אוי....גבריאל:)

Ponchu

New member
אוי....גבריאל:)

אח איזה פרק...כל פעם שאני רואה אותו אני אוהבת אותו יותר...:) איך להתחיל? תמיד יש לי המון מה להגיד במהלך הפרק אבל אני אף פעם לא זוכרת כלום...אז בואו נראה. קודם כל, רגע גדול בין איב לזינה. יושבות על הספינה...מעלות זכרונות על עבר מפוקפק והמשפט של זינה "בהחלט יש לך כישרון"....גדול:) גבריאל...אוי גבריאל. האמת? עוד לפני כמה חודשים כשרק ראיתי את הפרסומת ושמעתי את גבריאל צועקת "הוא רצח את ההורים שלי" (באנגלית זה נשמע יותר טוב:)) ידעתי שזה פרק בשבילי. סערת רגשות מעורבת בכאב גשם ונקמה...מה עוד צריך? אבל...(ותמיד יש אבל) זינה הכעיסה אותי. נכון, היא חטפה מכות בגלל או בשביל גבריאל. נכון, היא רק רצתה לעזור לה. אבל הקטע של "בואי גבי חמודה אני טיפלתי והכל ועכשיו יש לך את גורקאן חבול קשור ומשותק ואת יכולה להרוג אותו בשביל להרגיש טוב עם עצמך"...מה זה היחס הזה? נכון, אולי גבריאל לא הייתה יכולה להרוג אותו לבד אבל זינה כן יכלה לנסות לתכנן אתה משהו אחר במקום להרדים אותה ולקחת לה את המטרה. זה קטע שממש הכעיס אותי.. המממ....בואו נראה....הריקודים, הלבוש (ניבה את נושמת?) האווירה...והפרצוף של וירג´יל כשהורידו לזינה את הבגדים...(שווה תמונה:)) וכמובן המשפט האחרון של שרה על העבר שלה...לא נורא, הדודה והבת החורגות אוכלות אותה לארוחת הבוקר...((:) בקיצור, אחלה פרק. רונה

דווקא אני חושבת שזו היתה הנקודה.

זינה רצתה להביא את גורקאן למצב שהוא יהיה חסר אונים כדי שגבריאל לא תצטרך להגיב מהר, ותוכל להבין שזה לא מה שהיא באמת רוצה לעשות. זינה לא היתה מוכנה לראות את גבריאל הופכת לרוצחת.

korinalir

New member
ואני כל כך רציתי שהיא תהרוג אותו!

ממש ישבתי מול המסך כמו אלה שרואים כדורגל וצעקתי תהרגי אותו נו תהרגי אותו! למרות שידעתי שהיא בטח לא תהרוג אותו בסוף...
אגב היא לא חייבת להרוג אותו? כאילו בפרק the furis שהם רוצות לשגע את זינה בגלל שהיא לא נקמה את אביה? נקמת דם זה לא חובה אז? סתם עלה בדעתי... בכל מקרה הם עלו ברמה של האיפור והמכות שזינה קבלה ממש היו מפחידות חבל רק שלא נארו סימנים בכלל חמש דק´ אחר כך בניגוד לפרק הראשון שם הסימנים נשארו מרגע קבלתן ועד הסוף.
וירג´יל מתחיל להתנהג כמו אבא שלו במיוחד בקטע שהוא שר..
מזכיר את ג´וקסר דה מייטי למישהו? איב היתה ממי שהיא שאלה אם הכישרון לרצוח עבר מזינה פשוט מצחיק.. בסיכום זה היה ממש פרק מצויין

להזכירך, ה-Furies הלכו לעולמן לפני

שלושה פרקים, ולכן לא, היא לא חייבת להרוג אותו. אין אף אחד שיציק לה אם היא לא עשתה את זה.

מה שגורם לי לחשוב על זינה, ומה היה

קורה אם היא היתה צריכה לנקום את המוות של אמא שלה. אתם חושבים שהיא היתה הורגת את האנשים של אמפיפוליס?

