אוי ואבוי....

lucy 2000

New member
אוי ואבוי....

אז ככה קוראים לינועה ואני בת 14.5 ואני גם רואה קטנטנות מהעונה הראשונה ומה נשמע לכולכם??? היום פרסמו בידיעות מי משחק את בלן ופליפה במחזמר קנטנות ונורא התאכזבתי את בלן משחקת ליאת אחירון ואת פליפה משחק - תחזיקו חזק - תום אבני!!!!! ובגלל זה הכותרת אוי ואבוי איך אפשר בכלל לעשות את ההשוואה המעליבה הזאת???????

keren007

New member
אני דווקא חושבת...

אני דווקא חושבת שלליאת אחירון מאוד מתאים לשחק את בלן, ואני לא מתכוונת למראה, תראי, היא יודעת לשיר, לרקוד, לשחק והיא גם צעירה ויפה, מה עוד צריך?

BATIGOAL

New member
בחירה חצי נכונה

גם אני חושב שליאת היא בחירה טובה בקשר לטום אבני אני לא ממש בטוח, אני לא מוצא כל כך את הדמיון ביניהם, במיוחד בגילאים.

lucy 2000

New member
נו נכון....

לא התכוונתי לליאת אחירון התכוונתי לתום אבני עם ליאת אין לי בעיות היא אפילו טיפה(אבל רק טיפה קטנה מאוד) מזכירה אותה במראה ויש לה קול טוב מאד אבל ההוושאה הזאת בין תום אבני לפליפה ממש מעליבה!!!!

lucy 2000

New member
לא....

עדיין עושים אודישנים ואתמול בערוץ הילדים ביקשו מהילדים להפסיק לשלוח מכתבים כי לא יקבלו עוד מכתבים כי יש יותר מדי ובסוף השבוע יודיעו מי ישחק את אלחו ובטח גם את הדמות שלו יהרסו....

shlomo2

New member
../images/Emo39.gif שלום לך!

אל תההיי מבואסת תשתכלי על הצד החיובי לפחות יש מחזמר ישראלי אם את בבאסה אז אני מציעה לך לא להיות בבאסה
תמשיכי לצפות אחלה סידרה

keren007

New member
אוווווווו... ../images/Emo12.gif

אני יודעת מי יגלם את אלחו... אבל אסור לי להגיד... חי חי...

Kim Carter

New member
המ............. מעניין.....

לא הספקתי לשלוח, באסה. לי אין בעיה עם ליאת אחירון, היא דווקא (אחרי שהתעצבנתי שזו היא כי בהתחלה לא אהבתי את הרעיון) דיי מתאימה. ונכון, אין דמיון, אבל אני לא מבינה מה הבעיה שלכם עם תום אבני??????

למעלה