אוי ואבוי לי...מה קורה לי היום

אוי ואבוי לי...מה קורה לי היום

טוב בעצם לא כל כך נורא. פתחתי את הבוקר ב-2 פרוסות לחם + גבינה עם ירקות המשיך בחצי שניצל טבעול + תפוח אדמה פצפון עם טיפה מלח המשיך ב-2 כוסות תה עם המון סוכר (נשאר לנו מהחגיגה של אתמול) אחרי שעה וחצי זללתי 6 עוגיות ללא סוכר עם פרג ואוכמניות 2 בורקסים קטנים עם גבינה בולגרית + תפוח אדמה קטן עם מלח צלחת מרק ירקות גדולה ואני עוד רעבה הצילו!

micpri

New member
צרת רבים חצי נחמה

כנראה יום בעייתי בהגדרה... אני מאז 13:00 לא סגרתי את הפה: סנדוויץ בארומה, עוגה אצל חברה שלי, אגוזי קשיו, קבוקים, תפוזים בכמויות ועכשיו פיתה עם חומוס. מילא - מחר נעשה יום של רק חלבונים ונקווה שזה יחזיר אותי למשמעת...

גם בערב לא זהרתי מי יודע מה

נראה מה יהיה היום. החלטתי דף חדש מהיום נראה כמה זמן אני אחזיק מעמד. מזל שהירקות לסלט לא במקרר כי לאכול ירקות קרים (ברררררר........ ממש לא בא לי).

שיפסלה

New member
נו, איך עמדת היום ביעדים?

לי היתה התקפת זלילה ביום שישי... בשבת הצלחתי קצת להתאזן

הייתי ילדה טובה היום כי אני חולה

בבוקר לא אכלתי כלום. בצהריים כריך עם פסטרמה + 2 תפוחי אדמה קטנים בערב יהיה מרק ירקות שמתבשל כרגע על האש. בין לבין נישנשנתי 2 כוסות תה לימון עם דבש וסוכר (לגרון הכואב שלי) וקצת תה קר שנשאר מהמסיבה ובאמת הרגיע את הגרון לכמה דקות כי היה קר. תגידו סוכריה להקלת הכאבים בגרון נחשבת כקלוריות (כי אני בדרך לקחת עוד אחת עכשיו). כמה אני מוכנה לעשות RESET לי ולגדולה. אוף.

טיפוטף

New member
הפטנט שלי לכאבי גרון - קרטיבים

לא דיאטטי אבל יעיל מאוד... במצב כזה אני לא חושבת על הקלוריות. ויש כמובן את הדיאטטיים למי שמתעקשת.

למעלה