אוי הבטן שלי .... מתי זה יגמר ??

מצב
הנושא נעול.

אני כבר לא יכולה להזריק. הבטן נפוחה לי כל כך. מחר אולטרסאונד. נראה לי שאיבה בין שישי לראשון. אבל הבטן, קשה לי כל כך, זו הרגשה של לחץ ונפיחות. לא כאב. מגיע לכולכן צל"ש על IVF שני והלאה... . (למי שעברה). אני נרגשת ומפוחדת מהשאיבה וההחזרה. מקווה שיגמר עד יום שני הכל. תחזיקו לי אצבעות.

לימקי

New member
חלי, מבינה אותך

אני כבר לא יכולה להזריק. הבטן נפוחה לי כל כך. מחר אולטרסאונד. נראה לי שאיבה בין שישי לראשון. אבל הבטן, קשה לי כל כך, זו הרגשה של לחץ ונפיחות. לא כאב. מגיע לכולכן צל"ש על IVF שני והלאה... . (למי שעברה). אני נרגשת ומפוחדת מהשאיבה וההחזרה. מקווה שיגמר עד יום שני הכל. תחזיקו לי אצבעות.
חלי, מבינה אותך
בסוף זה נגמר לעיתים יום יומיים אחרי השאיבה. אני יכולה לספר לך שאחרי שעוברים את השאיבה וההחזרה ההתרגשות והפחד לא עוברים אז מתחיל שלב הרבה יותר קשה מה יהיו התוצאות שבועיים המתנה עד קבלת תשובת הבטא פשוט יכולים לשגע. אני לא יודעת איך אני מעבירה עוד 8 ימים עד הבטא בלי לאבד את השפיות. מאחלת לך בהצלחה ומקווה שהנפיחות בבטן תמשך תשעה חודשים עד הלידה.

העין ה 3

New member
האחות בקופת חולים אמרה לי פעם:

האחות בקופת חולים אמרה לי פעם:
"אני מעריצה אתכן על מה שאתן עוברות!" ואני עניתי: אין מה להעריץ, אני פשוט רוצה ילד ואני עושה מה שצריך. אני עברתי 15 מחזורי IVF, מתוכם 10 לפני הילד השני (הראשון ספונטני) ועוד 5 אחרי שהוא נולד. מחר אני הולכת לקבל פרוטוקול למחזור הבא והאחרון! שיהיה לך בהצלחה כבר בסיבוב הראשון. בהחלט יש גם מקרים כאלה.

מקוה שאת עוקבת על רמת הE2

גם אני הייתי במצב שהבטן היתה נראית בגודל של הריונית נורמלית בחודש חמישי (או בטן שלחודש תשיעי שלי) אנשים נגשו אלי ואיחלו מזל טוב על ההריון. בסופו של דבר הגעתי למצב של היפרסטימולציה, אמנם שאבו 32 ביציות אבל ההיפר היה נוראאאאאא! בהצלחה בשאיבה ותקפידי לשתות המון!!!!!!!!!!

סלחי לי על הבורות ,ואומנם גם אין לי

גם אני הייתי במצב שהבטן היתה נראית בגודל של הריונית נורמלית בחודש חמישי (או בטן שלחודש תשיעי שלי) אנשים נגשו אלי ואיחלו מזל טוב על ההריון. בסופו של דבר הגעתי למצב של היפרסטימולציה, אמנם שאבו 32 ביציות אבל ההיפר היה נוראאאאאא! בהצלחה בשאיבה ותקפידי לשתות המון!!!!!!!!!!
סלחי לי על הבורות ,ואומנם גם אין לי
הרבה סבלנות לקרוא... אבל מה זה היפרסטימולציה ?

ועוד משהו לגבי ה- E2 ...

ועוד משהו לגבי ה- E2 ...
ב- 22.8 היה 44 ב- 25.8 היה 168 ב- 28.8 היה 644 (שזה היום !) מה דעתכן ???
להגיד לי את האמת מנסיונכן ! אנא (שאיבה ביום א')

מצב
הנושא נעול.
למעלה