מזריקה אהבה
New member
אוי אברוך איזה תסכול
אני יודעת שמשהו לא בסדר אצלי שם למטה בבטן התחתונה, ולא משנה שבפגישות הקודמות סוריאנו החליט שאני בשיפור משמעותי ושאין לי כלום, אני מכירה את הגוף שלי.
אז קבעת תוא לד"ר אייזנברג והחלטתי שאני רוצה לבצע אולטרסאונד, וביום חמישי עברתי אחד.
ואולי אני קצת מצטערת על זה, אולי היה עדיף לא לדעת.
היא השתמשה במילה "הדבקויות" ואני ישבתי מולה מנסה להסתיר את הדמעות בעיניים.
באמת שהייתי בטוחה שאין לי משהו כזה חמור, הייתי בטוחה שהכל מצוין אצלי, שזה בדיכוי , שהאנדו הארור הזה לא קשור לכל הכאבים שיש לי בשלפוחית ובמעיים.
אבל אז היא אמרה שהרחם שלי נוטה אחורה וימינה וזה בגלל שהוא דבוק לי למעיים, ואיכשהו שגם השלפוחית קשורה לזה.
וזה לא הגיוני כי עשיתי ניתוח אצל חמני אומנם, בשנת 2011 והוא לא מצא כלום.
אז איך עכשיו הדבקויות??
היא אמרה שיכול להיות שזה כן היה קיים אז באולטרסאונד הקודם שהיא עשתה לי, אבל היא התפתחה מאז ויודעת יותר דברים.
ואני מתוסכלת, כי לא, ממש לא בא לי עוד ניתוח.
ואולי אפשר לחיות עם זה, עם תזונה נכונה?
ולא בא לי שזה ישפיע לי על הריונות בעתיד למרות שאני רק ת 23.
וזה מבאס.
ואיך יכול להיות שב-MRI לא ראו כלום? מוזר...
יום שלישי אני אצל סוריאנו, מעניין אם הוא יכעס שעשיתי אולטרסאונד בלי שהוא ביקש...
אוי אברוך
אני יודעת שמשהו לא בסדר אצלי שם למטה בבטן התחתונה, ולא משנה שבפגישות הקודמות סוריאנו החליט שאני בשיפור משמעותי ושאין לי כלום, אני מכירה את הגוף שלי.
אז קבעת תוא לד"ר אייזנברג והחלטתי שאני רוצה לבצע אולטרסאונד, וביום חמישי עברתי אחד.
ואולי אני קצת מצטערת על זה, אולי היה עדיף לא לדעת.
היא השתמשה במילה "הדבקויות" ואני ישבתי מולה מנסה להסתיר את הדמעות בעיניים.
באמת שהייתי בטוחה שאין לי משהו כזה חמור, הייתי בטוחה שהכל מצוין אצלי, שזה בדיכוי , שהאנדו הארור הזה לא קשור לכל הכאבים שיש לי בשלפוחית ובמעיים.
אבל אז היא אמרה שהרחם שלי נוטה אחורה וימינה וזה בגלל שהוא דבוק לי למעיים, ואיכשהו שגם השלפוחית קשורה לזה.
וזה לא הגיוני כי עשיתי ניתוח אצל חמני אומנם, בשנת 2011 והוא לא מצא כלום.
אז איך עכשיו הדבקויות??
היא אמרה שיכול להיות שזה כן היה קיים אז באולטרסאונד הקודם שהיא עשתה לי, אבל היא התפתחה מאז ויודעת יותר דברים.
ואני מתוסכלת, כי לא, ממש לא בא לי עוד ניתוח.
ואולי אפשר לחיות עם זה, עם תזונה נכונה?
ולא בא לי שזה ישפיע לי על הריונות בעתיד למרות שאני רק ת 23.
וזה מבאס.
ואיך יכול להיות שב-MRI לא ראו כלום? מוזר...
יום שלישי אני אצל סוריאנו, מעניין אם הוא יכעס שעשיתי אולטרסאונד בלי שהוא ביקש...
אוי אברוך