korinalir

New member
נכון

שכבר אין מי שיציק לה אבל בלי קשר לרצות להרוג את מי שרצח את ההורים שלך זה רצון לגיטימי לדעתי ובהתחשב בתקופה שהיא לא תענש על זה (הן בכל מקרה לא נענשות אף פעם על כל האנשים שהן הורגות ב"דרך"
) אז אני לא רואה למה צריך לעצור בעדה למרות שבדמות שלה זה היה כל כך צפוי...אבל דווקא ציפיתי להיות מופתעת. טוב נו שמתי לב, תקנו אותי אם לא, שכאן הרבה אוהבים את גבריאל שלפני הודו השקטה והבקושי לוחמת אני אהבתי אותה יותר מגבריאל הפציפיסטית, אבל אצלי גבריאל הלוחמת מסוף עונה 4 והלאה לוקחת בגדול!
כל הסדרה חיכיתי שהיא תתחיל להלחם ועכשיו יוצרי הסדרה נתנו לה כישורים אבל הטוהר שלה עדיין מונע ממנה לבצע רצח. ולדעתי זה קצת חבל זה יכול להיות ספין טוב לדמות שלה שימשיך בקו של התנתקות מהתמימות הילדותית. בקשר לזינה לדעתי אם היו צריכים לכתוב פרק כזה היו משתמשים כפתרון לדילמה בזה שהיו הופכים את הרוצחים בפועל של אמא שלה ל"רעים" כלומר פושעים גם בנושאים אחרים ואז היא היתה הורגת אותם בקרב כשהיא מצילה מישהו אחר (אולי הם רוצים לשרוף עוד "מכשפה") וככה זה היה הורג שתי ציפורים במכה...סתם רעיון

אז ככה

בקשר לגבריאל, גם אני מעדיפה את גבריאל הלוחמת של עונות 5 ו-6. בקשר לזה שאלה שהרגו את אמא של זינה הם דווקא לא אנשים רעים זה הרבה יותר מעניין, מציב דילמה הרבה יותר גדולה. הייתי מאד מתאכזבת אם היו לוקחים את הדרך הקלה כאן. אני תמיד מעריכה את זה הרבה יותר כשהדילמות המוסריות גדולות יותר ואי אפשר לחלק הכל יפה למערכות של שחור ולבן. זה בדיוק למה אני אוהבת את "זינה" ולא את רב הסדרות ששייכות לאותו ז´אנר.

canimal

New member
עובדה שברגע שגאבי התעוררה היא רצה

להרמון.. נכון שעוד פעם זינה עשתה את הקטע האימהי שלה כלפיי גבריאל אבל אם הרגו תהורים של מישהו תדעי שהיא תרצה נקמה ושום שיחה לא תעצור אותה מלרוץ לשם ולההרג. מה שזינה עשתה היה נחמד כי גבריאל כמעט מתה בנסיון להרוג תגורקון הלא נכון, ובסוף זינה נתנה לה את הבחירה אם להרוג אותו או לא. נכון, זה היה ברור שהיא לא תעשה את זה, אבל זינה לא היתה עוצרת אותה. אז סך הכל, כרגיל, זינה צדקה.

ענבר1

New member
לדעתי היה פרק מקסים

שמחתי שהגיע פרק בלי אלים והצלת העולם..קצת שינוי הסוף היה די ברור שגבריאל לא תהרוג אותו וששרה היא אשה מספר אחת החיוך של זינה בסוף היה מקסים ולדעתי היא צדקה בכך שהיא סממה את גבריאל ,לדעתי גבריאל לא הייתה בדיעה צלולה,היא חשבה רק על אובדן הוריה וגיסה (מי יכול להאשים אותה) אבל בפרקים הראשונים המשחק שלה היה די מוגזם אהבתי את הדיאלוג בין שרה וגבריאל בסוף על האוניה מישהו עוד ממני שם לב לדולפינים החמודים שהראו?

vampire1

New member
מישהו ראה את מאחורי הקלעים של הפרק?

בקטע של הגשם הם פשוט לקחו צינור מים והשפריצו עליהם מים, הם לא שמו לב שבפרק זה נראה כל כך לא אמיתי....?

ענבר1

New member
אני ראיתי....מאחורי הקלעים

היה ממש יפה במיוחד כשכולם אכלו פיצה וכולם היו נראים מאוד עייפים על הבוקר (אמצע לילה?) יכלו להיתאמץ קצת יותר מאשר להשפריץ עליהן בצינור,כנראה שזה נמנע מחוסר תקציב

אהבתי את הקטע של אכילת הפיצה.

כך גיליתי שצורת האכילה מלאת התאבון של זינה, שאני תמיד אהבתי במיוחד (ממש לא כמו אלי מקביל ודומותיה שעושות טובה שהן משחקות עם הסלט) באה לגמרי מלוסי. עוד סיבה בשבילי לאהוב אותה

סמייילי

New member
גם אני ראיתי ../images/Emo149.gif

והיו חלקים ב"מאחורי הקלעים" שלא הראו בפרק! הקטע שזורקים על זינה את הנוזל הצהוב הזה( שמן או מה שזה לא יהיה), לא היה בפרק, רק ראו אותה שוכבת בזה. הקטע שזינה וגבריאל יוצאות מהבית של גבריאל, טייק שונה ממה שהראו בפרק (יבשו אותן ואז הרטיבו שוב...) הקטע שגבריאל מחטיפה מכות למישהי מההרמון, לא היה בפרק! והמבט של וירג´יל באמת היה גדול.. -סמיילי

למעלה