שמלת תחרה1
Well-known member
שנתפס בגנבה
הבן של היו היועמ״שית נתפס בגנבה.
איני מבין מה קרה למדינה שלנו.שנתפס בגנבה
התפוח לא נופל רחוק מהעץ, כנראה החינוך שגדל עמו גרם לו לגנוב, כי מותר למיוחס לעשות הכולשנתפס בגנבה
מאוד ברור מה שכתבת אך תן הסבר!!על מה את מלינה, אלה ימים האחרונים של הלא ביביזם....בבחירות הבאות אולי הביביזם קצת יחלש כתוצאה מהמלחמה... אחר כך שתי בחירות רצופות של ביביזם... אחר כך בפלשטין היהודית - הערבית.... תכיני בורקה
בברכת היידה שרה
שבת שלום
מאוד ברור מה שכתבת אך תן הסבר!!
מלינה? ממש לא! קובעת עובדה!על מה את מלינה, אלה ימים האחרונים של הלא ביביזם....בבחירות הבאות אולי הביביזם קצת יחלש כתוצאה מהמלחמה... אחר כך שתי בחירות רצופות של ביביזם... אחר כך בפלשטין היהודית - הערבית.... תכיני בורקה
בברכת היידה שרה
שבת שלום
ואוסיף ברשותך, במקביל לבעיה שיש לו עם הדמוקרטיה, הוא משליך את הבעיה הזאת (מלשון השלכה פסיכולוגית) על יריביו הפוליטיים. כך למשל כאשר הוא טוען שהימין פוגע בדמוקרטיה ושאר מרעין בישין. דוגמה יפיפייה לכך הייתה בדיונים המפגרים בשאלה אם נתניהו יפסיד את הבחירות, אם הוא יפנה את לשכת/בית ראש הממשלה. שאלה דומה הועלתה במקביל ביחס לטראמפ בארה"ב. בשני המקרים מדובר היה בהמצאה מחורטטת של התשקורת השמאלנית שלא הייתה לה כל אחיזה במציאות, כאשר דווקא נשמעו קולות מצד השמאל שטענו שכך צריך לנהוג אם וכאשר.מלינה? ממש לא! קובעת עובדה!
השמאל יודע לבכות ולהפגין, אינו יודע לקבל את הדמוקרטיה
אני? לא זוכר. אבל הביביזם עלה/יעלה/ימשיך באמצעים דמוקרטים.ואוסיף ברשותך, במקביל לבעיה שיש לו עם הדמוקרטיה, הוא משליך את הבעיה הזאת (מלשון השלכה פסיכולוגית) על יריביו הפוליטיים. כך למשל כאשר הוא טוען שהימין פוגע בדמוקרטיה ושאר מרעין בישין. דוגמה יפיפייה לכך הייתה בדיונים המפגרים בשאלה אם נתניהו יפסיד את הבחירות, אם הוא יפנה את לשכת/בית ראש הממשלה. שאלה דומה הועלתה במקביל ביחס לטראמפ בארה"ב. בשני המקרים מדובר היה בהמצאה מחורטטת של התשקורת השמאלנית שלא הייתה לה כל אחיזה במציאות, כאשר דווקא נשמעו קולות מצד השמאל שטענו שכך צריך לנהוג אם וכאשר.
אם אתה הבנת מה בדיוק רצית לומר, דיינו.אני? לא זוכר. אבל הביביזם עלה/יעלה/ימשיך באמצעים דמוקרטים.
אה גוטען שבת
ובברכת היידה שרה
שלום רב הנביא יחזקאל בוריסקה, קשה לי להאמין שתזכה בקרוב או יותר אפילומלינה? ממש לא! קובעת עובדה!
השמאל יודע לבכות ולהפגין, אינו יודע לקבל את הדמוקרטיה
הקצין הגנב הודח, ובצדק.שנתפס בגנבה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.