אוי אלוהים!

סלינוש

New member
אוי אלוהים!

מה עשיתי...
אתמול יצאתי למועדון פאב. אני אף פעם לא יוצאת אבל חברות שכנעו אותי אמרתי מראש שאסור לי לשתות יש בזה סוכר, ובכלל אלכוהול אסור לי. בהתחלה לא מצאתי את עצמי שם ואז הגענו לבאר, חברות שלי הקפיצו... אז אמרתי לעצמי שרק באופן חד פעמי אני אשתה קצת בירה, וזהו. ברור שזה לא נגמר בזה.
בירות, טקילה וודקה. השתכרתי לגמרי. הקאתי באמצע המועדון! לא יכולתי להחזיק את עצמי, חברים שלי סחבו אותי. הייתה לי סחרחורת איומה, כאב ראש עצום, ולא יכולתי לפתוח את העיניים. מה עשיתי לעצמי אתמול? למה לעזאזל?
הכנסתי לעצמי חומרים שאסורים לי מבחינת התפריט, שברתי נקיון מחומרים של מעל שנה, והשתכרתי מאלכוהול מגעיל שבהתחלה עשה לי אולי כיף, אבל אחר כך סבלתי כל כך. מטומטמת אחת.

ארטור

New member
כי את מכורה......

זה היה אתמול. "לשלוח ולא לשכוח", לילמוד מזה וממשיכים קדימה. עם את ממשיכה "להביץ" את עצמך על אתמול...תחזור להיום ולשמור על עצמך. אני מקווה שהראש לא כואב. תודה שהשתמשת בשבילי.....BIG HUG

ארטור

New member
כי את מכורה......

זה היה אתמול. "לשלוח ולא לשכוח", לילמוד מזה וממשיכים קדימה. עם את ממשיכה "להביץ" את עצמך על אתמול...תחזור להיום ולשמור על עצמך. אני מקווה שהראש לא כואב. תודה שהשתמשת בשבילי.....BIG HUG

ארטור

New member
כי את מכורה, לא?

סלינוש

New member
אבל...

מכורה לאוכל, לא לשתייה... אני מלאת חרטה. ולפני הלגימה הראשונה אתמול, ידעתי שזה מה שיקרה, ידעתי ולא עצרתי את עצמי. ואם כבר מדברים על התמכרויות, אני כל כך צריכה סיגריה עכשיו. לפחות אין לי כאב ראש.

ארטור

New member
זה לא משנה. המחלה היא .....

התמכרות. תשתכלי על תוצאות של מחקר עבור 15000 אנשים: Food for Thought: Substance Abuse and Eating Disorders—the first comprehensive examination of the link between substance abuse and eating disorders –reveals that up to one-half of individuals with eating disorders abuse alcohol or illicit drugs, compared to nine percent of the general population. Conversely, up to 35 percent of alcohol or illicit drug abusers have eating disorders compared to three percent of the general population

בסה"כ עשית ח-י-י-ם ../images/Emo70.gif

על מה את מייסרת את עצמך על אלכוהול על זה שהשתכרת על זה שהלכת למסיבה????????????.. את בת 19 תהני תבלי תעשי חיים מותר לשתות להשתכר (אפילו להקיא מהאלכוהול- זה לא דבר רע... ) כל עוד הכל במידה.... תשמרי על גבולות ולא להיזרק אי שם במקום לא ידוע כי השתכרת... תשתי רק עם אנשים שאת סומכת עליהם.... והעיקר אל תבכי על חלב שנשפך שיהיה בכייף אלכוהול זה טעם החיים

ארטור

New member
אלכוהול זה לא טעם החיים ....

זה סם. יש אלא שמעדיף הרואין. חבר שלי חושב שכזינו זה טעם החיים.....הוא מכור להימורים. אלכוהול סם אכי קשה

../images/Emo10.gif עשית, סלינוש..

