אוי גד..

Yellow Moon

New member
אוי גד.. ../images/Emo191.gif

שמתי לב שרוב השאלות פה הם עניינים של בנים-בנות אז שלי לא. תמעו, עברתי בית ספר לפני כמה חודשים ואני הכי בעולם מאושרת שם, ועברתי כי שנאתי מלא אנשים בבצפר הקודם שלי. ועכשיו מישהי שאני ממש ממש לא מסתדרת איתה באה לבדוק את הבית ספר. מה אני עושה? בחיים לא חשבתי שזה יקרה, זה אחד הדברים הכי נוראים בחיים שלי אם זה יקרה.

coral66

New member
תכנסי:)

לדעתי זה לא כל כך נורא, את לא חייבת להסתדר איתה. גם אם היא תרשם לבית הספר שבו את לומדת. אני לא מבינה מדוע את כל כך לחוצה בקשר לזה, וגם כל הקיצוניות הזאת "זה אחד הדברים הכי נוראים בחיים שלי". זה לא כזה עיניין גדול גם אם היא תעבור, לך יש את האנשים שאת מסתובבת איתם לה יש את שלה כך שאין לך כל סיבה להילחץ מזה ברמות כאלו.

Yellow Moon

New member
שמעו ../images/Emo191.gif

אנחנו כיתה של 18 אנשים בערך, וכולם ביחד כל הזמן, אני שונאת את מה שהיא עושה,אני מכירה אותה מאז שאני זוכרת תעצמי פחות או יותר והיא שקרנית וכ"כ כ"כ צבועה שזה עושה לי בחילה. ובאמת, השבועות האחרונים היו השבועות הכי יפים בחיים שלי, ואני כאילו רואה אותה מצטרפת והורסת הכל.

coral66

New member
............

זה בהחלט מבאס :( אבל קודם כל לא בטוח שהיא עוברת היא רק באה לראות את בית הספר. אבל במקרה והיא כן תעבור כמו שספיר כבר אמרה פשוט שימי עליה פס, אני מתכוונת לא להתנהג בצורה מגעילה אלא פשוט לא להתיחס אליה, אולי תגידי רק שלום מתץוך נימוס לא צריך משהו מעבר לזה. ואת גם תראי שכשאנשים יבינו איזה "טיפוס" היא הם יתרחקו ממנה. אין ספק שמעצבן להיות בחברה עם אנשים כאלה, אבל הבחורה הזאת היא לא היחידה ותמיד יש אנשים כאלה וצריך לדעת להתמודד גם איתם. אל תדאגי זה יהיה בסדר בסוף
וזה ממש מגניב שאת לומדת בכיתה עם 18 תלמידים זה בית ספר פרטי?

ספירקיXD

New member
נכון, שימי עליה פס. איך לא חשבתי על זה וישר

אמרתי מילים לא נאות
סתם נו.. בכל מיקרה, אין לך מה לדאוג. 90% מהבנים בכיתה שלי אני לא סובלת. למה? כי הם מציקים. גם אם תיהיי מושלמת הם ירדו עלייך. ושהייתי יותר קטנה הייתי תמיד נעלבת, תמיד, ולוקחת הכל ללב. וככה גם ממשיכים לרדת עלייך. אבל מכיתה ז' לקחתי את עצמי בידיים, שמה פס על כל מי שמפריע לי, וואללה, עזר. אז אל תדאגי

מזדהה../images/Emo42.gif

אל תתני לזה להדאיג אותך. אין לך מה לעשות בכלל: א. את לא יודעת כמה רצינית היא בקשר לעבור לבית הספר שלך. ב. יש דרך ארוכה מלבדוק את בית הספר לבין ממש להיות תלמידה בו. ג. זה כבר די אמצע השנה ואני בטוחה שקשה להירשם ולעבור באמצע שנה. ד. נגיד ובמקרה הכי רגוע היא באמת מצטרפת לבית ספר הזה- זה לא הולך להיות כמו בבית ספר הקודם שלך כי: א. היא תהיה אחת ובלי החברות הקודמות שלה, והיא תתרכז בלהכיר אנשים ופחות בלעשות לך רע. ב. גם לא יהיה לה את הגיבוי של האנשים המתאימים כדי לעשות לך רע. אז בינתיים העצה שלי היא : תירגעי, תהני מהחים שלך ואל תתעסקי בדברים שאין לך שליטה עליהם. מה שיקרה יקרה- וכיף לך וטוב לך ואת שמחה, לא הרבה אנשים יכולים להגיד "השבועות האחרונים היו הכי מאושרים בחיים שלי". אז תכירי במזלך ותשמחי בחלקך! יאללה ביי!!
אוהבת!!

Yellow Moon

New member
וואי ../images/Emo24.gif

אתם ממש נחמדים, האמת שדי השתפר לי המצב רוח מאז ששלחתי את ההודעה,דיברתי עם כמה אנשים והחלטתי לא לתת לה להרוס לי את מה שהצלחתי לבנות. תודה, אני חושבת שאני אצטרף לפורום,סתם כדרך אגב.אז- אסנת,14.

למעלה