ע נ ב ר inbar
New member
אוי איזה יופי יופי יופי של פורום
לפני בערך שנתיים נשאבתי אל נפלאות המילפיורי, ומאז אני בהתקפות של מס' חודשים כן ואחר כך קצת חופש. ועכשיו שאלה עצובה
אחרי מספר חודשי יובש, שב אלי החשק והתישבתי להכין חמסות. את הבסיס הכנתי מפימו בעובי 1 ממכונת הפסטה ועליו הדבקתי פרוסות מגלילים. אפיתי כרגיל - 100 מעלות למשך חצי שעה, הנחתי לזה להתקרר, ולביעוסי הגדול כל החמסות נשברו והתפוררו בקלות בין האצבעות. למה? יכל להיות שזה קרה בגלל שהפימו עצמו כבר די ישן? למרות שלשתי אותו מצויין לפני הכנת הבסיס...
לפני בערך שנתיים נשאבתי אל נפלאות המילפיורי, ומאז אני בהתקפות של מס' חודשים כן ואחר כך קצת חופש. ועכשיו שאלה עצובה