אוי אתמול הייתי בהופעה שלה בבארבי בכפר סבא! היא מדהימה פשוט כובשת ומיוחדת!
H hilapo New member 8/9/05 #1 אוי אתמול הייתי בהופעה שלה בבארבי בכפר סבא! היא מדהימה פשוט כובשת ומיוחדת!
מ מיץ פטל קריר New member 8/9/05 #4 ../images/Emo51.gif על התמונות!ברור שהיא נהדרת מושלמת מהממת!מדהימה! ד"א,זה לא אותן בגדים מהצוללת וממה שהיה במיי מיוזיק(זאפה)?
../images/Emo51.gif על התמונות!ברור שהיא נהדרת מושלמת מהממת!מדהימה! ד"א,זה לא אותן בגדים מהצוללת וממה שהיה במיי מיוזיק(זאפה)?
R RTur New member 8/9/05 #5 היי הילה, תודה על התמונות! ואת מוזמנת להישאר!!! וכן שבי, אלה אותם הבגדים.. גם בניצנים ובהופעה בבאר שבע היא לבשה אותם.. חח
היי הילה, תודה על התמונות! ואת מוזמנת להישאר!!! וכן שבי, אלה אותם הבגדים.. גם בניצנים ובהופעה בבאר שבע היא לבשה אותם.. חח
M mic22 New member 9/9/05 #7 מהממת ../images/Emo99.gif מעניין למה היא לא לובשת את השמלות שהיא לבשה באומן 17 הן ממש יפות כאלה אבל בכל מקרה הכול יפה לה
מהממת ../images/Emo99.gif מעניין למה היא לא לובשת את השמלות שהיא לבשה באומן 17 הן ממש יפות כאלה אבל בכל מקרה הכול יפה לה
H hilapo New member 9/9/05 #8 בכיף אין על מה זה יצא צירוף מקרים כזה שבדיוק אתמול הייתי {הלכתי עם מישהו שהוא חבר טוב טוב שלה} גם פגשתי אותה מאחורי הקלעים ..מקסימה!
בכיף אין על מה זה יצא צירוף מקרים כזה שבדיוק אתמול הייתי {הלכתי עם מישהו שהוא חבר טוב טוב שלה} גם פגשתי אותה מאחורי הקלעים ..מקסימה!
G Green Day 1 New member 9/9/05 #9 באמת מקסימה!! ../images/Emo99.gif לירזי בעיר שלי אעאעאעאעא שמייח שנהנת
H hilapo New member 10/9/05 #10 מה שם השיר ? נדלקתי על שיר אחד שאני לא מפסיקה לזמזם אותו: בעולםםםםםםםם הזה יש עוד מה לראות......".....
מה שם השיר ? נדלקתי על שיר אחד שאני לא מפסיקה לזמזם אותו: בעולםםםםםםםם הזה יש עוד מה לראות......".....
H hilapo New member 10/9/05 #12 הנה עוד תמונה של לירז ושל אסנת מהתוכנית "רצים לדירה"..{זוכרים את הזוג אסנת ומייקל?}...
מ מיץ פטל קריר New member 10/9/05 #14 חחח../images/Emo51.gifאבל למה לעזאזל מאפרים את לירז?היא הרבה יותר מושלמת בלי איפור
M mic22 New member 10/9/05 #16 אה בטח גם מהבארבי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח לא חשבתי על זה באותו רגע
H hilapo New member 10/9/05 #17 כן גם בבארבי...ד"א מי שגר ביהוד והסביבה תתכוננו ...אני אעדכן אתכם בהמשך.. וכמובן שזה קשור ללירז!