אויש...נמאס...

hope_29

New member
אויש...נמאס... ../images/Emo10.gif

איזה ייאוש...כמה שאני מנסה לעזור לעצמי, לצאת מדיכאון ובכלל לטפל בבסיס לבעיות/תסבוכות/אישיות וכו´....דברים לא מסתדרים כל כך... לא מצליחה למצא שותפים רציניים או לא תפרנים...(לא שאני כל כך בעלת אמצעים...). נמאס. רק רוצה בית נחמד ונעים למגורים (טוב...עם קצת תנאים...). לא מצליחה למצא שותפים בגילי (לא באזור המרכז...), עובדים או בשלב מתקדם יותר במחזור החיים (אני בת 29)... רק סטודנטים המחפשים תסלחו לי על הביטוי בתים מסוג "ג´יפה"....ריהוט ישן ומשומש....נמאס לי. זה לא מסתדר.... בסך הכל רוצה כצעד ראשון לצאת מהבית...אבל לצאת באופן המתאים לי ולא לתנאים שיכניסו אותי עוד יותר לדיכאון.... רוצה משהו שמתאים לי!! לשלב בו אני נמצאת.... מש מיואשת...לא מצליחה לצאת מהמבוי הסתום הזה..ודוקא כשאני כל כך מנסה לשנות ולהשתנות ובאמת מרגישה כי דברים זזו בכיוונים מסויימים...

agness_666

New member
מבינה אותך....

הדירות במרכז באמת ג´יפה, וקשה למצוא אחת נורמלית, ובדרך פוגשים כל מיני טיפוסים.....
אני עוד מעט אצטרף אליך לבאסה, החוזה שלי נגמר בקרוב וצריך להתחיל לחפש.. בכל מקרה, אל תתייאשי, בסוף מוצאים, ואז מתחיל הכיף. זו מן תקופה לחוצה כזאת, הרבה אנשים עכשיו מעדיפים לשכור מאשר לקחת משכנתא, והסטודנטים המאנייקים האלה תפסו את כל הדירות...
תחזיקי מעמד, באהבה, אגנס.

hope_29

New member
agness תודה

תודה לך... הבעיה היא שאני לא מחפשת באזור המרכז. שם, (כך לפחות נדמה לי) ישנם הרבה בני גילי שמחפשים שותפים לדירה ואני מניחה שהם בשלב של אחרי לימודים, עובדים, מבוססים יותר ופשוט רוצים לגור בדירה ולא רואים בה תחנת שהיה מסוף שבוע אחד למישנהו. חיפשתי כל כך הרבה זמן... כבר 3 חודשים. אני יודעת שממש לא התפשרתי. רוצה בית חדש ("לבן")...בסביבה טובה, בעלות סבירה, לא מרוהט (מתכוונת לרכוש ריהוט חדש), עם שותפה נחמדה (אפשר גם שותף...מה שיגרום להוריי להתקף לב וודאי). דוקא מצאתי בית מקסים אך באזור מרוחק מהמרכז (או מה שנקרא בעברית צחה "חור"...),כי אני עובדת רחוק מן המרכז.. ואני לא מצליחה למצא שותפים שהם לא סטודנטים. נמאס לי. הדבר מהווה גורם מעכב מלהתחיל לחיות את חיי סוף סוף... איזה ייאוש. זה כבר לא ברמה של "באסה"...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אומרים שמעורב בזה לא מעט מזל

שתיפול לידיך הזדמנות בדיוק בזמן הנכון. אז הלוואי וזה יקרה ויתפנה חדר בדירה נחמדה מהסוג שאת מחפשת, עם אנשים מהסוג שיהיה לך נעים לחיות איתם.

למעלה