אוי! אני רותח מכעס!!!!

fireman

New member
אוי! אני רותח מכעס!!!!../images/Emo46.gif

כל מה שכתבתי עד היום על הקבלן איטום שלי....תכפילו ב10! חתיכת..... יש לי על הקיר בבית כתם מים בשטח של אולי 30 מ"ר, המים הגיעו למדרגות, השיש סופג את המים ואני כועס!
 

fireman

New member
יש לו הזדמנות

להגיע לתקן עד יום רביעי ניסיון העבר שלי איתו מלמד שהוא לא יגיע גם ביום רביעי בעוד חודש. עד אז סביר להניח שהוא יקבל הזמנה לבית הדין לתביעות קטנות
 

ענתש

New member
ממה ? מהגשם ?

או מאיזה פיצוץ בקיר ? אוף, איזו בעסה. מה עושים ?
 

fireman

New member
האיטום של הגג הזה היה הסיוט הכי

גדול בבניה. מדובר בגג שהיה מתוכנן להיות כולו מכוסה ברעפים ובסוף הפך לגג שהפך לרעפים בחלקו (מה שבסופו של דבר התברר כטעות קריטית ועוד ייתכן שהוא יהפוך עוד לגג מלא בשלב מסויים) בגלל שהגג הזה היה אמור להיות רעפים מלא, לא תוכננו בו ניקוזים ולכן כל הניקוזים בוצעו לאחר מכן ע"י החדרת קווי 4" מהצדדים. מסתבר שפרטי הניקוז הללו הם עקב האכילס בכל הגג הזה והסיבה נעוצה במקצועיות או יותר נכון חוסר המקצועיות של אנשי האיטום. בגדול פרט החיבור לניקוז הוא המקום שבו תמיד יש הכי הרבה פאשלות מדובר בתיקון שבוצע כבר 3 פעמים, בפעם הראשונה הוצף הגג (והבית) בפעם השניה הוצף הגג (וחלק מהבית) בפעם השלישית הוצף הגג (והקיר בתוך הבית) בפעם הרביעית זה עבד, אבל מסתבר שהיום, כשנה אחרי, זה כבר לע עובד והצרה אותה צרה. מבחינתי יש לו ברירה אחת. או לתקן את זה בצורה שתבטיח כי הניקוז יעבוד ביעילות כמו שצריך בלי להרטיב 30 מ"ר קיר בכל גשם ובלי לסמוך על המזל או שניפגש בבית הדין לתביעות קטנות. מה שהכי מכעיס אותי זאת העובדה שמדובר בקבלן בקנה מידה באמת גדול שעושה פרוייקטים בדר גודל ענק ועובד המון עם המדינה מחזיק חוברת חוזה מסודרת, קבלן איטום רשום במדינת ישראל, בחוברת שלו, שבה קרוב ל50 עמודים אין סוף פרטי ביצוע....הבעיה היא שזה יפה רק על החוברת העובדים שלו לא מקצועיים, פשוט ככה, תן להם את החוברת הזו בידים והם יחשבו שזה חלק מהיריעות, פשוט ככה ולי נמאס שזה בא על חשבון נזקים אצלי בתוך הבית הפעם הסיפור הזה ייגמר אחת ולתמיד, לטוב ולרע כי לי כבר נשבר.
 

אורלי99

New member
איך אפשר לבדוק איטום טוב

בזמן הבניה, שלא יהיו הפתעות כאלה אחר כך??? ולך פיירמן, אני מאחלת שהאסון הזה יפתר במהרה.
 

fireman

New member
קודם כל המלצות.

ללכת לאנשים ולראות ולשמוע מה הם אומרים. אני בשיא הטמטום שלי הקשבתי לאיזה מכר שלא עשה אצלו עבודה אבל אמר שהוא מקצוען ואפשר לסמוך עליו. בעיקרון הדרך לבדוק את האיטום היא במבחן המציאות להציף את הגג, בדיקת הצפה היא הבדיקה היחידה שניתן באמצעותה לבדוק אם האיטום בוצע כהלכה. החסרון של הבדיקה הזו היא בבדיקת ביצוע יריעות ביטומניות מאחר והיריעות יוצרות שכבה שלמה על הגג כך שאם יש נזילה במקום מסויים, לא בהכרח שמקום הנזילה הוא המקום שבו קיימת הבעיה מאחר והמים יחדרו מתחת ליריעה וקורה שהם מטיילים להם על השיפועים ובסופו של דבר נוזלים בנקודה הנמוכה ביותר. החסרון הנוסף הוא שהבדיקה (במידה והיא נכשלת) גורמת לנזק בתוך המבנה (רטיבות וכוליי) לכן את האיטום מבצעים כבר בשלב השלד לאחר ביצוע עבודות הרעפים (אם יש)
 
אין דבר יותר מבאס מזה

רטיבות ומים בבית הנזק שזה עושה לקירות ובדכ זה קורה כשגשום וקר בעעעעעעעע להרוג אותו!
 
למעלה