עשית מה שמכורים עושים, אולי זה היה שיעור שהיית צריכה ללמוד ממנו? אולי ??? העיקר, להמשיך הלאה. אל תעצרי במקום בו טעית, לכי אל המקומות בם הצלחת ומשם המשיכי הלאה. נקי מעצמך את החומרים האסורים. לימדי מהשעור הזה. הטוב הוא - שתמיד, אבל תמיד תנתן לך הזדמנות נוספת, חבל רק שצריך להתחיל את הספירה מחדש... אמרי תודה על כי הדברים הסתיימו. הבטיחי לעצמך כי למדת מהשעור. המשיכי הלאה בדרכך למעלה. אנחנו כאן לשמוע, לעזור. ללא ביקורת. אבל יש לי הבוקר מעט ביקורת: ולאנורקסית של אהבה: צפיתי ממך ליותר מעידוד התנהגויות הגורמות לשים רגל במדרון אל אינסוף... הבחירות שלך, הן שלך ושלך בלבד. לאנשים המנסים את כל כוחם ומשקיעים את כל שיש בהם להתנקות - דברייך אינם במקומם, בהחלט לא. אנחנו לא נשנה את הבחירה שלך .. גם לא נגדיר אותה במילים או במחשבות.. היא שלך. תני לאחרים לבחור בטוב. אני רואה בהודעתך טריגר לא חיובי. אנא, השתדלי להבא לציין זאת בראש הודעותייך. ולמרות הכל - כולי תקווה שגווני התקווה יופיעו גם אצלך ביום מן הימים.

אני לא חושבת שהבינו אותי נכון...

קודם כל אני מתנצלת אם לא הבהרתי את עצמי נכון... ואני כרגע לא מדברת על בחירות והתמכרויות... אני מדברת על ילדה בת 19 שמותר לה להנות לא אמרתי לה לשתות יום יום או כל דבר שהוא הרסני... אני מאמינה שמותר לפעמים לשתות קצת.... רק בשביל הכייף.. לא יודעת אולי אני עוד ילדה ורואה את זה ככה... לא כל דבר שעושים זאת התמכרות ועד כמה שאני מכירה את סלין אז לא הייתה לה בעיה עם שתייה.... לא יודעת נכון שתבחירות שלי אני בוחרת ואני באמת מאמינה שמותר לשתות כל עוד זה במידה ובראש טוב... אבל אני גם מאמינה שצריך לדעת כמה לשתות ועם מי... כדי להיזהר.... אולי טעיתי אם הדברים שלי התקבלו בצורה הלא נכונה... וכתבתי תגובה לילדה בת 19 בלי קשר להיותה מכורה.... לאוכל... לא כל דבר שעושים קשור בבעיות שלנו.... ואני למשל נפגעת כשאומרים לי על דברים שאני עושה שהם באים מתוך התמכרות כשלפעמים אין קשר מעבר לזה דוגמא אחרת מהצבא... כשאני הקאתי בגלל וירוס שלחו אותי לקבן כי יש לי הפרעות אכילה אפחד לא טרח לבדוק אולי ההקאות נובעות מדבר אחר... אני לא הייתי רוצה אות קין על המצח.... וככה הרגיש לי כשכתבתם לה כולכם שכאילו היא בסהכ שתתה ומאמינה שהיא למדה תלקח כי זה לא עשה לה טוב.... אבל אולי היא שתתה לא מתוך התמכרות אלא כי כל החברים יצאו לבלות... וסלין גם ציינה שהיא לרוב לא יוצאת לבלות אז נראה לי עדיף לעודד אותה לצאת ולבלות ולא רק להתעסק סביב אותם דברים... לא יודעת זאת דעתי האישית לא התכוונתי לפגוע או לעשות רע פשוט ראיתי תדברים מנקודה אחרת לחלוטין לא מנקודה של אדם חולה / מכור אלא מראייה אחרת לחלוטין..... וזהו... אני... ושוב סליחה...

../images/Emo4.gif סליחה, ../images/Emo52.gif אולי באמת...

הבנתי אותך לא נכון, ואולי אני היא זו שצריכה להתנצל. לאחר הקריאה של המאמר שהביא כאן ארטור, הבנתי כי יש קשר לא קטן בין הפרעות אכילה לבין שתיית אלכוהול. סלינוש גם אמרה כי היא ידעה שהשתיה לא "תביא אותה למקומות טובים" ובאמת כך קרה. אני האחרונה, ילדה של אהבה, אחרונה שאמנע מנערה בת 19 לבלות, לצאת, לפגוש חברים ולהנות ונכון אמרת - עם האנשים הנכונים .... את צודקת בכל מילה שלך - אולם לצערי, הרבה ממה שאנחנו עושים - קשור לבעיות שלנו. הדוגמא שהבאת עם הוירוס - מוכיחה לי שוב כמה החברה שלנו אטומה לעתים, חסרת רגשות, חסרת סובלנות והבנה לצרכי הפרטים בה. סטיגמות הן מצרך שנעשה בו שימוש יתר וחבל, כל כך חבל. את צודקת ילדת אהבה, אולם זהירות ומחשבה תחילה תמיד תביא אותנו למקומות יותר טובים, הלא כן? ושוב, אני מתנצלת.

