אוי אלוהים.

ketas

New member
אוי אלוהים.

לאחרונה (בערך כמה חודשים אבל לא משנה) חברה שלי חזרה מלונדון ושם אמא שלה "גררה אותה" ל"וי ול רוק יו". רק על זה היא כבר קיבלה ממני צעקות של "את היית במיוזקל של קווין ולא קנית לי תDVD??!?!" ואז היא אמרה לי שבסוף ההופעה עלה על הבמה איזה איש עם תלתלים וכולם מחאו לו כפיים והיא לא הבינה למה. כמובן שמהר רצתי לגוגל הראיתי לה תמונה של האיש הראשון עם התלתלים שעלה לי בראש בהקשר לקווין (אהמ בראין מאי אהמ אם מישהו עד עכשיו לא הבין.) ושאלתי אם הוא היה נראה כמוהו. זכיתי לתגובה של "יו כן, איך ידעת?" אז אחרי שהסברתי לה מי זה והשמעתי לה כמה שירים עם סולו גיטרה טובים היא קצת הבינה למה אני מתלהבת

e dor

New member
נצל"ש

יש שירים מסוימים שבהם יש סולו גיטרה מיוחד כלשהו ? משהו מעניין ... ? כי מהסולו שיש בהופעה בוומבלי לא ממש התלהבתי ... מהנגינה שלו בשירים, אני מתפחלץ
תודה מראש, שבוע טוב

WhiteQueen

New member
ברייטן רוק../images/Emo168.gif

שכחתי איך כותבים את זה באנגלית. וד"א הסולו מארלס קורט הוא מצויין, על אף האיכות המזעזעת של הצילום.

e dor

New member
הכוונה היא ל"רוק בריטי"?

יעאני: Britan Rock ? לגבי הסולו - את מתכוונת לזה של וומבלי ? אם כן - הצילום מצויין, הסולו לא
אם לא - אז לא מכיר בכלל
חחח

e dor

New member
סליחה, טעות - מצאתי !

שם השיר הוא: Brighton Rock תודה

e dor

New member
בקשר למשמעות ...

ברייטון זה מקום בחוף הדרומי של אנגליה פשוט. וברייטון רוק ... זה שם של סרט משנות ה-30 אשר זכה בפרס נובל !

gihona

New member
יא ראב

הייתי מתעלפת. בדיוק אתמול אמרתי לבת דודתי שהמצב היחיד שבו אני אתרגש באמת ממפגש מקרי עם "ידוען" יהיה אם אני אראה מישהו מחברי קווין ברחוב... אם אי פעם זה יקרה לי (מפגש אקראי שכזה) סביר להניח שאני פשוט אפרוץ בבכי תמרורים.

למעלה