אוי אני עייפה

smagi

New member
אוי אני עייפה ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

הקטנטונת שלנו חולה, כבר שלושה ימים שאנחנו לא ישנים ואתמול בילינו חצי לילה במיון. אוף מתי הם יגדלו כבר....

jif

New member
תהיו בריאים

ואיך אומרים: ילדים קטנים, צרות גדולות. כשהיא תגדל, לא תשנו בלילה בגלל דברים אחרים(איפה היא מבלה עד שעה מאוחרת? עם מי היא מסתובבת?...). בת כמה היא? מה יש לה?

smagi

New member
היא בת שנתיים וחצי והיא סובלת

מאסטמה, לפני שלושה ימים היא נכנסה להתקף מאד חריף והיא לא מצליחה לצאת ממנו - אחרי אינהלציות סטרואידים וכו´ כל זה תוך כדי טיפול הומאופטי שהיא מקבלת כבר כמה שבועות. תודה על האיחולים. מגי

עציון

New member
מגי זו בעיה לא פשוטה.....

התקופה של החורף היא התקופה הרעה של חולי האסטמה. מנסיוני,הטיפול ההומופאטי לא הצליח. ענין של זמן. גם אנחנו, ההורים לא ישנו תקופה ארוכה ארוכה מאוד.... תחזיקי מעמד

הגנובה

New member
תחזיקי מעמד מגי../images/Emo70.gif - התקופה הזו

לא קלה - אבל כשהיא תעבור את חושבת שתשני
לא ולא
אני לא ישנתי כשילדי היו קטנים - זה חולה, זה בוכה, זה רעב, שניהם חולים... וכשהם הגיעו לגיל העשרה (הגדולה חודש הבא בת 15 והקטן בן 10.5) - חשבתי שעכשיו אני אשן.... לא דובים ולא יער
הגברת יוצאת עד השעות הקטנות של הבוקר, ומכיוון שאני לא מרשה לה ללכת אפילו צעד אחד לבד אחרי השעה 8 בערב, אני מסיעה אותה לכל מקום שהיא צריכה להגיע - ואם אין מי שיחזיר אותה בערב (בדר"כ אין - כי כולם יודעים שאני אקום ואחזיר) - היא מתקשרת אלי - זה יכול להיות 2, 3 או 4 בבוקר... ואני קמה חצי מעולפת - או בעלי - ונוסעים להביא אותה. האדון הקטן שלי רוצה לצאת עם החברים שלו לקניון... אני גם ככה בהיסטריה מהמצב (אבל חלילה לא מראה להם) - אנחנו מסיעים אותו - כדי שלא יצטרך לעמוד בכניסה לקניון... ואח"כ גם צריך להחזיר אותו.... וכשיש טורניר טניס - צריך להסיע אותו לכל מיני מקומות בארץ... כי אני מעיפה לנהוג - לא סומכת על נהגים אחרים... בקיצור - אני חושבת שכל הטרטורים האלה הם יותר בגלל שאני שרוטה בראש - אני דואגת להם נורא כל הזמן
שלא נדבר על זמנים שיש להם מבחנים או הרבה שעורים - אז אני לא הולכת לישון עד שהם מסיימים ללמוד (לאות הזדהות או בגלל שהם צריכים עזרה)... שלשום ישבתי עם הבת שלי עד 3:30 בבוקר.... אז את מבינה - היום את ישנה אפילו יותר ממני
|! המון בריאות לקטנטונה
- ואל תדאגי - זה לא הולך להיות יותר קל עם השנים

smagi

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אולי באמת כדי שהיא תישאר

קטנטנה עוד כמה שנים.

הגנובה

New member
כן... כדאי - אבל לא להרבה זמן -

לכל גיל יש את הקסם שלו
... למרות שהקסם די פג כשיושבים איתם להכין שיעורים כשלא בראש שלהם להסתכל על הספרים
... לפעמים אני כל כך מתעצבנת עליהם - שבא לי להדביק אותם כמו טפט על הקיר
... יש להם מזל שאני אוהבת אותם כל כך...

jif

New member
אני גם אסטמתית

ואני לא מקנאה בך. אני זוכרת איך זה היה איתי בגיל מאוחר יותר (תשאלי את עציון). ההומואופטיה עוזרת? לי כשהייתי בת 20 זה עזר, היום ב"ה זה הרבה יותר טוב. הפחד הגדול שלי הוא שבתי ירשה את זה. כל שיעול שלה מלחיץ אותי. המון בריאות

smagi

New member
זה הגנים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לפחות קיבלת גנים

טובים

smagi

New member
וגיפ´ לגבי ההומאופטיה...

אני בתור תזונאית שמטפלת ברפואה משלימה די דוגלת בשיטות ההומאופטיות, למרות שלא תמיד הן עובדות
ולא כל הילדים/אנשים מגיבים טוב לטיפול מסוים. כשנועם היתה בת שמונה חודשים הרופא החליט שהיא צריכה ניתוח צינוריות בגלל נוזלים באוזניים במשך 10 חודשים היא היתה עם טיפול מונע של אנטיביוטיקה (שלא עזרה בכלל) וכשכבר הוחלט על הניתוח התחלנו טיפול הומאופתי ותוך חודש התייבשו הנוזלים, אפילו הרופא היה בשוק.

מגי - מאחלת לך בריאות לילדתך הפעוטה

אני רוצה לספר לך בקצרה שני מקרים שיעודדו אותך. 1. אחותי סבלה האסטמה חריפה מגיל 4 ימים. בגל 3 שבועות היא כמעט מתה מזה כי לא היו אז התרופות שיש היום. הרופאים המליצו לגור במקום יבש, ירושלים או הנגב. ערד עוד לא הוקמה אז. אז נשארנו בירושלים והיא סבלה כל השנים עד שעברנו לתל-אביב. אז היא לפתע הבריאה. כמעט. אבל הכי טוב נהיה לה כשעברנו לדרום הקרוב. היום אין זכר למחלה אלא אם היא נמצאת זמן ארוך מידי במקום קר מידי ולח. 2. האחיינית של בעלי סבלה מגיל 3 חודשים מאסטמה וברונכיט עם נוזלים והצרה של הסמפונות וכו´. זכורים לי לילות רבים במיון ואינהלציות וונטולינים בלי סוף. ופתאם בגיל 10 כשהתזונה שלה השתפרה והיא התחזקה והם עברו קצת יותר רחוק מהים, הכל כמעט כמעט עבר. מסתבר שהלחות היא הבעיה הקשה ביותר של האסמטים. אז בריאות רבה לקטנטונת שהיא גם בטח מתוקנת ואל תצפי שהיא תגדל מהר. זה כזה כיף להנות מכל רגע.

ארץ האש

New member
תמיד יש משהו בריא

הבוס שלי תמיד היה מספר לנו שכשהוא שואל את הבן שלו מה שלום הנכדים (ארבעה במספר) הוא היה עונה לו: אבא אל תדאג, ברוך ה´ תמיד יש משהו בריא בבית...

אופה3

New member
החלמה מהירה, ואל תדאגי, כשתגדל

הקטנה לא תשני בגלל דברים אחרים. זה החלק בלהיות הורים לא? כל טוב, החלמה מהירה ושבת שלום

למעלה