אוי אוי אוי....

Element 4 Life

New member
אוי אוי אוי....

בחיים שלי לא חשבתי שיפתחו פורום על הספורט שאני משחק(הוקי קרח) ועוד בארץ?!?!? טוב לא משנה קוראים לי בן צ´רני אני משחק בהוקי קרח מטולה אני משחק כבר 5 שנים אני בנבחרת הנוער של ישראל בהוקי קרח טסתי איתם כבר פעמיים ופעם אחת לבד למחנה אימונים בארה"ב ושנה הבאה אנחנו טסים עוד 2 פעמים לקנדה, ואיסלנד

my BEND

New member
ברוך הבא לפורום הוקי!

אני אור ויש כאןאנשים טובים.. הרוב לא משחקים בצורה מאורגנת,למשל אני בן כמה אתה? שאלו פה איך משיגים חולצה של נבחרת ישראל ..אתה יכול לעזור ? =) בעקרון הדבר הראשון ששאלתי אנשים פה זה איך הגעת להוקי? אור

Element 4 Life

New member
אני בן 16 וחצי...

כל השאר דיי הסברתי על עצמי אהה אני גם משחק סנטר... איך תשיג חולצה של ישראל אין לך סיכוי כי רק מי שבנבחרת מקבל אחת ואני בחיים לא ימכור את שלי.... ואיך הגעתי להוקי??? טוב אז בכיתה ו´ בערך התחלתי לשחק הוקי סטריט אם החברים שלי ואז שנה אחרי זה גיליתי שיש הוקי קרח בישראל והלכתי להתאמן במטולה כמובן המאמן שלנו זה בוריס מנדל שהוא גם משדר בספורט 5+ זהו בעיקון השאר אתם דיי יודעים...

HebrewHockey

New member
בעניין החולצה

אף אחד לא ביקש שתמכור את החולצה שלך, פשוט כתבו אלי אנשים מהעולם ושאלו אם אפשר לקנות חולצה של נבחרת ישראל (כמו שאפשר לקנות חולצות של נבחרת קנדה או רוסיה) חבל שהתאחדות ההוקי הישראלית לא חושבת על דברים כאלה. אפשר לעשות עוד קצת כסף עבור הענף המדולדל הזה. דרך אגב למה נבחרת הנוער של ישראל הפסיקה להשתתף באליפויות העולם לנוער? יש לך מושג?

Element 4 Life

New member
היא לא הפסיקה....

פשוט לפני שנה הגענו אחרונים בדרג ד´ אז עפנו למוקדמות זה מה שהיה אמור להיות השנה אבל הקבוצות האחרות שהיו אמורות להשתתף פרשו בגלל סיבות כספיות או משהו כזה אז עלינו בלי שום משחק ואז שנה הבאה יש לנו את אליפות העולם באיסלנד בנתיים... נקווה שנצליח יותר... ואני ישחק בחמישיה הפותחת(איזה כיף לי)....

Element 4 Life

New member
וחוץ מזה...

סקטבורד שולט!!!!! סתם שיעמפ לי כי אני רואה שההודעות ששמים פה הם בהפרש של ימים ככה שעד שיגיבו לי אני כבר ירדם

MADPUCK

New member
אני לא מאמין שחקן הוקי קרח חי....

בפורום הזה, אז קודם כל: RESPECT וכמו שאמרתי.. יום אחד... יום אחד, אולי אנחנו עוד ניפגש בטקס חלוקת המדליות באולימפיאדה (ברור שזהב) כנראה שלא ניהיה באותו LINE ..כי אני גם רוצה לשחק סנטר... אבל מי יודע... ולאזעזל, אתה באמת הולך לשחק LINE ראשון?.... ע-נ-ק אני מניח שאתה טוב, אולי אפילו כמוני... (סתם) קיצור GREETINGS וד"א אניגם אוהב סקייטבורד, למרות ששלי עלוב כזה, ואני לא ממש יודע לעשות משהו, עדיין. SWEET DUDE!!!

למעלה