אוי!!!!!!! אתם לא תאמינו!!!!!!!!!!!

אוי!!!!!!! אתם לא תאמינו!!!!!!!!!!!

כתבתי לאשלי לפני כמה זמן מכתב והיא החזירה לי תשובה ואז כתבתי לה חזרה אם זאת באמת היא ועכשיו ראיתי שהיא החזירה לי עוד פעם תשובה! אני לא מאמינה!!!!!!! הנה מה שהיא כתבה לי: Dear Chen, The one who reply to you is me...(Ashley) when I have a couple of minutes off ,I go n´ check my E-Mail, I can´t answer to all of the questions because I don´t have enough time, I´m really sorry, but I read what you and the other fans write but I just can´t answer to all of you. anyway, there isn´t any machine it´s just me.. and I´m sorry but I can´t give you my real E-Mail because it´s for my family, I hope you understand. Love Ash. ואני יודעת שזאת היא כי במכתב הקודם היא רשמה לשלומי:... וזה השם של האימייל ולא שלי אז רשמתי לה שהשם שלי הוא חן והיא רשמה חן היקרה! אוי אני לא מאמינה שזאת באמת היא! בבקשה תוסיפו תגובות...

../images/Emo70.gifוואי... איך אני מתרגשת...

בהתחלה חשבתי שזאת לא היא אז רשמתי לה אם זה מכונה או משהו כזה ושהם שלי הוא חן והדגשתי לה את זה והיא החזירה לי על מה שכתבתי לה אבל בדיוק על מה שאמרתי לה... איזה כיף!!!!!!!!!!!!!

motib4

New member
שמח בשבילכן... ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני, לפחות בינתיים, לא יוצר קשר.

לתאומות השוות !!!

יואווווווווווווו, איזה כיף לך!!! אם שלחת לה באימייל אז את בטח יודעת מה האימייל שלה? לא? מה האימייל שלה? תשלחי לי גם לפרטי בבקשה...
תאומות אולסן 1

THE master KEY

New member
קוווול!

זה מגנייייב כ"כ! לאן שלחת? גם אני רוצה! ו... למה שזאת לא תהיה היא? מי עוד יכולה להגיב לך, אפ זה מכוון אליה? לא משנה, אני לא רוצה לשדר עוינות... וזהו. אבל ממש כיף לך, ואם היא הייתה עונה לי, הייתי שומרת ת´מייל לעולמי עד, ולספר לכוווולם ששלחתי מייל לסלבריטי, והיא ענתה לי! אבל אוף, זה לא קרה. אז אם מישהו יודע את הכתובת מייל שלה או של מרי-קייט, בבקשה לשרשר...

למעלה