אוי גל ....

אוי גל .... ../images/Emo122.gif

ני רק עכשיו שמתי לב שענית לי...... מצטערת שצעקתי עלייך ...............
אבל לא ענית לי על השאלות האחרות ! ספרי על עצמך קצת נו ....... בת כמה את ??? מאיפה את בארצ ??? מעניין אותי דוןוקא

אגב

ה ... "איפשר" הזה שם למטה הוא אמור להיות החתימה שלי ... טחחחחח. .... קיצר עכשיו שיניתי את זה לא ידעתי שהם יתקעו לי את זה ככה סתם בסופ הדף !!!!!!!!!!!!

~*~gaL

New member
שני - ../images/Emo140.gif

שני'לה? שניני'לה? שניני? יש לך שם חיבה?
טוב... אז ככה: למרות שאני אישית חובבת הודעות אוף טופיק אני אבקש מכם פה לצמצם אותן קצת... מה שאומר בעצם, לא לפתוח כלמיני הודעות סתם, אוקיי? פשוט כאן הפורומים עובדים שונה ממקומות אחרים, וזה דיי מפריע. אז פשוט לפעם הבאה, שתדעו. המשך יום נעים! (לילה...)

Yuvalenko

New member
גל היקרה!

אני גולש כבר זמן רב בפורומים של תפוז, משתתף קבוע באחד מהם, אבל מעולם לא הייתה בעיה של "הצפה" של הודעות סתמיות, או כמו שקראת לזה - הודעות אוף טופיק. לדעתי אין כל רע בהודעות כאלה, כי לעיתים זה כל מה שיש לדבר עליו, כי אין תוכנית, ואין צילומים, וכולי וכולי.. ומה, גם ביום הזיכרון נצטרך לדבר רק על קיציס ופרידמן? לדעתי, הייחוד של פורום, הוא שהוא מורכב מקבוצת אנשים שמכירים זה את זה, ונהנים להתכתב ביניהם, בעיקר על נושא הפורום, אך לא רק. שינוי וגיוון מעולם לא הזיק לאף אחד, להפך - הוא עשוי להועיל, לעורר את הפורום, ואף להפוך אותו לפורום חזק! והרי זו המטרה, שהפורום "ישגשג", לא?
כמו ש
היה אומר - אם תרצו, אין זו אגדה. רגע, היה על זה קטע בחלומות, לא? אוף... מישהו זוכר במקרה מה הוא אמר שם?

~*~gaL

New member
שני, יובל -

קודם כל, שני - אין בעיה, מהיום זה יהיה צ'ני
יובל - לך יש שם חיבה?
בכל מקרה, באמת שאין לי בעיה עם הודעות אוף טופיק מדי פעם, אני אפילו לפעמים פותחת כאלו, אבל עדיף שהן יהיו... עם מסר מסויים, או עם מס' מסויים של מילים, מבין? השרשור הקטן שנוצר לנו כאן בעצם מורכב משתי הודעות ראשיות ששרשרתי, ולא מחקתי, פשוט תנסו לצמצם את *פתיחת* ההודעות ה*ראשיות* האלו... פשוט שלא יהיו ראשיות. הבנת? אם באמת יש הודעה שהיא אוף טופיק שעוסקת כבר בנושא אחר ושווה לפתוח בשבילה הודעה חדשה - אז באמת, אין בעיה, תרגישו חופשי... אני סומכת עליכם ועל השיפוט שלכם.
אני בהחלט מסכימה בעניין של פורום חזק, כלומר, מגובש, ובגלל זה אין לי בעיה עם הודעות אוף טופיק, ו... נו, את מה שיש לי להגיד קראת (אני מקווה
) לפני כמה שורות בהודעה הזאת. ;) מה שהרצל אמר בחלומות בהקיציס היה על "בבאזל יסדתי את מדינת היהודים"... לא? גררר.. אני לא במצברוח להרצל עכשיו... בואו נגיד שלמדתי עליו מספיק לפני שבוע.

Yuvalenko

New member
אוקיי, סבבה!! ../images/Emo6.gif

אבל אני עדיין מחכה שמישו יכתוב כאן מה בדיוק היה הקטע עם פרידמן בתוכנית ההיא...

סולמית42

New member
לא היה קטע כזה

בתוכנית עם הרצל הוא לא התייחס למשפט הזה, אם אני זוכרת נכון (יש מצב שלא...). אבל הוא כן אמר "בראש של מישהו להקים מדינה?... עזוב בוא נעשה את זה מחר" וגם "נסחפת? תיזהר שלא תיסחף בחוף עם איזו שקית של הסופר..."

~*~gaL

New member
את זוכרת נכון, אני לא חושבת שהוא

התייחס למשפט הזה. :)

~*~gaL

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

אמממ.. האמת שאני מעדיפה לא לענות, אבל אם זה באמת חשוב תשלחי לי מסר או מייל או מש'ו. :))

למעלה