../images/Emo23.gif את לא מטומטמת יקירה,

את לא מטומטמת יקירה, את פשוט, מכורה... חולי אינו טמטום, הוא אינו אלא כאב גדול, התמודדות קשיחה מול תעתועי הגוף, אינך מטומטמת, אין בך כל רע - את חולה ילדתי, את פשוט מכורה... ארטור הביא קישור מופלא... על הקשר בין הפרעות אכילה, לבין התמכרויות לאלכוהול ולשתייה.. אל תתיסרי... היום יום חדש - ולמרות השלג והקור - מבין העננים - בוקע האור. לכי על זה - במקום לדרוך במקום, כי המחר בדרך כלל - משכיח את היום. אוהבים אותך בכל מצב.

סלינוש

New member
אוהבת אתכם

תודה לכם על האהבה, ועל העידוד, כמה שזה חשוב. יומיים אחרי, מוזר שאני מרגישה עדיין מרחפת? אתמול נעתי בין שינה למחשבות על מה שעשיתי, היום כואב לי הגרון וכל האזור שם בפנים, כנראה מההקאות של האלכוהול. ביומיים שעברו מאז - חזרתי לאכול כרגיל, אין סוכר, אין חומרים. יש לי הרגשה לא יציבה, הרגשה שלא הייתה לפני מה שקרה, עכשיו נדמה לי שכל רגע אני יכולה פתאום לקלקל הכל שוב, ולגעת בדברים שאסור לי, לפני כן הייתי יותר שאננה, כל כך פחדתי ליפול, שהייתי משוכנעת שזה לא יקרה. אבל קרה. אני מנסה לעבור הלאה, כואב לי על מה שקרה, אני כועסת על עצמי, כי אני לא יודעת איך לסלוח. אבל אני מנסה להתקדם הלאה. אני כל כך חייבת להיכנס לתוכנית חזרה, לקחת מאמנת. ההוכחה שבלי זה - אני לא יכולה, הגיעה שלשום. אוהבת אתכם.

nabula

New member
כן יכולים לעבור גם שלושה ימים כדי

להעביר את התחושה הזו. בדוק.

נפלת

עכשיו קדימה להרים את הראש ולקום קדימה...נו לקום ופעם הבאה שאת רואה אבן כזאת בדרך ללכת מסביב

../images/Emo45.gif גם אם הייתי...

נורא משתדלת, לא הייתי יכולה לומר זאת, כל כך נכון, כל כך קצר וקולע כל כך אמיתי!!!

תשובות ../images/Emo35.gif ופרסים ../images/Emo77.gif היום בתפוז

היום ב-15:00 פורום עתודה יארח את סא"ל ורד פרוינד, רע"ן תכנון ואיתור מקורות לעתודה. תוכלו לשאול אותה על כל הקשור לנושא של העתודה וגם על היום הפתוח שיתקיים בטכניון בסוף החודש - היא הכתובת
. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.
היום ב-12:00 נפרסם בפורום MTV את התמונה השלישית בסדרת "חגיגת NOW 10". אתם צריכים לזהות של מי התמונה, לשלוח במסר אישי את התשובה ואולי תזכו ב"חבילת NOW" הכוללת את הדיסק וה-DVD החדש. עד 12:00 ניתן עוד לשלוח מסרים על התשובה של אתמול, אז... קדימה!
קופסת הלהיטים של תפוז שוב בסימן מהפך. בריטני ספירס מפנה את המקום הראשון לאוונסנס, ששולטים ביד רמה. אבל איפה מעריצי ווסטלייף? דיידו? רובי וויליאמס וקיילי? האם הם יצליחו לשנות משהו? אתם תקבעו!

למעלה