אוי הקליפ של קאתי פרי זוועה מלא סמלי

snoopytush

New member
אוי הקליפ של קאתי פרי זוועה מלא סמלי

אילומינטי העין של הורוס בכל מקום וגם המסרים ההפוכים שלו מדברים על זה שאף אחד לא ישרוד וכרגיל מהללים את השטן
וסמלי האפוקליפה הסוס השחור פשוט נורא.
חבל שראיתי את הקליפ הזה .

snoopytush

New member
בהתחלה חשבתי לנתח אותו אבל ויתרתי כי הוא ממש

מלא מסרים רעים

snoopytush

New member
אני רק אשים את הקליפ בלי לנתח

http://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
אומר רק בכללי שהקליפ מדבר על קסם שחור ( נו כל הסוגדים לשטן וכדומה...)
היא משווה את עצמה לרוצח מפורסם ג'פרי דהאמר. הסוס השחור הוא סמל שמבשר את
הגעת האפוקליפסה. יותר מזה לא בא לי לכתוב מי שרוצה כבר יודע איך לחקור את הנושא.

snoopytush

New member
חלק קטן מהמסרים התת הכרתיים של השיר כשהוא

מושמע במהופך
http://www.youtube.com/watch?v=l-MDCzCRMqo
בקיצור בגדול בלי להכנס לעומק קתי מייצגת את האילומינטי
על פי הסמלים של עין של הורוס , הנחש, הסתרת עין אחת וגם שהיא עולה על ראש הפירמידה
והשיר מדבר בעקיפין על ה"אפוקליפסה" שהאילומינטי רוצים להביא לאנושות ( לדוגמא צמצום האוכלוסייה וכדומה).
סמל הסוס השחור הופיע בהופעה שלה בגראמי.

comingof01age

New member
נכון, ובין השאר מדברת בשיר על קארמה וזהירות..

מתאוות בצע, מאיזיס מלכת ה"רוע".. (בכוונה לא כתבתי מאיפה היא באה - שלא נדע ולא אדע.) - אשאר הגיע מעולמו של השטן. מעבר לכך היא מזהירה מפניי כישוף - אני לא ראוה בקליפ הזה משהו שטני. תקשיבי לרוק כבד וצרחות בשירים שלהם ותרגישי הרבה יותר זוועה מאשר מה שהיא שרה או מראה בקליפ. בין השאר שימוש במחומש של "כת השטן" באלבומים שלהם ושירים מטומטמים על נוער אובדני - מי צריך לשמועי כזה דבר? בדיוק.

comingof01age

New member
ושירים על התאבדות או אבא בכלא במזרחית ?

רוק כבד, מוזיקה מזרחית מדכאת על התמכרות לסמים ובית הרוס -זה שווה יותר? כל הסמלים שבמוזיקה המזרחית על אהבות נכזבות ואיל היא עזבה אותי.. והתמכרתי לסמים והמשפחה מפורקת ומה נעשה וואי וואי.. זה יותר טוב? הוציאה שיר על קארמה והאפקט של "DARK MAGIC" - שייזהרו- כן. שיזהרו. מה רע בלהודיע לכולם על שיעבוד - שיעבוד. לא אילומינטי - שיעבוד. לכסף. לשנאה. לכת. למוזיקה שליליץ. וחדשות על רצח. זה סובב אותנו - שנדע לזהות את זה ולהיזהר - אי אפשר להידבק לכל קליפ ולהגיד "זה מהשטן" כי יש דברים אחרים - הרבה יותר גרועים בפשטותם - שקשורים לעולם הרוע - אז שנשקע? לא. שנלמד להתרחק.

comingof01age

New member
היא כתבה.. you should KNOW WHAT YOUR FALLING

"so you wanna play with magic - you should know what your falling for.."

זה לא להלל את השטן - זה להיזהר ממנו. ומ"מתקשריו".. גם בפורומים יש סוסים כאלו.. לכן.. כשאת שומעת שיר - תשמעי את המסרים שבו - ולא את הקליפ הראוותני.

snoopytush

New member
מהמעט שהתעניינתי בתעשיית המוזיקה בחו"ל

בעיקר המסחרית. הם מתעסקים בסגידה לבפומת ולוציפר והמון פעמים
משתמשים במדיה הזו כדי לכשף את המאזינים וצרכני המוזיקה בהשמעת המוזיקה
הפוך לפעמים מגלים גם על מיני לחשים שהוצפנו שם .
הם גם מעבירים מסרים של האילומינטי ולפעמים אפשר לגלות כל מיני דברים מתוכננים שיתרחשו
בעתיד למי שעוקב אחרי המסרים שם. לא שיש לי כוח לעשות את זה אבל יש אנשים שעושים זאת
כי האליטות המון פעמים מעבירות מסרים לגבי כוונותיהן. לדוגמא הרמזים לפיצוץ מגדלי התאומים
הופיע בכל מיני סדרות טלויזיה וכדומה
בנוסף המסרים שם לא חינוכיים ולדעתי זה במטרה לדרדר את הנוער.

comingof01age

New member
ומה הבעיה פשוט לא להקשיב למוזיקה שאת לא רוצה?

אני לא רואה את הקטע הזה במוזיקה - אני גם לא מנסה לשמוע שירים בדרך אחרת כדי לחפש שם משהו "שטני" - ואם מישהו או מישהי "מחפשים הוכחה שטנית" סימן שהם לא אנשים שעוסקים בריפוי או בתיקשור עם "ישויות אור" לכן אני נמנע - כתבתי כי אני לא מבין מה קשור לחפש השפעות אילומינטי על כל דבר - לחפש קונספירציות או לדון על מביאי הרוע והשטן - יוביל את השואל - ונותן התשובה - למקום שלילי - לכן לא ברור לי העיסוק האובססיבי בכישוף, בטח בפורום הזה - יש את את פוורם "מיסטיקה" כדי לשאול שאלות - שלא כל אחד צריך לקרוא.

snoopytush

New member
אין בעיה אותי מטריד אבל

המסרים שנמצאים שם.
שהולכים לצאת לפועל

comingof01age

New member
אין שום דיאגנוזה.."אילומינטי!"טביעת הטיטאניק!

כל דבר להיכנס לחששות ופחדים - וגם אם נחקור על האילומינטי אז שנתחיל לדאוג ולהלחיץ דרך פורומים שונים באינטרנט? לא. את מי זה מעניין. "הם יעשו את זה ויביאו את זה.." - והאם זה עוזר? לא. שגם לא יעזור. זה מה שקורה כשקארמה מתערבת לכם בחיים.. ALL HAIL KATY PERRY - שתבוא אליי לביקור בכל זמן נתון - עם כל השירים שלה - כולל dark horse. אני מוכן גם לרקוד לצלילי הדיסק החדש. ואתם מחפשים את האילומינטי בשירים. ממש עוזר להיפתר מן הבעיה.. והבעיה היא שנאת חינם ושנאת האחר והתעלמות אלימה אל פני כל אחד - אז שהאילומינטי יגיעו לבקר. וגם כל הזבל של העידן החדש, שכבר כאן עמנו. יאללה בלאגן.

למעלה