אוי ואבוי, אקס פקטור מגיעה לישראל.

niro62

New member
אוי ואבוי, אקס פקטור מגיעה לישראל.

הפורמט הבריטי לשירה מגיע לארץ. לצערי המפיקים לא מבינים שאין מספיק זמרים בארץ בשביל שכל שנה 100+ יתחרו בתוכנית ריאלטי בטלוויזיה. ובכללי אני כבר רואה איך הפורמט הזה, שמבוסס על סטאריות, כוכבנות מה שנקרא, ברמה בינלאומית, יהפוך בגירסא הישראלית, למקום מלא מסלסלים שלא יודעים לשיר, כמו שעשו לדה וויס, ובכך יאבד את כל הנוצצות שלו. שלא נדבר על השופטים שבטח כמו בדה וויס וכוכב נולד, רק ילקקו למתמודדים כל הזמן, וינסו לצאת ה"מאמים" החמודים, כדי לקדם את הקריירה שלהם, ולא יכנסו באנשים, שזה בעצם כל הבידור של הפורמט הזה.
קיצר תיהיו מוכנים לעוד רצח של תוכנית ריאלטי

אורישקי

New member
טוב עכשיו כשקראתי

אני חושב שזה ממש מטומטם. לרשת יש את דה וויס אז למה גם את האקס פקטור? ולמה הם חושבים שיש כל כך הרבה כשרונות בכל שנה לכל כך הרבה תוכניות בארצינו הקטנטונת?

niro62

New member
גם מי כבר יכולים להיות שופטים?

אני יכול לחשוב רק על אברהם טל אולי, חוץ מזה אין שום זמר שהוא מספיק מקצועי בשביל ללות מתמודדים/מעניין מספיק/עדכני/טוב בעצמו.

בוביץ

New member
הסיבה פשוטה מאד

רשת רכשו ואתה כי הם לא רצו שקשת או עורץ 10 ירכשו אותה.
זה שהם רכשו אותה לא אומר שהם יפיקו בסופו של דבר.
והעניין הוא לא לתת לערוץ 10 או קשת כוח להתמודד מולם
זוהי הסיבה היחידה והם די הודו בפרסום לפני כמה חודשים.

Nameless One

New member
זה נכון, אבל

אני דיי בטוח שעם רכישת הפורמט יש סעיף בחוזה שלפיו החברה הרוכשת את הפורמט מחוייבת להפיק אותו עד תאריך מסויים.
אבל זה הגיוני שרשת תגרור את התאריך הזה עד המקסימום שמותר לה, כנ"ל לגבי הישרדות.

niro62

New member
האמת ניראה לי זה מה שעשו גם עם

המירוץ למיליון, העניין הזה שלוקח להם להפיק עונה אחת שנתיים, ניראה מאוד מסריח

Nameless One

New member
פוטנציאל לtrainwreck לא רע...

למרות שפעם אחרונה שקראתי על זה, פשוט דיברו על זה שרשת רוצה לקנות את הפורמט כדי לחסום את קשת מלקנות אותו, לא ברור אם יש להם באמת כוונה להפיק את התוכנית בזמן הקרוב.
חוץ מזה כל הפורמט הזה מנוגד לכל מה שהוא ישראלי- כמעט אף אחד בארץ לא עושה מופעים ענקים עם לייזרים, שר שירי פופ עם כוריאוגרפיה מגוחכת, ושלא נדבר על כל קטגוריות הלהקות שפשוט לא קיימת בארץ. (למרות שאני בטוח שאמיר פיי גוטמן ישמח לעוד הזדמנות להבליח על המסך)
לגבי "השופטים", כל הפורמט סובב סביב האינטרקציה "והיריבות" המזוייפת בינהם, אם הפורמט יופק בארץ תהיו בטוחים שההפקה תעדיף לחפש "שמות גדולים" בזמן שמה שהם צריכים לחפש זה דמויות "טלוזיוניות" שיתאימו לפורמט.תחשבו יותר אביב גפן,מירי מסיקה ודנה אינטרנשנל מאשר שלמה ארצי,גידי גוב ואייל גולן.

למעלה