אויש....

sagiti

New member
אויש....../images/Emo10.gif

אני משתמשת בשיטה של "חום השחר" ועד אתמול הכח היה לפי הספר . והיום פתאום השתנה הכל ונראה לי שאני בכל זאת ולצערי אקבל מחזור...

sagiti

New member
תוספת לאויש..

שאלה- האם יכול היות שהביוץ יהיה לפני המועד ה"רגיל שלו" בחודש שהפסקתי לקחת גלולות? מה קורה עם נוזל צוואר הרם אם נקלט הריון? ממש השתדלתי לעשות את זה בימים שצריך...איזה באסה (כנראה) בעלולי (אייקון של חיבוק שמשום מה לא רצה להפתח) טוען שאני רק רוצה היריון אבל מצד שני הוא מתחיל להראות סימנים ברורים של שמחה על ההחלטה... תענו לי please !

לא יודעת לגבי נוזל צוואר הרחם

אבל, בחודש/ים אחרי הפסקת הגלולות הכל יכול להיות. במשך חודשים ושנים "עבדנו" על הגוף שלנו עם הגלולות. לא היה ביוץ ולא כלום. עכשיו הגוף מתחיל מחדש, והתהליך לא תמיד מסתדר מיד. יתכן והביוץ היה קודם, יתכן ואחר כך. בקיצור הכל ייתכן. תני לגוף שלך את הזמן שלו לרובנו זה לא הלך בחודש הראשון אחרי הפסקת הגלולות בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות נעמה

מעיןבר

New member
לשרשר יקירותי, לשרשר

הרי הוספת תגובה להודעה תקפיץ אותה לראש הרשימה - אין סיבה לפתוח הודעה חדשה כשברור שזה המשך של אותו נושא... חוצמזה - תספרי קצת פרטים - האם זהו המחזור הראשון אחרי הגלולות? באיזה יום של המחזור את? הםא היה ביו? מתי? איזה יום מהביוץ את? למה את חושבת שזה אבוד - מה קרה היום לחום? את גם יכולה לשלוח לי נתונים במייל (בכרטיס האישי שלי) ואני אשמח לעבור עליהם.

m i c h a l y

New member
שגיתי,

לא כ"כ הבנתי את הבעייה, דווקא נראה לי שהכל בסדר לפי מה שכתבת. אז מה אם הביוץ מוקדם מהצפוי - זה לא קשור להיותו תקין ופורה.... אולי פספסתי משהו.... עדיין מחזיקה לך אצבעות, ובכ"ז מזהירה - בחודש הראשון אחרי הפסקת הגלולות הייתי כ"כ בטוחה שזהו זה, וכשהגיע המחזור ההתרסקות היתה קשה מאוד.... מיכל.

m i c h a l y

New member
ושאלה לגבי חום השחר -

האם להזזת השעון צריכה להיות השפעה? אני מודדת רק כמה ימים, באותה השעה והתנודות הן מאוד משמעותיות.... בעלי אומר שלדעתו בגלל שעון הקיץ המדדים כ"כ שונים (ירידה של 0.2 מעלות בערך). טוב, אמשיך בסבלנות עם הגרף (ממילא הימים הקריטיים הם רק בעוד שבוע).

פּוֹנְג

New member
לדעתי להזזת השעון יכולה להיות השפעה

באחד משני המקרים: 1. ביום ההזזה עצמו ולצורך העניין היית צריכה לקום/למדוד {בהנחה שלא התעוררת קודם לכן בשעה הנכונה) שעה מאוחר יותר. 2. אם את מתעוררת יקיצה טבעית ולא עם שעון. שהרי במקרה הזה את מתעוררת על פי הרעשים/אור בחוץ, והאור והרעשים שינו את הזמן שלהם ביחסית למיקום ביממה. אבל זו ממש לא דעה מוסמכת.

למעלה