אוי אוי אוי מה יהיה עם דור העתיד?

אוי אוי אוי מה יהיה עם דור העתיד?

ירושליים מחולקת? (או אפילו מפונה לחלוטין) כל דרום הארץ מדינת פלסטין? ישראל הופכת המיעוט? אוי אוי אוי הסוף מגיע?... מה אני אעשה? מה?!... איפה כל עם ישראל הנחוש בדעתו להקים מדינה יהודית בשלמותה כפי שהיה בסביבות שנות הכרזת העצמאות?...

המדינה הולכת לאבדון...

זה דור שכל מה שמעניין אותו זה אקזיט וטלנבולות דור טיפש דור אחרון המדינה לא תתקיים עוד הרבה זמן

איש אחד אמר פעם...

"אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, היא מדינת ישראל" למה אנו לא ממשיכים את דרכו? למה? אני אוהב את המדינה שלי! אני לא רוצה לוותר על שטחים... חכו חכו! עוד הימין יקום וישלוט במדינה הזאת... אנחנו נראה לכולם מה זה!... עוד נחזור עוד נחזור... איך אתם השמאלנים לא מתביישים להראות את פרצופכם עם הפס הכחול המתנוסס על האוטו, איך אתם יכולים לעשות את זה לעמכם? איך אפשר איך?... כולם ירדו מהפסים... אין עתיד אין עתיד... מה יהיה עלינו מה?... השרון הזה לא חושב על דור העתיד... חושב רק על עצמו... מוסר שטחים ורוצה לקחת מזה שלום... איזה שלום?!... לא הגענו איתם לשום הסכם שאחרי פינוי חבל עזה אנו העשה שלום... מה יהיה תגידו לי?

bLAck hALo

New member
מה אתה רוצה להגיד לי שפספסתי את

המבצע?

נו מה אתה עושה מזה צחוק?

בנאדם אני באמת אוכל את עצמי בגלל האנשים הבורים שיש לנו בממשלה... הם תקועים לי בוריד הפלסטינאים האלה... אני לא יודע מה יהיה עוד 10-15 שנה... לאן אני אלך אם לא תהיה פה מדינה... לפי מה שאני רואה הפלסטינאים לא יוותרו... אנחנו אני רואה מגרשים את עצמנו... מה אני אמור להסיר מזה...?! ואתם מגרדים ת'ביצים עם מבצע של קלאבמרקט... אוי נו באמת... אולי תשאלו גם אם יש לי כרטיס מועדון?...

amitbl

New member
יש לך כרטיס חבר מועדון? לא סתתםם.

תראה, אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה בעתיד. אני לא יודע אם אנחנו מתקדמים לכיוון הנכון - אני לא יהיה נאיבי ואנחש גם. מה שבטוח זה שאנחנו מתקדמים לכיוון כלשהו. זה כבר יותר טוב מאשר להשאר בסטטוס קוו הזה שאנחנו כבר תקועים בו 5 שנים (!!!!!!!!). זה פשוט היה בלתי נסבל. נראה. ימים יגידו אם המהלך הזה היה מהלך נכון.

bLAck hALo

New member
אני לא יכולה להיות אתה..אם כבר אז

את* -יש לך כרטיס מועדון? לא עושה צחוק משום דבר אבל לא אתה, לא אני, לא אף אחד שנמצא בפורום הזה וגם שום פוליטקאי וממשלה יכולה לדעת מה יקרה בעתיד! כולנו יכולים להעלות/להאמין/לקוות אבל לא יותר מזה. וזה לא רק בממשלה אנשים בורים. אנשים בורים. נקודה.

cold whisper

New member
כתור נער בן 16 וחצי

אני מבין את הדאגה שלך,ומבין למה אתה חושב שהמדינה הולכת לאבדון..ולצערי הרב אני מפחד שזה באמת יקרה. עם ישראל הפך לאדיש,לא רק הנוער,אבל אני רק מקווה שנתעורר,בזמן לשם שינוי.

למעלה