אוי, איזו ארוחת צהריים אכלתי!
כמו תמיד, חזרנו מההורים עם כל כך הרבה אוכל, שנאלצתי להאבק עם המקרר אמש:
חזה עוף בכרוב ועוד משהו - נהדר, קלופס שונה מהרגיל (עדין יותר), צלי בשר עם ירקות שהחצי חטף לעבודה למורת רוחה של הנסיכה, אנטיפסטי סלק+בטטה+בצל סגול עם תיבול שונה מהרגיל (סויה?), סלט כרוב לבן חמוץ "חדש", תבשיל גזר ואפונה חריף - לא ה"רגיל", קיגל אטריות מלוח לא של אחי (גם נחטף ע"י החצי), סלט עגבניות כמו מטבוחה אך ללא בישול - מרענן, חריף ומשגע ועוגת אגוזים-קוקוס נימוחה ובחושה. ייתכן ששכחתי משהו או שניים.
והיו המון מאכלים חדשים שלא נותר מהם מספיק כדי לקחת: מושט אגדי בכל מיני ירקות, עוף סיני (השארנו עבור הילדים שנשארו אצל סבא וסבתא), תבשיל חומוס ופטריות, תחתיות ארטישוק עם סלרי (מדהיםםםם!!) ועוד מליוני סלטים.
מכל הנ"ל אכלתי לפני מספר דקות: קלופס ואנטיפסטי מחומממים קלות לצד סלט העגבניות, הכרוב הלבן ועוד סלט כרוב. כואבת לי הבטן מרוב עונג!
כמו תמיד, חזרנו מההורים עם כל כך הרבה אוכל, שנאלצתי להאבק עם המקרר אמש:
חזה עוף בכרוב ועוד משהו - נהדר, קלופס שונה מהרגיל (עדין יותר), צלי בשר עם ירקות שהחצי חטף לעבודה למורת רוחה של הנסיכה, אנטיפסטי סלק+בטטה+בצל סגול עם תיבול שונה מהרגיל (סויה?), סלט כרוב לבן חמוץ "חדש", תבשיל גזר ואפונה חריף - לא ה"רגיל", קיגל אטריות מלוח לא של אחי (גם נחטף ע"י החצי), סלט עגבניות כמו מטבוחה אך ללא בישול - מרענן, חריף ומשגע ועוגת אגוזים-קוקוס נימוחה ובחושה. ייתכן ששכחתי משהו או שניים.
והיו המון מאכלים חדשים שלא נותר מהם מספיק כדי לקחת: מושט אגדי בכל מיני ירקות, עוף סיני (השארנו עבור הילדים שנשארו אצל סבא וסבתא), תבשיל חומוס ופטריות, תחתיות ארטישוק עם סלרי (מדהיםםםם!!) ועוד מליוני סלטים.
מכל הנ"ל אכלתי לפני מספר דקות: קלופס ואנטיפסטי מחומממים קלות לצד סלט העגבניות, הכרוב הלבן ועוד סלט כרוב. כואבת לי הבטן מרוב עונג!