אוי אוי אוי מישהו בכה להנהלה שפגעו בו וימחקו איזה פוסט ? חחחחחחחחחחחחח
G GangLandx New member 26/7/11 #1 אוי אוי אוי מישהו בכה להנהלה שפגעו בו וימחקו איזה פוסט ? חחחחחחחחחחחחח
G GangLandx New member 26/7/11 #3 לא , ממש לא ... חחחח להראות לך את הפניה שלו אליך ולאחרים ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
G GangLandx New member 26/7/11 #5 אל תחרטט לי את החרטטן יוגי קיבלת הוראות מלמעלה חחחחחחחחחחחחחחח איזו עליבות
Y Yogev1982 New member 26/7/11 #6 רובי אל תציק לי על הבוקר..... סגור נושא בוא נפתח נושא חדש ! X61 ? 410 I ?
G GangLandx New member 26/7/11 #7 להציק ? עוד לא התחלתי ! לרוע מזלך יש לי כמה שעות ריקות מתוכן היום חחחחח שנית X61 יש בוא אליי לקפה היום בלילה
להציק ? עוד לא התחלתי ! לרוע מזלך יש לי כמה שעות ריקות מתוכן היום חחחחח שנית X61 יש בוא אליי לקפה היום בלילה
Y Yogev1982 New member 26/7/11 #8 תציק לי יותר מדי ואני ישר עושה טלפון לרומנייה שתעשה טלפון לרומני שיעסיק אותך חבל ! ולא יודע אם יצא לי היום אתה יודע יום שלישי זה בעיה נראה
תציק לי יותר מדי ואני ישר עושה טלפון לרומנייה שתעשה טלפון לרומני שיעסיק אותך חבל ! ולא יודע אם יצא לי היום אתה יודע יום שלישי זה בעיה נראה