אוי הרובוטריקים !!! כמה שאהבתי את

TheSegal

New member
אוי הרובוטריקים !!! כמה שאהבתי את

הסדרה הזאת
לצערי כיום יש מלא סדרות המשך שלדעתי לא שוות יותר מידי - לא שהסדרה המוכרת לי מילדות היא שיא האיכות, פשוט עכשיו אני יודעת כמה שזה היה די טיפשי (אבל זה נכון!) לא שזה גורע מהאהבה שלי לסדרה הזאת
יש פה אנשים שצופים גם בסדרות החדשות ? או שזה יותר פורום נוסטלגיה למתרפקי העבר כמוני ?

Ihavenonick

New member
ישנם אנשים שרואים את הסדרות החדשות

אבל רובנו מעדיפים את הסדרה הראשונה שהיא נקראית בפי כולם G1

DDN

New member
ברוך הבא

לדעתי הפורום הוא יותר נוסטלגי (ומחכה לסרט החדש) יש פה מעט התייחסות גם לסדרות החדשות. הן פשוט "לא זה"

TheSegal

New member
אתם מתכוונים "ברוכה הבאה" ../images/Emo13.gif

ניסיתי באמת לראות את החדשות וזה באמת לא משתווה... אולי בגלל שגדלתי והתבגרתי או שהן באמת גרועות

TheSegal

New member
אופטימוס פריים ../images/Emo13.gif

כן אני יודעת, זה די ברור וקיטשי, אבל פשוט אהבתי לשמוע את הקול שלו, היה לו קול מאוד רגוע... מה"שקרניקים" (מי הגאון שהמציא את המילה הזאת?) זה starscream.

darthziv

New member
מגניב אז אנחנו נסתדר יפה :)

ואת צריכה לשמוע אותי מחקה אותו חח shockwave this and shockwave that... shockwave is all i ever hear about (מהפרק starscream bregade) well if you like shockwave so much, go ahead and marry him... we're through (בתוספת אישית קטנה) megatron: oh starscream... enough of that... now, who's my little air commander?

Ihavenonick

New member
האם ראית את הסדרה הישנה בזמן האחרון

? האם היום את עדיין חושבת שזה טוב? כי אם כן אז יפה מאוד
ברוכה הבאה למישכננו ואני מאחל לך בהצלחה עם הצפייה העתידית בסרט. שלא יאכזב

TheSegal

New member
ניסיתי לראות את הסדרה לפני כמה שנים

הפסקתי לראות בגלל שלא היה לי זמן, עכשיו אני מתכננת לחזור לראות אותה שוב
אני מפחדת קצת שהיא תראה לי הכי טיפשית בעולם (כמו שקרה לי עם וולטרון שמאוד אהבתי בתור ילדה), ואשר לסרט, אני די בטוחה שהוא יאכזב, אבל אני פסימית מטבעי...

Ihavenonick

New member
גם אני, לא אהבתי את וולטרון היום

הנוסטלגיה של אז הייתה יותר טובה. אבל מבחינת הסדרה המקורית, ראיתי כמה פרקים במפגש האחרון ודווקא עדיין אהבתי אותה. במיוחד כאשר שמתי לב לכל הפאשלות שהיו להם שם, זה היה מצחיק פתאום לגלות אותם ולהצביע עליהם

DDN

New member
לא היו להם פאשלות בסדרה הישנה

זה הצופים אשמים. אנחנו לא אינטיליגנטים מספיק להבין את זה.

ala40

New member
אפשר להוריד פרקים של הסדרה עם

אימיול או קזה לייט אך אני ממליץ אחרי קרוב ל10 נסיונות לותר על אימיול פשוט הפכה להיות זבל שהשטן לא ברא בקרוב אני מתקין קזה לייט ואני מוריד כמה פרקים מהסדרה הישנה שמאוד אהבתי החדשות פשוט אין בכלל את האופי של הסדרה ,בסך הכל אני חושב שזה קידום מכירות למכוניות שלא מצליחות בשוק או דגמים ביצור מוגבל ולזה אני קורא פרסומת סמויה . בוקר טוב לכולם

למעלה