אוי היובשששש

לא וזו מהסיבה הפשוטה

שזה כנראה פרופיל מזויף... אתה לא יודע שבאינטרנט יש רק גברים וסוכני FBI?!

Rיקושט

New member
מה הבעיה שלך לקנות מנוי?

חלק מהקטע באתרים שבתשלום זה שאם אתה מספיק רציני אתה גם תשלם על המנוי. באתר כמו JDATE החוקים הם ברורים: הגברים עושים מנוי, הנשים לא. אתה שולח לה מסר עם פרטי התקשרות שלך והיא חוזרת אליך לאחד מדרכי ההתקשרות עם הפרטים שלה. בחורה שעושה מנוי היא: 1. לא מבינה את העניינים עדיין. 2. מכוערת או סתם לא אטרקטיבית. באתרי החינם (look4love למשל) הכל חינם ויש הצפה כי מה שקורה זה שיש מעט נשים על הרבה גברים וכל הגברים שולחים מסרים לכל הנשים (הרי זה חינם ופתוח) ואז כל מלעונה שם מקבלת אין סוף הצעות ואתה סה"כ עוד אחד מיני רבים שמתחננים להתיחסות מצידה. בהצלחה

hamudik

New member
תודה

אולי חודש הבא אני אעשה מנוי, החודש אני עסוק.

גררר האינטרנט הזה

גם לי זה קרה. נראה לי שרוב הגברים באתרי היכרויות לא באמת מחפשים הכרויות, בשבילהם זה בעיקר דרך לאונן על המחשב... בגלל זה אני ישר זורקת עליהם מספר טלפון ולא ממשיכה התכתבויות (הרוב כמובן נבהלים ונעלמים).

G I R L P

New member
זו היתה הדרך שלי פעם

היום אני שונה לחלוטין בגישה- אין לי מה לתת מס' פון אם הבחור מולי לא מראה טיפה רצינות להתקשר. כמובן שהכי טוב לא לתת בכלל אלא לקבל מהם! וזה אני חייבת לומר, שינוי מרענן!

מעניין

מעניין שכתבת על הצורך שלך בדייטים, ושורה אחרי זה כתבת על הצורך בשאכטה. הרבה אנשים באמת מתארים את הבדידות ואת החוסר בזוגיות כתסמיני גמילה מסמים. הקריז בבטן, התשוקה למשהו חיצוני שיסיח את דעתך מהחיים שלך. רק על סמך זה הייתי ממליץ לך לשקול כיוון מסויים. שהבעיה שלך היא אולי לא המחסור ב"סם", אלא זה שאת לא מרוצה ממה שיש. על סמך זה הפתרון יהיה לללמוד איך לאהוב את מה שיש, ואז השאר כבר יסתדר מעצמו. בהצלחה.

24 ברבלה

New member
אני מבינה מה אתה מנסה להגיד...

אבל דווקא אני לא שם כי אני הכי מרוצה ממה שיש, סתם כבר לא בא לי להיות לבד יותר... היום אפילו עשיתי צעד ענק בשבילי והלכתי לסדנה להפסקת עישון (סיגריות) של אלן קאר... כי באמת היה נמאס לי להיות משועבדת למשהו פיקטיבי... וזה אגב, תסמיני גמילה קשים, משהו שכביכול הסיח את דעתי מהחיים הקשים (כמובן בולשיט) בנוגע לג'וינטים, זה הכייף שלי, אני לא מתה על אלכוהול אז תחשוב שזה המקום שעושה לי כייף, שנותן לי תחושה כמו של אלכוהול (טוב נו אולי קצת אחרת) בלי תופעות לוואי של בחילה, האנג אובר וכל שאר השיט הזה... זה משהו שמכניס אותי למוד קצת אחר, שנכון, לפעמים הוא קצת פחות נטול דאגות. החוסר האמיתי הוא בדבר האמיתי, לא באותו צמח נפלא שמרחיק קצת את החוסר ונותן לי מקום של מפלט ברגעים של בדידות...

שלום

רצוי להמנע מקשרים מזדמנים ומלאכותיים ועם זרים. קשר טוב יוצר מאהבה אמתית ותוך הכרות ממושכת, רצוי במסגרת חברתית שמענינת אותנו. אז גם יהיה יותר יציב. בנוסף ענין רגשי של אנשים משתנה הרבה, ולכן רק טבעי שאדם שרצה קשר לפני-כן ירצה פחות בהמשך.

למעלה