילו עשר דקות לפני זה התקשרתי אליה ואמרתי לה " אל תשכחי! ערוץ 3, ערוץ 3 ! " ובמקום זה היא הקליטה את המשחק בערוץ 10
אוףףףף . וקראתי מהתגובות שלכם שהפרק היה ממש מדהים ואני ממש , ממש רוצה לראות אותו . איך אני יכולה ..? תודה לכל העונהים !!

חבל, הוא שודר אתמול גם ב23:50 ../images/Emo2.gif

אבל טוב, אני לא אזרע לך מלח על הפצעים. בכל אופן - אני אישית לא התלהבתי מהפרק כ"כ, אני לא חושבת שזה נורא שלא ראית אותו... וחוצמזה, בטוח יהיו שידורים חוזרים אחרי שיגמרו לשדר את העונה.

Tal2012

New member
אני יודעת..

אבל היא הולכת לישון מוקדם כך שבניתי על 20:40 :-|

אוייש ../images/Emo10.gif

אבל כמו שאמרתי - זה לא היה הפרק הכי טוב בתולדות האוס, אל תתבאסי בגללו... פשוט חכי לשידורים חוזרים

פימפי

New member
זה היה הפרק השני ששודר אתמול?

אתמול ראיתי במקרה שיש שידור חוזר של האוס, אבל היה רשום שזה הפרק הראשון של העונה השניה... בכל מקרה, לא תמיד יוצא לי לראות בשבת. זה היה חד פעמי או שיש שידורים חוזרים קבוע בשעה הזאת (ביום שני)?

pink panther 8

New member
את יכולה להישתמש בדרכים אחרות

את יכולה להוריד את הפרק דרך האי מיול וזהו אני אל יגיד יותר כי אסור חחח

Tal2012

New member
אממ..

לא יכולה להשתמש בהורדות.. קיוויתי שיש דרך אחרת :\ חח אוף

ToryMaster

New member
../images/Emo25.gif

ינחם אותך שאני פספסתי פחות או יותר את כל העונה הראשונה ואין לי איך להשיג?

Tal2012

New member
חחח לא מנחם

כואב לי על כל מי שמפסיד פרק מ'האוס' חחח אני מחכה לזה כל השבוע
בנוסף, יש דיוידי עם כל הפרקים של העונה הראשונה ( אין לי מושג אם זה הגיע לארץ , אך זה בטוח יגיע ). וואוו כמה שאני חולה על הסדרה הזאת
כל כך גאונית !!!

יש לך תקווה! ../images/Emo12.gif

משום מה ברגעים אלו משודר הפרק על הראשון. אולי שבוע הבא ישדרו את הפרק השני בשעה הזאת?
אני אלך לברר

חחחחח../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

דיי נדהמתי שראיתי את זה..אבל כבר לא היה לי כוח לראות את זה בפעם השלישית

Tal2012

New member
כן , תודה רבה לכבשה מייללת לירח ../images/Emo6.gif

הודיעה לי על כך
יאי !! אני מאושרת חח תודה רבה
חח ראיתי את הפרק הראשון עוד הפעם ( לא היה לי מה לעשות ) ורשמתי את הציטוטים מהפרק

Tal2012

New member
אוייש.. הציטוטים ../images/Emo26.gif

האוס מביר לצ'ייס, פורמן וקמרון משהו ורואה את סטייסי עומדת מחוץ לחדר, הוא מתקרב לוילון וסוגר אותו. החבר'ה מסתכלים עליו והאוס אומר: " מה ? אמא ואבא רבו קצת, זה לא אומר שהפסקנו לאהוב אתכם "
זה נשמע כל כך מצחיק באנגלית.
קמרון : " התגברתי עליך, הצטרפתי לרוב. אני שונאת אותך "
האוס אוכל וצופה באופרת הסבון שלו בחדר של איש חולה בתרדמת, ווילסון נכנס די המום , האוס עונה : " לא מפריע לו, שאלתי " וילסון : " אתה ממלא אותו בפירורים "
האוס : " אז מי יילך לעשות את זה ? " * החבר'ה בוהים זה בזה * פורמן : " טוב אני אלך " האוס : " יופי, צ'ייס יעשה את זה "
האוס (לקמרון) : " אמרתי לך שרק אני משתמש בטושים "
האוס : " אני מתעניין בדברים שלא מסתדרים "
האוס : " אני מת על נדיר "
האוס : " אתה מריח משהו ? אני חושב שזה הריח של צנחת הצביעות " ולא מהפרק של העונה הראשונה, אלא מאחד מהפרקים בעונה הקודמת ;
האוס : " מצאתי פיתרון " ווילסון : " למה? לתוכנית של שרון בעזה ? " חחחח לא יודעת למה זה הצחיק אותי כל כך
באנגלית זה נשמע כל כך מצחיק

למעלה