אוי הבורות...

orian20

New member
אוי הבורות...../images/Emo163.gif

נכון שהיו על זה עשרות שרשורים.... אבל אני חייבת לשתף- טוב אני חזרתי מנופש במקום שכוח אל השבוע, ויצא לי להיות שם בפאב שלא אציין את שמו, בכל אופן עבדה שם ברמנית שלא ברור מה היא בכלל, לי נראה שהיא מלצרית משודרגת. בכל מקרה, הבחורה משחקת אותה מבינה גדולה (מה שהיא לא), אני באתי, כמובן שקטונתי מלהתנשא על מישהו, גם לי יש המון חורים בהשכלה כשזה נוגע לאלכוהול, אבל היא ממש לא ידעה דברים בסיסיים..GOD..מפגרת. טוב היא ניסתה לעזור לי עם התפריט ממש בכוח כדי להראות לי שהיא יעני מבינה, למרות שאמרתי שאני מסתדרת, אח"כ הזמנתי מידורי סאוור, היא שחשבה שאני בורה גמורה באלכוהול, מזגה לי לכוס איזה תחליף מידורי תוצרת אום אל פחם- מייד אמרתי לה "רגע רגע, מה נראה לך שאני משלמת על מידורי אמיתי ואת שמה לי את הרעל הזה?" היא כולה נבהלה ושמה לי מידורי אמיתי, זה כבר הרגיז אותי (למרות שאני יודעת שעובדים ככה בהרבה מקומות- אבל מול העיניים של הלקוח? לא מקובל בכלל לשים תחליפים, אני זוכרת שעבדתי במקום מסוים אמרו לי שאם מישהו יושב בשולחן ומזמין למשל וודקה רד בול..מותר לי לשים תוצרת הארץ..הוא ממילא לא ישים לב..אבל כשיושבים על הבר אז וודקת הבית..) אח"כ הזמנתי סאותרן קומפורט, אמרתי לה את זה והיא מתקנת אותי "זה סאוווטן, ככה אומרים" טוב WHATEVER (ככה היא גם כתבה בחשבון בסוף הערב
,סאוטן=34 ש"ח...) ביקשנו עם קרח, היא שמה לנו את זה בהיי בול+קש,WTF, כאילו אזלו האולד פאשן בעולם ועוד הוסיפה "רוצים לימונים בתוך הסאווווטן?" מה כאילו? בעעע
המידורי סאוור בכלל היה דוחה. לא יודעת מה היא עשתה שם..אח"כ גם אמרתי לה שאני ברמנית. סתם שלהבא לא תחשוב שהיא יכולה לעבוד על כל אחד בעיניים. קיצור ברחנו אחרי 40 דקות משם, נורא פשוט נורא. ואני שואלת איפה המקצועיות? נגיד בא מישהו שמבין פחות ממני אז הוא יעביר אותה, זה לא ישנה לו איך היא מכינה וממה, אבל איך בעל הפאב הזה בכלל לוקח את הסיכון ושם אחת כזו שלא יודעת מהחיים מאחורי בר, (וזה לא שהיא יפה מהממת..) ובעצם מוציאה שם ממש רע למקום (אני לשם, אם אחזור לאותה עיר, לא אכנס...בטוח..)? לא מבינה...
 

orian20

New member
דווקא טבריה

אבל לא היו לי ציפיות יותר מדי גבוהות מהמקום.
 

flutter girl

New member
למה דווקא אילת?

הייתי בהרבה מקומות שהיו ממש אחלה באילת... טבריה נשמע הגיוני אבל, אין שם כ"כ תיירות מהסוג הזה שבכלל שווה להם להשקיע.:X
 
והנה ההבדל בין לעבור קורס ולא

את כל הדברים הפשוטים, כולל ה"סאוטן", היא בטח היתה כבר מבינה משם, אבל יש את כל האנשים שמעדיפים לשמור את הכסף שהיו משלמים על קורס ולמצוא עבודה במקום שיקבל אותם. אני לא אומר שזה ממש לא בסדר, אבל אפילו אם יש ידע מראש, חסרה קצת תרבות שתייה. איך שאני רואה את זה, אנשים שעובדים בלי קורס מתחלקים לשני קבוצות: 1) אנשים שמנסים להיות הברמן הכי טוב שהם יכולים להיות. משלימים מהאינטרנט את החומר שהיו מלמדים אותם בקורס וכו. 2) אנשים שסתם מחפשים כסף טוב. מהסעיף השני, לדעתי, מגיעים כל הברמנים שאין להם מושג מה הם עושים.
 

orian20

New member
../images/Emo45.gif

עצלנות זה נקרא..וזה קיים ביותר מדי מקומות.. ובאמת באותו רגע שיצאתי מהמקום הזה שמתיימר להיות פאב, אמרתי לעצמי, זה ההבדל בין לעבור קורס לבין לא...נכון שהקורס יקר ואת הידע רוכשים תוך כדי עבודה ובלה בלה בלה...אבל לפחות באים עם בסיס טוב ולא עושים צחוק מעצמנו ומהמקום שעובדים בו מול לקוחות.
 
חחחח, "סאווווטן", מזכיר לי קטע

ישבתי פעם באיזה פאב בעיר ידועה בארץ (חיפה). הברמנית שהייתה שם הייתה כוסית, אבל בלי ידע בסיסי באלכוהול (אם אם תרגולי פליירינג מטופשים זה נחשב). החלטתי להזמין שאט של ברנייגר לתחילת הערב. המזל שלי הוא שישבתי על הבאר ויכולתי לראות את הדיספליי. הגברת לא ידעה מה זה ברנייגר וטענה שאין להם דבר כזה (והבקבוק מנצנץ אלי מהדיספליי) וחשבה שאני מתכוון לייגרמייסטר. בשלב מסויים אחרי נסיונות חוזרים ונשנים החלטתי שאין טעם לריב ואמרתי לה שקוראים לזה "ייגר-דבש" (שום ברמן שמכבד את עצמו לא יקרא לזה ככה) ואז היא קלטה הפוסטמה. היא כמובן ישר הגנה על עצמה וטענה שבכלל "לא קוראים לזה ברנייגר" (למרות שהראתי לה שכתוב על הבקבוק). אין מה לעשות,לפעמים יש בעלי פאבים שמעדיפים פנים יפות מאשר ידע מקצועי.
 
למעלה