אוי איזה חמה!

ashlaya

New member
אוי איזה חמה!

תשמעו מה היה לי היום... יו מטורף לחלוטין בשעה 11 טלפון לעבודה המטפלת של המשפחתון של הגוזל ... אבא שלה נפטר... אני לא משיגה בפלפון - לא את הבעל (עובד באיזור ללא קליטה) לא את אמא שלי (בישיבה) לא את גיסתי (ראיון עבודה) ולא את חמותי (שמתעקשת להיות בלי פלפון) אחרי שהשארתי לכל העולם הודעה ואני בדרך מהרצליה לבקעת אונו להוציא את הגוזל חוזרת אלי חמותי אני: אבא של המטפלת ניפטר תוכלי לקחת את עדי לשעתיים? החמה: לא ...עוד שעתיים אני חייבת לצאת ואם אף אחד לא יגיע להחליך אותי בזמן? אני: אם לא תקחי אותו אשלח אותו לחברה שלי - לא נעים לבקש טובות כאלה חמה: אז יופי תשלחי אותו לשם! נו???? אני עכשיו ממתינה לתגובות ואני ? הרשתי לעצמי לצפות לפחות לתגובה של טוב אם לא תחליפו אותי בזמן אסיע אותו לחברה (שגרה רק רחוב אחד לידנו) אבל...נו אסור לצפות בחיים כנראה....

עציון

New member
נו, אז היא סרבה, אז מה?

באים בטענות אליה? ואולי היתה לה סיבה לכך? הייתי שמח לשמוע גם את הצד שלה כי לימדו אותי שלכל מטבע שני צדדים... לא תמיד החמות זמינה למשימות. לא תמיד אפשר לצפות לעזרה. אפשר לבקש ולקוות לטוב.

יערולה

New member
מסכימה עם עציון

קודם כל לא לצפות - כגודל נציפיות ככה גודל האכזבות. לפעמים שוכחים שחמותינו הן גם נשים עצמאיות עם חיים משלהן, וגם להן יש תכנונים, ואי אפשר לצפות שמיד הן יקפצו לעזרתינו. בקיצור, אל תצפי, תבדקי, לא מתאים - לא מתאים, תמצאי סידור אחר.

orom

New member
נכון שחמותך יכלה לגלות

גמישות לבעייה שלך ולהציע לעזור אבל מצד שני צריך לזכור שגם לה יש חיים. את שמה את הבעיה שלך לפני הבעיה שלה- ההחלפה בזמן ולא לאחר לפגישה שלה. תנסי לחשוב איך היא מרגישה- את בקשת ממנה עזרה והיא לא יכלה לעזור לך ואת ממש מתרגזת ומתעצבנת על זה ולמה?? כי היא תכננה משהו ולא ידעה שתזדקקי לה??

עדוש

New member
אני מצאתי שיטה../images/Emo70.gif

אני לא מבקשת ממנה
והיא בטח מתפוצצת מזה
בשביל זה יש לי את אמא שלי או חברות שאני ממש סומכת עליהן. פשוט רוב החברות שלי רווקות ולא כולן יודעות להתמודד עם תינוקת בת 9 ח´. ובנוסף יש לי את המשפחה המורחבת שלי, לשמחתי.

ashlaya

New member
שאלה?! רוצה להודות לחברה..

טוב אז הסיפור שכתבתי... קיבלתי את תגובתכם אבל... הכי מעצבן אותי שאח"כ חמותי מגיעה וחוקרת מה היה למה ואיך ועוד זורקת הערה "כאילו" עדי מסקן.... בכל מקרה זה כבר מאחורי ועכשיו...כ"כ רציתי להודות לחברה שלי וכבר לא נעים לי להגיד לה את המשפט תודה כי היא מתעצבנת עליי כבר אז היום קניתי לבן שלה חליפה כזאת כמו חרמונית לתינוקות (שאני יודעת שהיא רצתה) סיפרתי את זה לחברה אחרת והיא טענה שזה "לא יפה" כי עם חברות לא מתחשבנים אז א. קניתי באמת מכל הלב ב. אני רוצה שהיא תרגיש שאני מעריכה כי...מי יודע תמיד יש סיכוי ששוב אצטרך עזרה ואני יודעת שהיא תהייה שם בשבילי.... רק אל תגידו לי לפצות אחרת...(כמו שהחברתי הציעה) כי קניית דברים קטנים אחת לשניה +עוגות ועוגיות זה בשיגרה בנינו.... מה דעתכם? מרוב שגרמו לי לדילמה לא נסעתי אליה בנתיים להביא לה את המתנה

orom

New member
לדעתי

תתני לה את החרמונית שקנית. זה בכלל לא התחשבנות אלא רק דרך להגיד המון המון תודה. לדעתי חברתך תשמח למחווה הזו.

יערולה

New member
בטח שתתני לה ../images/Emo13.gif

אני לא מבינה איפה פה ההתחשבנות. את מודה לה, קונה לה משהו לתשומי שהיא מאד רצתה, וזה רק יעשה לה טוב על הנשמה. אני בטוחה שכחברה טובה שלך, היא לא תחשוב שיש פה התחשבנות או משהו דומה, אלא פשוט הוקרת תודה על העזרה שהיא נתנה.

בולי27

New member
תגובה לשתי ההודעות

א. בקשר לזה שחמותך לא הסכימה לעזור לך. בניגוד למה שכתבו פה, אני דווקא חושבת שכשיש בעיה (אבא של הבחורה נפטר) אז זה כמו מקרה חרום, כמו שחברה הסכימה מיד לעזור גם חמותך, לא היה קורה לה שום דבר אם היא היתה מנסה לעזור. זה לא שרצית לצאת לבלות/לפגוש חברות/לטייל החוף הים. משהו קרה וחיפשת עזרה. לגיטימי שתפני קודם כל לאנשים הכי קרובים כדי לבקש עזרה. אני יותר לא הייתי מבקשת ממנה כלום! וגם לא עוזרת לה כשהיא מבקשת! יד לוחצת יד ככה זה!!! ב. קנית לחברה שלך מתנה לאות הערכה, בטח שתיתני לה, היא עזרה לך כך שהרגשת שאת רוצה לעשות לה שמח, אז תעשי לה! תיתני ותראי שאת מעריכה! אני בטוחה שחברה שלך תשמח, גם אם היא תגיד שלא היית צריכה היא בטוח תשמח!!!

ashlaya

New member
למה להחליף בעל?

טוב נו...אני יודעת שהוא חלום של כל אחת אבל זה לא אומר שאוותר עליו

עציון

New member
"אני יודעת...של כל אחת..."

אני אישית מעולם לא שמעתי זאת, לא עשיתי ראיונות בבנושא זה, לא קראתי בספר "הפנטזיה שלי" שכתבה מרקדו דה לה פואנטה שזה חלום חייה, אז מאיפה לקחת שכל אחת חולמת להחליף בעל? אבל מה, מה איכפת לי בעצם? הרי אם ירצו להחליף יגיעו גם אלי, אז למה בעצם אני דואג?

ashlaya

New member
התכוונתי רק...

שאני את שלי לא מחליפה בעד שום דבר שבעולם אפילו לא בראד פיט
נו טוב אולי בשבילו רק לכמה שעות...

למעלה