אויש מה שאופיר עושה לחתולה...

שירי ל

New member
אויש מה שאופיר עושה לחתולה...

דוחפת לה אצבעות לעיניים, מושכת לה בשפם, תולשת לה שערות, מעקמת לה את היד והכל בצווחות נינג´ה שלא היו מביישות את ברוס לי... אם פעם פחדתי להשאיר את אופיר עם החתולה אז היום אני מפחדת להשאיר את החתולה עם אופיר...

מוכר, מוכר ../images/Emo66.gif

גם ליאו ה-
נכנס המון ל"מעצר הגנתי" במיוחד לאחר שבנזוגי לימד את שחר מונחים בקרטה והיא מזנקת עליו בשאגות "היפון!"

imale

New member
ואצלנו עדיין יחסי כבדהו וחשדהו

מצד פסיקי ה-
- רומי מצידה מתלהבת ממנו עד כדי אכסטזה...
פסיקי מפחד מרומי, ולא ממש מניח לה להתקרב אליו. אני גם משגיחה, שכן פסיקי כבר שרט פעמיים
אני מקווה שהמצב ישתפר כשרומי תגדל קצת, אחרת יהיו לנו פה בעיות...

Amit mom

New member
עמית מתעללת בדלעת החתול../images/Emo108.gif

אין ספק שהילדה לא מפחדת למרות שכבר קיבלה סריטה או שתיים מהחתול. כרגע היא נהנית לזרוק עליו מכול הבא ליד. אני מנסה להרחיק אותה ממנו אך ללא הועיל
אפעת

_גלית_

New member
אצלנו ../images/Emo6.gif

כמו שיש "בייבי מוצרט" ושותפיו, יש "בייבי בלוזקה" (שזה כינוי החיבה של בלוז, החתול
). תומר מסתכל עליו בעניין וצורח דברים שרק שניהם מבינים, לכיוונו, ובלוז מסתכל עליו כמו אנתרופולוג שהגיע לאיזה שבט נידח לחקור אותו
זה הדבר שהכי מזכיר את ההבעה שלו ברגעים האלה...

עכשיו אני ממש מפחדת

יש לי שלושה חתולים בבית, וכמובן שבזמן ההריון דיברתי בביטחון רב על איך אצלנו בבית הילדים ילמדו שגם החתולים הם בני אדם ושלא מרביצים להם בשום אופן. עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוחה. החתולים המסכנים. גם ככה מאז שהילדים נולדו הם נושלו ממעמדם וחסרים נואשות תשומת לב. תוסיפו לזה שני מזיקים קטנים שירדפו אחריהם כל היום, והם יקבלו נטיות התאבדותיות.

גם אצלנו יש תעללויות ב-../images/Emo107.gif

אז לאחר שמאיה שלנו הורעלה ומתה, הבאנו מתנו לחיות לחיות כלבה חדשה, פינצ´רית קטנה. אורן מתעללת בה ומכניסה לה ידיים לפה, לאזניים ולעיניים. והרי ידוע שפינצ´רים לא ממש סבלניים וכל הזמן נושכים - הפלא ופלאת היא לא נוגעת באורן ומאוד סבלנית אליה. אורן ניגשת לכורסא ומתחילה לקשקש עם הכלבה - זה פשוט מצחיק.

שירי ל

New member
זה מדהים איך שהם לא נותנים לאף אחד

לעשות להם שום דבר, ורק לקטנטנים הם לא מחזירים ולא תוקפים!

גם לנו יש ../images/Emo107.gif בבית

עד שעוז התחיל לזחול לא היה ביניהם כל כך קירבה , אבל מאז שעוז זוחל אנחנו צריכים להשגיח יותר כדי להגן על הכלב כי עוז נורה אוהב למשוך לו בזנב , באוזניים . אבל ג´רי (שם הכלב) הכי אוהב את שעות הארוחה של עוז אז הוא מחכה מתחת לכסא אוכל ונהנה משאריות של עוז , לאחרונה עוז התחיל אפילו להושיט לו במבה וצוחק שהכלב מלקק לו את האצבעות!!!

למעלה