אוי, איזה משחק היה היום...

Yo-man

New member
אוי, איזה משחק היה היום...

ה"אוי" בתחילת ההודעה בא לתאר רק את איך אני מרגיש עכשיו. הינו 6 על 6, עם הופעת אורח של עופרי, מי שהיה הראשון שהתחיל את התארגנות הפוטבול הספונטנית בארץ ומי שתרם לנו את הכתבות על הקולג' פוטבול. במהלך הראשון שלנו הסנאפ היה נמוך, הכדור התגלגל על הרצפה, בקפיצת התאבדות נפלתי/נפלו עלי ונקעתי את האגודל של האצבע הזורקת שלי... המשכתי לשחק תוך התעלמות ממצבי, אבל עכשיו, שעתיים אחרי, כל שורש כף היד שלי נפוח טוב-טוב. בלי קשר - שיחקנו נורא ואיום (הקבוצה שלי). כל דרייב שלנו הסתיים באינטרספשן או 1/2 יארד חסר בנסיון רביעי, ואפילו ניסינו בעיטת הרחקה שנחסמה חלקית, השתלטנו על הכדור - אבל לא לפני שעברנו את קו ה-first down... כל דרייב שלהם הסתיים ב-TD (חוץ מאחד, שהיה נסיון 4 לא מוצלח) ולמרות כל זה - איזה כיף היה לשחק. בשבוע הבא מתחילה העונה הסדירה של ה-NFL, אולי זה יעיר את הסוכנים הרדומים של הפוטבול לבוא ולהשתתף
Till next week

עושה חשק לבוא שוב ../images/Emo13.gif

היי YO-MAN יורם הגדול .. ושאר החברה למשחק שמלהיב יותר ויותר לקראת פתיחת העונה בשבוע הבא.. ראשית , תרגיש טוב .. שים קרח ותלחץ חזק.. <סתם טיפ שלמדתי מ"חגיגה בסנוקר".. אחד מהסרטים הטובים ביותר אגב> ותבריא מהר.. כי אתה העוגן המרכזי בחבורה שם.. כפי שמתי לב . שנית, אני אישית לא יכולתי לבוא עקב מסיבה עד השעות הקטנות של הלילה שהיתה לעבודה שלנו .. אבל בהחלט אשתדל לבוא שבוע הבא.. אחרי לילה ארוך של משחק פתיחת העונה בלילה של בין חמישי לשישי.. ושלוש, עוד לא הבנתי בדיוק-בערך.. את ההבדל בין תאקל-פלאג פוטבול.. האם הפלאג.. זה מה שחבר שלי סיפר לי שבנגיעה קלה על היריב אתה בעצם פוסל אותו ובעצם אין צורך להוריד לקרקע כפי שמשחקים כרגיל ? ועוד דבר שקראתי שאת הפלאג מאגנים בצורה יותר ממוסדת ואפילו עם חסות שלMETV . . אוף יש לי המון שאלות לגבי העונה הקרובה והקבוצות.. והמשחקים.. והלוואי והייתי יכול להיות עכשיו בארה"ב לחצי השנה הקרובה.. אבל מישהו יודע כבר את לוח השידורים למחזור הראשון של העונה? ובלי שום קשר.. מה יהיו התוכניות השבועיות שיהיו בערוצים השונים.. FOX METV וכמובן ESPN במהלך השבוע הרגיל ? והמכי הכי מעניין אותי.. ההימורים שלכם לעולות לפלייאוף.. במעלה השלבים ועד למנצחת הגדולה של סיום העונה ? שיהיה לכולם סופ"ש נעים ותרגיש טבו יורם, עמית .

lambdeus

New member
הבדל בין פלאג לתקל

ההבדל העיקרי הוא שבמקום לתקל אנשים, כלומר להוריד אותם לריצפה, צריך למשוך בסרטי בד שתלויים משני צידי הגוף. הורדה של אחד הסרטים (דגלים) מסמן כי המהלך נגמר שם (כמו תאקל).

למעלה