אוי, אם הקירות.....

ר פ א ל ה

New member
אוי, אם הקירות.....

אני "צופה" בכם ימים רבים, קוראת בשקיקה, מחפשת תשובות לעצמי, ככה, אנונימי, בשקט. גם אנחנו ב"מורכבים": שלושה נסיכים לי מבעל לשעבר שהגיע מעבר לים וגם חזר לשם ומבקר בארץ לעיתים קרובות למען הקשר עם הילדים. וכיום גם אני עם "אשתי" ולא עם "בעלי"...
ולפעמים חושבת שאולי מספיק לטמטם את הילדים, עודף מורכבות, אגואיזם שלי?
מרגישה לא שלמה, שאולי מרוב מורכבות זה כבר ממש לא נורמאלי... זהו. סתם כי בא לי לדבר....

ברוכה הבאה - בלי מצפון חייה למעני

ובדרכי אינני מבינה בחר את דרכך למה את לא שלימה איתך הילדים הם יבינו ויקבלו כל מצב אם מעבירים להם זאת בצורה חייובית איך שאת רואה את מצבך כך יראו אותם ילדייך לכן חישבי מה חשוב ומה היית רוצה לעצמך וקדימה תהנה מחייך בהצלחה אילנה

רפאלה ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כל מערכות היחסים אם לא משקיעים בהם ומרימים ידיים יהיו קשות והרסניות,בלי קשר לאופן המורכבות. אם את באה לקשר ואפילו המורכב ביותר עם ביטחון עצמי שזה מה את רוצה וטוב לך בו,הילדים יקבלו אותו יתרגלו ואפילו יהיו מאושרים בו. גם במשפחה" רגילה" כשאמא עצובה ולא מאושרת הילדים עצובים ולא מאושרים. אין ספק שבמשפחות מורכבות הקשיים הם רבים ואולי שונים אך לא פעם זה הרבה יותר טוב מקשרים תקועים ולא יציבים עם מליון בעיות שנאה וגידופים(שלא לדבר על אלימות). מה שתקריני לילדיך זה מה שהם יקרינו לסביבה וייספגו בעצמם,לכן שדרי ביטחון עצמי ולא קורבן של נסיבות ואכזבות. בהצלחה וברוכה הבאה

rolan

New member
ברוכה הבאה, רפאלה

את יותר ממוזמנת לשבת איתנו ולספר לנו את סיפורייך בואי הצטרפי נשמח מאוד לשמוע, לתמוך, לעודד וסתם לצחוק יחד.

היי רפאלה

דבר ראשון אני מאד שמחה שאני לא יחידה כאן(מה לעשות אחוות נשים
) מה מטמטם את הילדים לדעתך? בואי ספרי עוד כדי שנבין איפה בדיוק הבעיה? את לא שלמה בזהות שלך בבחירה שלך? מה התגובות של הילדים שגורמים לך ללבטים? בכל אופן אשמח מאד שנדבר לפעמים הדברים נראים הרבה יותר פשוטים כשמדברים עליהם. ואני מסכימה עם יונה לבנה1. רפאלה
להמשך יום יפה.

למעלה