אוי בנות בנות בנות

DREAM111

New member
אוי בנות בנות בנות

כמו שאתן רואות מה השעה אני יושבת לי כאן ובמקביל רואה על מסך הטלויזיה את הסידרה "תהרוג אותי וזהו" ונושא הפרק היום הוא על בחור שמתאהב בבחורה רזה ומנסה להאכיל ולפטם אותה על מנת שתגדל בעוד 45 קילוגרמים נוספים. לדעתו אישה שמנה היא אישה יפה. אך איפה הם הגברים הללו שיביטו בך ויזילו ריר בזמן שאת ככה מתייקת לך בקלסר שעל השולחן. נו מי יודע אולי ימים יגיעו???
 

מאיושית

New member
חלומית

אני לא ממש התלהבתי מהפרק הזה ואפילו נעלבתי ממנו קצת...נו, תשאלי למה? אז ככה, אולי הבחור באמת ניסה לפטם אותה והוא באמת אוהב בחורות שמנות, אבל היחס שכולם שם נתנו לו זה כאילו הוא איזה "פריק" איזה בן אדם מוזר ולא הגיוני עם סטיות. לאהוב שמנות זו סטיה?!
ברור שלא! אבל זה היה המסר שעבר שם!
 

DREAM111

New member
מאיושית

אכן הנימה מסביב היתה של זלזול כי הוא קצת לא נורמלי בגלל אהבתו לנשים הגדולות, אבל שוב אם זה היה מופיע בהרבה סדרות כל הביטוי הזה של שמנים שווים ושמנים נאהבים אולי אז באמת החברה לא תראה בגברים כאלה כדבר מוזר וחריג. ככל שהדדברים יהיו יותר בתודעה כך גם המודעות של הסביבה תעלה ותשתנה.
 
למעלה