אוי, הלב...

magenta73

New member
אוי, הלב...

תהרגו אותי, אבל אני חולה על התוכניות מנוונות המוח, כל הריאליטי למיניהן, במיוחד כל אלה שמשחקות עם אהבה... במיוחד הרווק... מיי גילטי פלז'ר... לראות איך אחרים סובלים? לראות איך הם משחקים לעצמם עם הלב?... אולי... בכל מקרה, יש רווק חדש, האמת, חלומה של כל אמא פולניה. חתיך הסטרי, רופא בן 33, שלא מצא את ה"אחת" כי הוא היה קצת עסוק ב...להיות רופא. הוא גם חינני וטוב לב. עוזר לילדים/כלבים עזובים וכו' וכו'...והסדרה, בשביל, כנראה, למצוא עיניין חדש, היא בעיר האורות והאהבה. לכל אלו שלא יקבלו ורד, לפחות היתה להן את פריז... בכל מקרה. 25 בחורות. הוא צריך לבחור 12, בערב אחד. בכלל רעיון מצחיק, חתולות רבות על כוס שמנת אחת. היתה שם בחורה, גם בת 33, גם רופאה. והיא ישר באה אליו, בחמש דקות שהיו לה, אמרה לו, אנחנו דומים, אותה קריירה, אותה עבודה, אותו רעיון לעתיד. ועכשיו, אני אדם שלם ובטוח בעצמו ואני מוכנה לשלב הבא, להתרבות. במילים אלו. רק באנגלית. והוא... למרבה התדהמה...(תופים תופים) לא בחר בה. כל המרירות יצאה ממנה, כשהיא היתה בחוץ... החלה להאשים את כל הגברים בכך שהם פחדנים, שהם לא חושבים קדימה, שהם מאוימים מנשים חזקות בעלות קריירה בלה בלה בלה... ואיך הוא, הרופא, לא בחר בה, הרופאה, כלומר, מאיפה החוצפה שלו שלא לבחור בה, כי היא הכי מתאימה לו. לא מספיק בכתה לבחורות בחוץ, היא באה אליו בטון מאשים. טרוויס, טרוויס, למה לא בחרת בי? אני לא מספיק יפה? נמוכה מידי? הציצי שלי קטן מידי? מה? מה? לא מספיק שאני רופאה? מה? הוא ניסה להגיד לה שזה מה שהיא אמרה... על ההתרבות. היא אמרה לו שהוא צבוע, כי מה הוא עושה פה, אם לא לחפש אישה לחיים...? הוא ניסה להגיד לה שהיא קצת קפצה גבוה ורחוק מידי, שמה היא מדברת על ילדים לפני שהיא מכירה אותו, היא לא הבינה והמשיכה להאשים אותו, על היותו כמו כל הרופאים הצבועים שחושבים את עצמם גבוה... זה היה אכן מרגש... טלוויזיה במיטבה. היא מסוג האנשים שהייתי רוצה להראות לה את עצמה מחוץ לאקווריום הקטן שהיא שוחה בו. להראות למה היא זו שבעצם מבריחה גברים (היא בכתה גם שהיא נסתה הכל, כל שיטת היכרות אפשרית), ולהראות לה שהקריירה שלה היא סתם תירוץ. שהיא לחוצה ומרירה... העולם הזה... מסובך לנו או שאנחנו מסבכים לעצמנו?

למעלה